Ύπνος με τα παιδιά: 10 φωτογραφίες που μόνο οι γονείς θα καταλάβουν

Ύπνος με τα παιδιά: 10 φωτογραφίες που μόνο οι γονείς θα καταλάβουν

Κάθε βράδυ έρχεται για τους γονείς η ώρα που τρέμουν όσο τίποτε άλλο μέσα στη μέρα: η ώρα του ύπνου, η οποία φυσικά κάθε φορά καταλήγει σε μια νέα περιπέτεια. Κούραση, κλάματα, κρυφτό και κυνηγητό μέσα σ' όλο το σπίτι συνθέτουν το σκηνικό μιας συνηθισμένης οικογενειακής βραδιάς. Και μετά από πολλή ώρα «πολέμου» μέσα στο σπίτι και, φυσικά, πολλή υπερένταση, οι μικροί φασαριόζοι καταλήγουν να κοιμούνται με τον πιο παράδοξο και ανορθόδοξο τρόπο εξαντλημένοι. Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε ότι δεν είστε μόνοι σ' αυτόν τον καθημερινό, βραδινό αγώνα.

1. «Δεν θα πάρει κανείς το tablet μου- θα το φυλάω συνέχεια, ακόμα και όταν κοιμάμαι.»

2. Ποιος νυστάζει από τώρα; Είναι ώρα για γυμναστική!

3. Μετά από δύο ώρες νανουρίσματος, τελικά προτίμησε να κοιμηθεί όρθιος... στην κούνια του.

4. «Δίψασα και βαριόμουν να πάω μέχρι την κουζίνα. Ευκαιρία να παίξω και με τα παιχνίδια που έχω στο μπάνιο.»

5. Όταν ξυπνάς τρομαγμένος και αναρωτιέσαι από πού έρχεται αυτή η φασαρία. Τελικά, βλέπεις ότι ο «δράστης» είναι ο γιος σου!

6. «Τα μάγουλα της μαμάς είναι το τέλειο μαξιλάρι για τα πόδια. Απ' ότι φαίνεται, δεν την ενοχλώ!»

 

7. Ο ενθουσιασμός ενός κοριτσιού για το καινούριο του κουκλόσπιτο είναι τόσο μεγάλος που προσπαθεί να κοιμηθεί... στην κρεβατοκάμαρα της κούκλας!

 

8. Ο κλασικός ύπνος στο κρεβάτι είναι ξεπερασμένος. Η νέα τάση που λανσάρει αυτός ο μπόμπιρας είναι ο ύπνος σε στάση μισός όρθιος- μισός ξαπλωμένος.

9. Χρειάζεται κανείς τη ζεστασιά του κρεβατιού του αν έχει μία άνετη μπανιέρα; Αντί για κουβέρτα, η πετσέτα κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά!

10. Πώς γίνεται ένα τόσο στενό κρεβάτι να χωράει πέντε άτομα;

Όσο αστεία, κουραστική ή εκνευριστική και αν είναι η καθημερινή διαδικασία του ύπνου των παιδιών, η ανταμοιβή των γονιών είναι μία: όταν έρχεται η στιγμή που απλώς τα «χαζεύουν» ενώ κοιμούνται. Έχετε δει κάτι πιο όμορφο και πιο γλυκό απ' αυτό;

Πηγή: huffingtonpost.com

 

v