Τέλεια χειμωνιάτικα παπούτσια έως 30 €

Τέλεια χειμωνιάτικα παπούτσια έως 30 €

Τα πουλόβερ, οι χοντρές ζακέτες και τα ζεστά παντελόνια έχουν κάνει πλέον δυναμικά την εμφάνισή τους. Αν θέλετε να τα αναδείξετε, θα πρέπει να «επενδύσετε» και στα σωστά παπούτσια. Δείτε δέκα προτάσεις των πιο όμορφων, βολικών αλλά και οικονομικών παπουτσιών, μέχρι τριάντα ευρώ, για τον χειμώνα που μας έρχεται!

1. Μπότες ιππασίας από τα Zara

Δε νοείται χειμώνας χωρίς ψηλές μπότες. Για πολλές γυναίκες, μάλιστα, είναι και ο λόγος που περιμένουν πώς και πώς τα πρώτα κρύα! Επιλέξτε flat, στυλάτες μπότες που θα φοράτε από το πρωί ως το βράδυ. Είναι η ιδανική επιλογή για τις κρύες ημέρες.

Τιμή: 29,99€

Θα τις δείτε στην ιστοσελίδα του καταστήματος.

2. Καθημερινές μπαλαρίνες από τα Voi et Noi 

Οι μπαλαρίνες, εκτός από στυλ, προσφέρουν και άνεση. Προτιμήστε ένα ζευγάρι σε ουδέτερο χρώμα και συνδυάστε με τα αγαπημένα σας τζιν και κολάν!

Τιμή: 21,99€

Θα τις βρείτε online εδώ

3. Ζεστές μπότες από τα Migato

Αν έχετε φορέσει έστω και μία φορά τέτοιες μπότες, θα καταλαβαίνετε γιατί υπάρχουν σε αυτή τη λίστα. Είναι ζεστές και τόσο άνετες που πολλές γυναίκες τις παρομοιάζουν με παντόφλες. Είναι ό,τι πρέπει για ένα casual look. Απλώς αποφύγετε να τις βάλετε τις μέρες που βρέχει!

Τιμή: 30€

Δείτε τις online εδώ

4. Μοκασίνια από τα Shooz 

Τα μοκασίνια έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση από την περσινή σεζόν. Προτιμήστε ένα ζευγάρι σε μαύρο χρώμα για να το συνδυάζετε με κάθε ντύσιμο.

Τιμή: 16,50 €

Δείτε περισσότερα εδώ

5. Μυτερά flat από τα Mango 

Τα μυτερά flat παπούτσια είναι ιδανικά για όσες γυναίκες θέλουν να συνδυάσουν άνεση και στυλ στο ντύσιμό τους! Επιλέξτε ένα ιδιαίτερο σχέδιο, που θα ταιριάζει με όλα και θα κλέψει τις εντυπώσεις. Ενδεικτικά, σας προτείνουμε αυτά τα μυτερά flat με δέρμα φιδιού και με λεπτομέρεια στο τακούνι. Συνδυάστε τα με μία απλή τσάντα στην ίδια απόχρωση.

Δείτε τα στην ιστοσελίδα του καταστήματος

Τιμή: 29,99€

6. Flat μποτάκια από τα H&M

Τα κοντά μποτάκια είναι η τέλεια λύση για τις κρύες μέρες του χειμώνα που δεν θέλετε να φορέσετε ψηλές μπότες ή μπαλαρίνες. Ταιριάζουν ιδανικά με παντελόνια και ενδείκνυνται για τις γυναίκες που έχουν ένα πιο ροκ στυλ.

Τιμή: 29,99€

Θα τα βρείτε διαδικτυακά εδώ

7. Γαλότσες από τoν Boziki

Σύμμαχός σας τις βροχερές μέρες είναι αναμφισβήτητα οι γαλότσες, που τα τελευταία χρόνια έχουν κερδίσει έδαφος στη φθινοπωρινή και χειμωνιάτικη μόδα. Μπορείτε να τις ταιριάξετε με τζιν, με το αγαπημένο σας πλεκτό φόρεμα ή με ένα καρό πουκάμισο και κολάν για πιο casual εμφανίσεις.

Τιμή: 27,99€

Δείτε τις online εδώ.

8. Στυλάτες γόβες από τα Pull & Bear 

Για τις πιο «καλές» εξόδους σας, επιλέξτε μία κλασική αλλά άνετη γόβα που ταιριάζει με κάθε επίσημο ντύσιμο και θα μείνει για καιρό στην γκαρνταρόμπα σας.

Τιμή: 25,99€

Θα τις βρείτε online εδώ.

Ένα λάθος στο ντύσιμο μπορεί να καλυφθεί, ενώ ένα λάθος στα παπούτσια ποτέ! Ό,τι και αν επιλέξετε, φροντίστε να το προσαρμόσετε στην προσωπικότητά σας και πάντα να θυμάστε: δεν χρειάζεται να ξοδεύετε πολλά χρήματα για να έχετε όμορφο στυλ. Εξάλλου, η πρόκληση είναι να είστε στυλάτες με λίγα χρήματα.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v