Ψωνίζοντας ελληνικά: 5 ελληνικές εταιρείες με προϊόντα για παιδιά

Ψωνίζοντας ελληνικά: 5 ελληνικές εταιρείες με προϊόντα για παιδιά

Υπάρχουν πολλές μικρές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες που καινοτομούν και ανταγωνίζονται στα ίσια μεγάλα ονόματα του εξωτερικού. Αγνά προϊόντα, λογικές τιμές και πρωτοποριακές ιδέες υπάρχουν στην Ελλάδα -γιατί να μην προτιμήσουμε την... εγχώρια οδό; Δείτε πέντε ελληνικές εταιρείες με προϊόντα για παιδιά, κάντε μια διαδικτυακή βόλτα στα sites τους και διαπιστώστε ιδίοις όμμασι, ότι δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν (εκτός από τα κέρδη) από τους διεθνείς Κολοσσούς.

KEEN: Οργανικό βαμβάκι… αλά Ελληνικά για τα παιδιά

Η εταιρεία KEEN δημιουργήθηκε από δύο δραστήριες μαμάδες-Χημικούς μηχανικούς που έκαναν την εύλογη σκέψη: «πολύ πιο επικίνδυνο από αυτό που τρώμε, είναι αυτό που φοράμε». Συνειδητοποιώντας πόσο επιβλαβής είναι η κακή ποιότητα ρούχων του εμπορίου για την επιδερμίδα των παιδιών, γέννησαν την ιδέα για τα ρούχα από Ελληνικό Οργανικό Βαμβάκι. Αν δεν έχετε αγγίξει/χαϊδέψει/φορέσει ρούχο από «πεντακάθαρο» οργανικό βαμβάκι (εντελώς απαλλαγμένο από χημικά), πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την αίσθηση. Μπορείτε να παραγγείλετε από εδώ τα μοντέρνα T-shirts, που πωλούνται σε πακέτα για να καλύψουν τις ανάγκες μιας εβδομάδας.

Αgnotis: Πάνα η ελληνική

Μια ακόμη ενδιαφέρουσα ελληνική πρόταση είναι οι πάνες Agnotis. Με απαλή βαμβακερή υφή, ανατομικό σχεδιασμό και δερματολογικά ελεγμένες, οι ελληνικές πάνες προσφέρονται online και σας κάνουν δώρο τα έξοδα μεταφοράς. Οι τιμές είναι πολύ προσιτές (3 πακέτα με 126 πάνες κοστίζουν κάτι λιγότερο από 20 ευρώ) και παρέχεται η δυνατότητα να γίνετε συνδρομητές και να επιλέξετε μια σταθερή ημερομηνία αποστολής. Δείτε εδώ το site και παραγγείλετε τις πάνες του μωρού σας.

AS: Παιχνίδια που κατασκευάζονται στην Ελλάδα

Η ΑS κατασκευάζει και διανέμει παιχνίδια όλων των κατηγοριών στην Ελλάδα από το 1990 μέχρι σήμερα. Τα παιχνίδια της καλύπτουν όλο σχεδόν το παιδικό ηλικιακό φάσμα (από μαλακά παιχνίδια προνηπιακής ηλικίας μέχρι επιτραπέζια για εφήβους). Τα ελληνικά παιχνίδια θα βρείτε σε περισσότερα από 1800 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα. Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά από εδώ.

Lamajama: Οι πιο παιχνιδιάρικες πιτζάμες είναι ελληνικές

Αντα Lamajama -με έδρα την Ελλάδα- δεν έχουν πέσει ήδη στην αντίληψή σας, τότε έχετε αργήσει! Ψαχουλεύοντας το site τους θα βρείτε πιτζάμες, ζακέτες, πετσέτες-πόντσο (όπως αυτές της φωτογραφίας) και μαγιό εμπνευσμένα από αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Έτσι, το «πήγαινε για ύπνο» μεταφράζεται σε «πήγαινε να βάλεις τη στολή σου». Τις πολύχρωμες πιτζάμες-στόλες μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά από εδώ.

ΑPIVITA: Βρεφική περιποίηση βιολογική και ελληνική

Η ΑPIVITA είναι από τις γνωστότερες ελληνικές εταιρείες προϊόντων περιποίησης. Για τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται εκχυλίσματα χλωρίδας, αιθέρια έλαια και μελισσοκομικά προϊόντα υψηλής βιολογικής αξίας –οι συνταγές περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό από 85 έως 100%. Τα αγνά, οικολογικά υλικά είναι και τα συστατικά των σειρών της εταιρείας για παιδιά και βρέφη –από σαμπουάν και αντιφθειρικές λοσιόν, μέχρι αντηλιακά και κρέμες για το σύγκαμα. Δείτε εδώ τα παιδικά και βρεφικά προϊόντα και ψάξτε το κοντινότερό σας κατάστημα από εδώ.

v