«Γιατί απάτησα τη γυναίκα μου»: 8 άντρες εξομολογούνται

«Γιατί απάτησα τη γυναίκα μου»: 8 άντρες εξομολογούνται

Το Αμερικάνικο site cafemom.com τόλμησε ένα ενδιαφέρον εγχείρημα: ζήτησε από τους άντρες αναγνώστες του, που έχουν απατήσει τις συντρόφους τους  να γράψουν ανώνυμα τον λόγο για τον οποίο το έκαναν –και οι απαντήσεις προκαλούν εκνευρισμό, θυμό, προβληματισμό και κατάπληξη. Εμείς επιλέξαμε οκτώ από τις εξομολογήσεις αυτές και σας τις παρουσιάζουμε.

«Είχα πιει πολύ»

«Η μοναδική φορά που απάτησα τη γυναίκα μου, ήταν στο bachelor πάρτι ενός ξαδέρφου μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να κάνω κάτι τέτοιο. Για το πάρτι είχαν προσλάβει μερικές στρίπερς. Ήπιαμε πολύ και κάποια στιγμή, χωρίς να το καταλάβω, βρέθηκα στο μπάνιο με μία από τις κοπέλες. Προσφέρθηκε να μου κάνει στοματικό. Θα έπρεπε να έχω απαντήσει «όχι», αλλά ήταν πολύ δύσκολο να αρνηθώ εκείνη τη στιγμή… Ζω με το φόβο ότι η γυναίκα μου κάποτε θα το μάθει

«Δεν πιστεύω στην μονογαμία»

«Αν μπορούσα να μείνω σε έναν άνθρωπο πιστός, αυτός θα ήταν σίγουρα η γυναίκα μου. Τη λατρεύω και είναι πολύ σέξι. Απλά δεν πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι για να είναι μονογαμικοί. Εύχομαι να μπορούσα να είμαι ειλικρινείς μαζί της και εκείνη να το δεχόταν, αλλά αυτό δεν γίνεται…»

«Δεν ήταν ακριβώς απιστία…»

«Μου πήρε πολύ καιρό να παραδεχτώ ότι απατούσα τη γυναίκα μου. Σχετιζόμουν με μια κοπέλα απ’ τη δουλειά, αλλά δεν έγινε ποτέ σωματικό. Πηγαίνοντας σε Σύμβουλο Γάμου με τη σύζυγό μου, ανακάλυψα ότι πράγματι ήμουν σε μια πλατωνική σχέση. Μοιραζόμουν πράγματα, φλέρταρα ανοιχτά και περνούσα πολύ χρόνο με την άλλη κοπέλα. Ο ψυχολόγος μας βοήθησε πολύ να το ξεπεράσουμε.»

«Είμαι εθισμένος στο σεξ»

«Την απατάω γιατί δεν μπορώ να μην την απατάω. Κατάλαβα ότι είμαι εθισμένος στο σεξ και ζήτησα βοήθεια από ειδικό. Μακάρι να το είχα συνειδητοποιήσει νωρίτερα, πριν καταστρέψω το γάμο μου.»

«Είχαμε γίνει απλοί συγκάτοικοι»

«Έπειτα από 15 χρόνια σχέσης, η σύζυγός μου κι εγώ ήμασταν πια δυο πολύ καλοί φίλοι, αφοσιωμένοι στα παιδιά μας. Είχαν περάσει περίπου πέντε μήνες από την τελευταία φορά που κάναμε σεξ, όταν σε μια στιγμή αδυναμίας βρήκα μέσω ενός site γνωριμιών μια κοπέλα για να κάνω σεξ. Η γυναίκα μου δεν το ξέρει και δεν πρόκειται να της το πω ποτέ. Ελπίζω ότι, όταν τα παιδιά θα έχουν μεγαλώσει, θα έρθουμε και πάλι κοντά.»

«Γιατί μπορώ»

«Ταξιδεύω πολύ λόγω δουλειάς και δεν πιστεύω ότι όταν κάνεις κάτι τόσο μακριά από το σπίτι σου “μετράει”. Προσφέρω στη γυναίκα και στα παιδιά μου μια άνετη ζωή και πιστεύω ότι, ακόμη και αν το ήξερε, θα το προσπερνούσε.»

«Είμαι γκέι»

«Η πρώην γυναίκα μου είναι η καλύτερή μου φίλη μέχρι και σήμερα, παρά το γεγονός ότι ανακάλυψε ότι είμαι γκέι και ότι την απατούσα με άντρες. Την αγαπούσα πολύ και πίστευα ότι, αν παντρευόμασταν, η έλξη που μου προκαλούσαν οι άντρες θα “διορθωνόταν”. Αλλά δεν μπορείς να κρύβεσαι για πάντα

«Γιατί ήμουν ηλίθιος»

«Δεν υπάρχει κανένας πραγματικά καλός λόγος που απάτησα τη γυναίκα μου. Απλά το έκανα και με ανακάλυψε. Ήταν εντελώς χαζό –σχεδόν έχασα τη σύζυγο και την οικογένειά μου. Εύχομαι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω και να πω στον νεαρότερο εαυτό μου να μην το κάνει.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v