4 κουρέματα που κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο αδύνατο

4 κουρέματα που κάνουν το πρόσωπο να φαίνεται πιο αδύνατο

Μπορεί να έχετε ένα τέλεια σχηματισμένο, σφιχτό και λυγερό σώμα ή μπορεί και όχι. Το στρογγυλό πρόσωπο με γεμάτα μάγουλα... σώμα δεν κοιτά -μπορεί να ανήκει είτε σε μια γυναίκα υπέρβαρη, είτε σε μια αδύνατη. Κατ' αρχάς, θέλουμε να σημειώσουμε, ότι συνήθως οι στρογγυλοπρόσωπες γυναίκες είναι αξιολάτρευτες. Αν, ωστόσο, εύχεστε το πρόσωπό σας να έδειχνε λίγο πιο αδύνατο, αυτά είναι τα τέσσερα κουρέματα που σύμφωνα με τους ειδικούς επί του θέματος, «κόβουν» κιλά.

Έντονο φιλάρισμα σε μακριά μαλλιά

Το φιλάρισμα είναι γενικά επιλογή ασφαλής και κολακευτική. Είναι, όμως, και ιδιαίτερα ταιριαστή σε γυναίκες με πρόσωπο στρογγυλό που θέλουν να κρύψουν μερικά κιλά, αφού οι μακριές, άνισες τούφες θα «γλυκάνουν» τις καμπύλες σας. Το ίδιο μήκος στα μακριά μαλλιά, κάνει το πρόσωπο να δείχνει παχύτερο, επομένως κατά την επόμενη επίσκεψή σας στο κομμωτήριο, ζητήστε απ’ τον ειδικό ένα άνισο, φιλαριστό κούρεμα. Ιδανικά, οι μπροστινές τούφες πρέπει να «πέφτουν» πιο κάτω από το ύψος των ζυγωματικών σας.

 

Φράντζα και έντονη χωρίστρα

Στις στρογγυλοπρόσωπες γυναίκες ταιριάζουν οι χωρίστρες στο πλάι. Επομένως, ακόμη κι αν το φυσικό χώρισμα των μαλλιών σας είναι στη μέση του κεφαλιού, ζητήστε από τον κομμωτή ή την κομμώτριά σας να σας κάνει ένα κούρεμα με έντονη χωρίστρα. Ζητήστε, επιπλέον, να σας «κάνει» μια πλάγια φράντζα –κατά προτίμηση, με αντίθετη φορά από τη φυσική σας χωρίστρα, για έξτρα όγκο.

 

Ασύμμετρο ή μακρύ καρέ

Γενικά, τα καρέ λογίζονται στα κουρέματα που δεν πρέπει να κάνετε αν θέλετε το πρόσωπό σας να φαίνεται λεπτότερο. Το ασύμμετρο ή το μακρύ καρέ, όμως, όπου οι μπροστινές τούφες πλαισιώνουν το πρόσωπο, πέφτοντας σε ύψος χαμηλότερο από τα ζυγωματικά, είναι ό,τι πρέπει.

 

Κυματιστά με μακριές αφέλειες

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό το κούρεμα είναι ιδανικό για τις γυναίκες που προσπαθούν να «αφαιρέσουν» κιλά από το πρόσωπό τους. Οι μακριές τούφες δεξιά και αριστερά του προσώπου σας, θα του αφαιρέσουν όγκο και θα τονίσουν τα μάτια σας. Όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις, για να είναι το αποτέλεσμα το επιθυμητό, πρέπει οι μακριές αφέλειες να τελειώνουν εκεί περίπου που τελειώνει και η μύτη σας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v