Κυκλοφόρησαν παντόφλες για γονείς που προστατεύουν τα πόδια από... τα Lego!

Κυκλοφόρησαν παντόφλες για γονείς που προστατεύουν τα πόδια από... τα Lego!

Μπαίνετε στο δωμάτιο του παιδιού και χρειάζεται να κάνετε ακροβατικά για να μην πατήσετε τα Lego του, που φυσικά είναι σκορπισμένα σε κάθε γωνιά του πατώματος. Και εκεί που νομίζετε ότι τα έχετε καταφέρει, ξαφνικά γίνεται το κακό... Αισθάνεστε αυτόν τον ενοχλητικό πόνο στην πατούσα σας και το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να ουρλιάξετε από τα νεύρα! Γι' αυτό, η Lego αποφάσισε να λανσάρει ειδικές παντόφλες που θα σας απαλλάξουν από τον πόνο, εξήντα έξι χρόνια αφού έχει κυκλοφορήσει τα πρώτα της τουβλάκια -κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Το κακό νέο είναι ότι θα κατασκευαστούν μόνο 1500 ζευγάρια παντόφλες που θα διανεμηθούν σε λίγους τυχερούς που θα συμπληρώσουν την λίστα με τα δώρα που θέλoυν στο γαλλικό site της Lego. Ίσως είναι το τέλειο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους γονείς!

Τα Lego είναι απίστευτα αλλά έχουν ένα τρομερό ελάττωμα...αν πατήσεις πάνω τους θα νιώσεις τι σημαίνει μαρτύριο!

Γι' αυτό, η Lego αποφάσισε να δημιουργήσει τις ειδικές παντόφλες προστασίας...

...έτσι ώστε να μην «ξανακινδυνεύσουν» οι γονείς!

Αν θέλετε να ξεφύγετε εντελώς από τα ενοχλητικά τουβλάκια, δεν έχετε άλλη επιλογή. Ακόμα και αν πιστεύετε ότι θα γλυτώσετε μια και καλή αν «κάνετε τον Κινέζο» και δεν τα συμπεριλάβετε στα χριστουγεννιάτικα δώρα του παιδιού, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για πολλή γκρίνια...

Πηγή: boredpanda.com

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v