Τι να βάλω στο γάμο: 6 οικονομικά φορέματα και με τι να τα συνδυάσετε

Τι να βάλω στο γάμο: 6 οικονομικά φορέματα και με τι να τα συνδυάσετε

Κάθε χρόνο οι πρώτοι φθινοπωρινοί μήνες μας βρίσκουν να κάνουμε ανασκαφές στην ντουλάπα μας και τηλέφωνα σε φίλες και συγγενείς για να ζητιανέψουμε ένα «ένα καλό φόρεμα, γιατί έχουμε να πάμε σε έναν γάμο». Φέτος, μπορείτε να αφήσετε το παλιό σας φόρεμα στην ησυχία του παταριού του, γιατί βρήκαμε μερικά, κομψά φορέματα για γάμο που δεν κοστίζουν περισσότερο από 50 ευρώ και σας προτείνουμε αξεσουάρ και παπούτσια για να τα συνδυάσετε.

Midi κρεπ φόρεμα από τα Asos

Αν ο γάμος στον οποίο είστε καλεσμένοι πρόκειται να γίνει όταν η ψύχρα θα έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή, μπορείτε να επιλέξετε αυτό το μακριμάνικο midi φόρεμα, που θα σας κοστίσει περίπου 48 ευρώ (κάντε από εδώ την ηλεκτρονική παραγγελία σας).

Συνδυάστε το με μαύρα πέδια -δείτε, για παράδειγμα, αυτά:

και εντυπωσιακά σκουλαρίκια, όπως τα παρακάτω από τα Achilleas Accessories (€6,30):

Φλοράλ, έξωμο φόρεμα

Το χρώμα και το σχέδιο είναι γλυκά φθινοπωρινό και η γραμμή πολύ κολακευτική. Αν επιλέξετε αυτό το φόρεμα από τα ASOS μπορείτε να το συνδυάσετε με μπεζ, ψηλά πέδιλα και διακριτικά σκουλαρίκια σε χρυσό ή σκούρο πράσινο.

Το φόρεμα κοστίζει 48,39 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ.

Μπεζ, σουέντ πέδιλα θα βρείτε εδώ...

 

...και κομψά σκουλαρίκια σε φθινοπωρινούς τόνους θα βρείτε στα καταστήματα Mango ή μπορείτε να τα παραγγείλετε από εδώ.

Ίσιο φόρεμα από τα Ζara με εντυπωσιακά πέδιλα

Επιλέξετε αυτό το navy blue, ίσιο φόρεμα από τα Zara (μπορείτε να το παραγγείλετε από εδώ έναντι 36 ευρώ) ή ένα, επίσης μοντέρνο, μαύρο μίνι (δείτε τη φωτογραφία από κάτω) με λιγότερα από 30 ευρώ (δείτε το εδώ).

Συνδυάστε το ίσιο μονόχρωμο φόρεμα με εντυπωσιακά, ψηλά πέδιλα, όπως για παράδειγμα αυτά, από τα Mango (η τιμή τους ανέρχεται στα 40 ευρώ):

Kόκκινο φόρεμα από τα HM

 

Κλασικό μπροστά και εντυπωσιακό πίσω, εξαιτίας της ανοιχτής του πλάτης και της χρυσής αλυσίδας που τη διακοσμεί (δείτε το καλύτερα εδώ), το κόκκινο είναι επιλογή ασφαλής και εντυπωσιακή. Κοστίζει λίγο λιγότερο από 40 ευρώ, θα το βρείτε στα καταστήματα H&M και μπορείτε να το συνδυάσετε με μαύρα ή χρυσά αξεσουάρ και πέδιλα. 

  

Aριστερά: Μαύρες πλατφόρμες από τα Bershka, με λιγότερα από 30 ευρώ (μπορείτε να τα αγοράσετε online από εδώ).

Δεξιά: Για στιλ πιο... σέξι, μπορείτε να επιλέξετε τις γόβες στα δεξιά, από τα Migato έναντι επίσης 30 ευρώ (κάντε από εδώ την παραγγελία σας).

Ρετρό φλοράλ σε γραμμή άλφα

 

Αν θέλετε να κάνετε μια εμφάνιση πιο χρωματιστή, μπορείτε να διαλέξετε αυτό το χαρούμενο φόρεμα σε γραμμή Άλφα -κάντε την ηλεκτρονική σας αγορά από το Rosegal, με 40 ευρώ.

  

Στο myshoe.gr βρήκαμε δύο ζευγάρια γόβες peep toe που θα ολοκληρώσουν το vintage στιλ. Οι λευκές πλατφόρμες κοστίζουν 27 ευρώ και μπορείτε να τις παραγγείλετε από εδώ και οι τιρκουάζ, 42 ευρώ και μπορείτε να τις αγοράσετε ηλεκτρονικά από εδώ.

Γκρι midi φόρεμα με δαντέλα από τα Celestino

Πιο κλασικό και «μαμαδίστικο», αυτό το φόρεμα από τα Celestino κοστίζει λιγότερα από 35 ευρώ (βρείτε το εδώ) και μπορεί να συνδυαστεί με κλειστές γόβες σε παλ αποχρώσεις, όπως αυτές:

Μπορείτε να τις παραγγείλετε από εδώ με 27 ευρώ.

v