Πώς δείχνουν τα μαγιό των διαφημίσεων σε πραγματικές γυναίκες

Πώς δείχνουν τα μαγιό των διαφημίσεων σε πραγματικές γυναίκες

«Ως κορίτσια συνηθίζαμε να κάνουμε είδωλα τις κοπέλες που βλέπαμε σε περιοδικά μόδας, ελπίζοντας ότι ίσως μια μέρα, όταν πια θα έχουμε μεγαλώσει αρκετά, θα κοιταζόμαστε στον καθρέφτη και βλέπουμε την ίδια ομορφιά στον εαυτό μας», γράφουν οι συντάκτριες του Buzzfeed, εξηγώντας τι τις οδήγησε στο να φωτογραφηθούν με τα νέα μαγιό της Victoria's Secret. «Κάθε καλοκαίρι πολιορκούμαστε από φωτογραφίες αψεγάδιαστων μοντέλων με μαγιό και πάντα αναρωτιόμαστε, γιατί όταν δοκιμάζουμε εμείς το ίδιο μαγιό, δεν δείχνουμε τόσο τέλειες». Οι 6 ατρόμητες συντάκτριες, λοιπόν, προκειμένου να βάλουν τέλος στην παραπλάνηση των διαφημίσεων και να δείξουν πώς είναι οι πραγματικές γυναίκες με τα ίδια μαγιό, φωτογραφήθηκαν με αυτά σε παραλία του Malibu, παίρνοντας μάλιστα τις ίδιες πόζες με τα μοντέλα!

«Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες κάθε διάστασης, βάρους, ύψους και χρώματος επιδερμίδας, να δουν τις φωτογραφίες αυτές και να φορέσουν όποιο μαγιό τους κάνει κέφι, γνωρίζοντας πώς είναι τα πραγματικά γυναικεία σώματα στην παραλία», καταλήγουν οι 6 κοπέλες, η κάθε μία εκ των οποίων έχει κάτι να δηλώσει για τη δική της φωτογράφιση.

Απολαύστε τις:

Νίνα: «Μακάρι να έβλεπα κάποια σαν εμένα στα περιοδικά, όμως ακόμα περιμένω.»

Άλισον: «Μία φωτογραφία μπορεί να είναι τρομερά παραπλανητική, γιατί απαθανατίζει μονάχα ένα κλάσμα του δευτερολέπτου.»

Σέρινταν: «Συνήθιζα να βλέπω τις φωτογραφίες αυτών των κοριτσιών και να ελπίζω ότι κάποια μέρα θα δείχνω κι εγώ έτσι.»

Λάρα: «Θέλω ένα περιοδικό, στο οποίο να βλέπω γυναίκες και να λέω 'Θεέ μου, αυτή είναι ίδια με εμένα' όχι 'Θεέ μου, μακάρι να ήμουν κι εγώ έτσι'.»

Κίρστεν: «Είναι ανθυγιεινό για τα κορίτσια να έχουν μόνο μια εικόνα στο μυαλό τους για το τι σημαίνει 'τέλειο σώμα'. Το τέλειο σώμα για μαγιό δεν είναι το σώμα των μοντέλων, είναι το δικό σου σώμα με μαγιό.»

Κριστίν: «Για εμένα, το να ποζάρω με έναν τρόπο που ήταν σκόπιμα μη κολακευτικός με έκανε να νιώθω σαν να σαμποτάριζα τον εαυτό μου.»

Να θυμάστε, λοιπόν: Όποιο κι να είναι το μέγεθος ή το σχήμα του σώματός σας... είστε υπέροχες!


Πηγή: Buzzfeed.com

v