Φανταστικές κατασκευές με ξύλινα καφάσια

Φανταστικές κατασκευές με ξύλινα καφάσια

Σας περισσεύουν ξύλινα καφάσια; Δεν φαντάζεστε πόσες αποθηκευτικές λύσεις μπορούν να προσφέρουν στο σπίτι σας, αν τα αξιοποιήσετε με έξυπνους και δημιουργικούς τρόπους. Δείτε παρακάτω τις φανταστικές κατασκευές που μπορείτε να κάνετε με ξύλινα καφάσια, οι οποίες θα διακοσμήσουν όμορφα και λειτουργικά το σπίτι σας.

Βιβλιοθήκη από καφάσια

Με περισσότερα καφάσια, τα οποία θα βάψετε σε χαρούμενα χρώματα, μπορείτε να φτιάξετε μία εντυπωσιακή βιβλιοθήκη για το παιδικό δωμάτιο, την οποίο θα τοποθετήσετε στο πάτωμα, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμη από τα παιδιά. Τα καφάσια θα χρειαστεί είτε να κολλήσουν μεταξύ τους με ειδική κόλλα, είτε να καρφωθούν το ένα με το άλλο, με ειδικά καρφιά.

Ξύλινο τραπεζάκι για το σαλόνι

Ενώστε δύο ή τρία ξύλινα καφάσια και κολλήστε τα πάνω σε μία ξύλινη βάση, στις ίδιες διαστάσεις, για να φτιάξετε ένα πρωτότυπο τραπεζάκι σαλονιού. Μπορείτε αν θέλετε να βιδώσετε και ρόδες στο κάτω μέρος, ώστε να το κάνετε φορητό. Μπορείτε να το βάψετε, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο.

Αποθηκευτικό σύνθετο από καφάσια

Για την κατασκευή αυτή θα χρειαστείτε μπόλικα καφάσια, τα οποία μπορείτε να βάψετε σε χρώματα που να ταιριάζουν στον χώρο σας. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να ενώσετε τα καφάσια, με ειδικές βίδες, όπως στην φωτογραφία. Στη συνέχεια, ασφαλέστερο είναι να καρφώσετε ολόκληρη την κατασκευή στον τοίχο. Μπορείτε να την τοποθετήσετε στην είσοδο του σπιτιού ή σε κάποιον αποθηκευτικό χώρο.

Καφάσι-θήκη για βιβλία και περιοδικά

Χρειάζεται μόνο ένα καφάσι, το οποίο μπορείτε να βάψετε, και τέσσερα ροδάκια, για να φτιάξετε μία πρωτότυπη κινούμενη θήκη για βιβλία και περιοδικά, την οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στο σαλόνι, δίπλα στον καναπέ, ή και στο δωμάτιο του παιδιού. Προαιρετικά, μπορείτε να βάψετε ή να λουστράρετε το καφάσι.

Γκαράζ για παιδικά αυτοκινητάκια

Να μια τέλεια λύση για να συμμαζεύει το παιδί τα αμέτρητα αυτοκινητάκια του! Μέσα σε ένα καφάσι, κολλήστε πολλά ρολά από χαρτί τουαλέτας, σε κάθε ένα εκ των οποίων το παιδί θα μπορεί να αποθηκεύει τα αυτοκινητάκια του! Βάλτε και μία ωραία πινακίδα, όπως στη φωτογραφία, για πιο... επαγγελματικό αποτέλεσμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v