Δείτε ποιες φωτογραφίες μητρότητας διέγραψε το Instagram

Δείτε ποιες φωτογραφίες μητρότητας διέγραψε το Instagram

Το Instagram είναι ένας ιστότοπος που φιλοξενεί φωτογραφίες, τόσο ερασιτεχνών όσο και επαγγελματιών. Το περιεχόμενο των φωτογραφιών που «ανεβαίνουν» δεν είναι καθορισμένο από κάποιου είδους πλαίσιο, κι έτσι μπορεί κανείς να βρει από εντυπωσιακά τοπία μέχρι σμιλεμένους γλουτούς με μπικίνι.

Μεταξύ άλλων επαγγελματιών, στο Instagram είχε φτιάξει προσωπικό προφίλ και η Melissa Jean, προκειμένου να μοιράζεται με το ευρύ διαδικτυακό κοινό τη δουλειά της. Η χαρισματική φωτογράφος, που «ειδικεύεται» στο να αιχμαλωτίζει τρυφερές στιγμές θηλασμού και τοκετών, είδε τις φωτογραφίες και το προφίλ της να «κατεβαίνουν» το περασμένο Σαββατοκύριακο. 

Όπως φαίνεται, πολλές απ’ τις φωτογραφίες της είχαν αναφερθεί από άλλους χρήστες ως «ακατάλληλες» και «προκλητικές». Μεταξύ άλλων, η Melissa δήλωσε: «Όταν οι άνθρωποι βρίσκουν τη γέννα και τη μητρότητα προσβλητική, θλίβομαι.» και συνέχισε «Οι φωτογραφίες μου δεν είναι σεξουαλικές ούτε εκμεταλλεύονται τις γυναίκες! Προέρχονται από μέρη που αγαπώ και έχω έγκριση για κάθε μία από αυτές από τις μητέρες».

Δείτε, λοιπόν, ποιες είναι οι φωτογραφίες που «λογοκρίθηκαν» από το διαδικτυακό μέσο και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

 

 

 

 

 

Πηγή: themotherish.com

v