Το κλάμα του μωρού της την επανέφερε στη ζωή!

Το κλάμα του μωρού της την επανέφερε στη ζωή!

Ο τοκετός θα έπρεπε να είναι η πιο ευτυχισμένη στιγμή στη ζωή κάθε γυναίκας, όμως για την Shelly και τον Jeremy Cawley τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι, αφού η μέρα εκείνη κατέληξε να είναι η πιο τρομακτική και αγχώδης ημέρα της ζωής τους. Έπειτα από επείγουσα καισαρική, παρόλο που το μωρό της ήταν απόλυτα υγιές, η Shelly έπεσε σε κώμα, λόγω ενός θρόμβου που έφραξε μία κεντρική της αρτηρία. Αρκετές ώρες μετά τον τοκετό, η Shelly αργούσε να ξυπνήσει και οι γιατροί έχαναν σιγά-σιγά τις ελπίδες τους...

Η οικογένεια της Shelly συγκεντρώθηκε στο μαιευτήριο και προσευχόταν η νέα μαμά να ανοίξει τα μάτια της, όμως οι γιατροί, κάθε λεπτό που περνούσε γίνονταν όλο και πιο απαισιόδοξοι. Μέχρι που μία από τις νοσηλεύτριες είχε μια εξαιρετική ιδέα!

Η επαφή δέρμα-με-δέρμα έχει αποδειχτεί σωτήρια για τη ζωή των πρόωρων νεογνών. Δεν θα μπορούσε κάτι αντίστοιχο να ωφελήσει, τη νέα μαμά; Τοποθέτησαν, λοιπόν, το νεογέννητο μωράκι στην αγκαλιά της μαμάς του, το οποίο στην αρχή αποκοιμήθηκε, όμως λίγα λεπτά μετά... άρχισε να κλαίει. Και τότε, τα ζωτικά όργανα της Shelly άρχισαν να λειτουργούν ξανά!

Μερικές μέρες αργότερα που χρειάστηκαν για να δυναμώσει, η Shelly ξύπνησε!

«Οι νοσηλευτές θεώρησαν ότι το κλάμα της κόρης μου υποσυνείδητα έδωσε στον οργανισμό μου έναν λόγο για να παλέψει! Έπρεπε να είμαι εκεί για το μωρό μου!», είπε η ίδια αργότερα στα μέσα ενημέρωσης.

Η στιγμή ήταν ένα πραγματικό θαύμα για ολόκληρη την οικογένεια και έδωσε στη μητέρα και την κόρη έναν ακόμα σπουδαίο λόγο για να δεθούν.

Δείτε στο παρακάτω συγκλονιστικό βίντεο τις πρώτες στιγμές επαφής της Shelly με το μωρό της:

Έναν χρόνο μετά μητέρα και κόρη χαίρουν άκρας υγείας και είναι ευγνώμονες για το θαύμα που έζησαν εκείνη τη μέρα!

Πηγή: Viralnova

v