11 παιδικά προϊόντα που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν!

11 παιδικά προϊόντα που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν!

Με γρήγορη ματιά στο διαδίκτυο, οι γονείς θα δουν πολλά πράγματα που προορίζονται για παιδιά, αλλά είναι μάλλον... ασυνήθιστα, ή, σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμα και επικίνδυνα. Ενδεχομένως αρκετά να έχουν χρηστική σημασία ή να βοηθούν πρακτικά με την ανατροφή των παιδιών, αλλά και πάλι η «αξιοπιστία» τους δικαιολογημένα αμφισβητείται.

1. Ξεκαρδιστική πιπίλα

 

Τα λόγια είναι περιττά. Πλέον, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν πρωτότυπες πιπίλες με αστεία σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε μία από αυτές και το μωρό σας θα αποκτήσει... μουστάκι!

2. Κούνια-κρεμάστρα για την πόρτα

Eφεύρεση για τις μαμάδες που θέλουν να κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη. Πρόκειται για μία κούνια που κρεμιέται με γάντζους σε πόρτες για να μπορεί η μητέρα να κάνει ανενόχλητη τις δουλειές της!

3. Αποσπώμενα χέρια-μαξιλάρια

Αν το παιδί θέλει να αισθάνεται την ζεστασιά της αγκαλιάς συνεχώς, τα «αποσπώμενα χέρια» είναι ό,τι πρέπει! Για κάποιους, το θέαμα ίσως είναι ανατριχιαστικό αλλά το μωρό φαίνεται να το απολαμβάνει.

4. Σαμπρέλα για το λαιμό

Η σαμπρέλα για το λαιμό βοηθά τα μωρά να επιπλέουν είτε στην μπανιέρα είτε στην θάλασσα. Υποτίθεται πως είναι πρακτικό και λειτουργικό προϊόν, ωστόσο η χρήση του από βρέφη ενδείκνυται; Καλό θα είναι να ρωτήσετε έναν ειδικό, σε περίπτωση που σκέπτεστε να την αγοράσετε!

5. Σκούπα-μηχανάκι για μωρά

Για τους γονείς που θέλουν να «εκμεταλλευτούν» την ανεξάντλητη ενέργεια των παιδιών τους, η ηλεκτρική σκούπα- μηχανάκι είναι ιδανική για να πείσουν το παιδί τους να τους βοηθήσει με το σκούπισμα του σπιτιού.

6. Παιδικό γιο-γιο με tablet

Το tablet μπορεί να κάνει την ώρα της «τουαλέτας» ευχάριστη για το παιδί. Ουσιαστικά είναι μία πλαστική τουαλέτα- μινιατούρα με ενσωματωμένη θήκη για i-Pad ή tablet. Θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει τους γονείς να «εκπαιδεύσουν» τα παιδιά για την κανονική τουαλέτα.

7. Παιδί- σφουγγαρίστρα

Ακόμα μία εφεύρεση που σκοπό έχει να διευκολύνει την καθημερινότητα των γονιών. Απλώς, φορέστε στο πιτσιρίκι την ειδική φορμίτσα με την ενσωματωμένη σφουγγαρίστρα σε χέρια και πόδια και αφήστε το να μπουσουλήσει. Κάνει όλη τη δουλειά για σας!

8. Τακούνια για... μικρές κυρίες

Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, υπήρξε άνθρωπος που θέλησε να φτιάξει παπούτσια με τακούνια για μωρά. Τα λόγια είναι περιττά!

9. Άρωμα για μωρά

Η μυρωδιά του μωρού είναι μοναδική. Γιατί να θέλει να την «εξουδετερώσει» κανείς; Οι εταιρείες που το προώθησαν υποστηρίζουν ότι σκοπό έχουν να ενισχύσουν το φυσικό «μωρουδίστικο» άρωμα, και όχι να το καλύψουν.

10. Συναγερμός για τουαλέτα!

Το προϊόν αυτό λειτουργεί με βάση την μυρωδιά, τη θερμότητα και την υγρασία. Το μόνο που κάνετε είναι να το προσαρμόζετε στο εξωτερικό της πάνας και μόλις εντοπίσει κάτι «ύποπτο», σας ειδοποιεί ηχητικά ή με ένα φωτάκι LED.

11. Κούκλα που γεννάει

Η κούκλα που γεννάει είναι ίσως ένα από τα πιο περίεργα πράγματα για παιδιά που έχουν κυκλοφορήσει. Το πιο πιθανό, πάντως, είναι ότι θα τα τρομάξει παρά θα τα διασκεδάσει...

 

v