Σεξ: Φαντασία VS Σκληρή πραγματικότητα

Σεξ: Φαντασία VS Σκληρή πραγματικότητα

Μια συντάκτης του Buzzfeed και σκιτσογράφος, η Loryn Brantz έκανε σκίτσα σκηνές καθημερινής, σεξουαλικής τρέλας που όλοι κάποτε βιώσαμε και αποδεικνύει περίτρανα αυτό που ήδη ξέραμε: το σεξ δεν είναι όπως στις ταινίες. Το σεξ είναι κάτι που κάνουν κανονικοί άνθρωποι που δεν σκηνοθετούνται, ούτε ντύνονται, ούτε φωτίζονται από επαγγελματίες, γι'αυτό η παθιασμένη, ονειρική, υπέρ-σεξουαλική πραγματικότητα των γυναικείων περιοδικών, των τηλεοπτικών σειρών και των αισθησιακών σκηνών του σινεμά δυστυχώς δεν έχει θέση στη ζωή μας.

1. Η γυναίκα από πάνω: Μια ερωτική οπτασία

Μια ερωτική οπτασία με μαλλιά που μπαίνουν στο στόμα της, στο στόμα του καλού της και στα μάτια και των δυο. Γενικά αυτό το σκίτσο είναι η ιστορία της ζωής μας...

2. Όταν έρχεσαι σε οργασμό: Σέξι γκριμάτσες ή ελαφρύ εγκεφαλικό;

Στο μυαλό μας, το πρόσωπό μας όταν ερχόμαστε σε οργασμό είναι ένα ποίημα απόλαυσης, ευτυχίας και σεξουαλικότητας. Στο κρεβάτι μας, το πρόσωπό μας όταν ερχόμαστε σε οργασμό είναι ένα ποίημα μόχθου, εγκεφαλικής δυσλειτουργίας και αποκριάτικης μουτσούνας.

3. Στην μπανιέρα δυο-δυο: Ένα σχέδιο που είναι καταδικασμένο να αποτύχει

Αν το έχετε δοκιμάσει, τότε το ξέρετε κι εσείς: όχι, όλοι οι καλοί δεν χωράνε στη μέση μπανιέρα. Τη σεξουαλική σου φαντασίωση έχει αποφασίσει να πνίξει η σκληρή πραγματικότητα.

4. Οι 9 1/2 εβδομάδες είναι το μεγαλύτερο (ερωτικό) ψέμα της ζωής μας

Αν τύχει να πιστέψεις πώς το να πασαλειφτείς με σαντιγί ή μέλι ή μακαρόνια με κιμά θα σε κάνει το απόλυτο sex symbol, έχεις διαπράξει το πρώτο βήμα για ένα τεράστιο λάθος που θα μετανιώσεις.

5. Σεξ στο ντουζ: Απλά δεν λειτουργεί

Στις ταινίες δείχνει σούπερ ερωτικό, όταν το βλέπεις σε φωτογραφίες για σέξο-άρθρα στο ίντερνετ αναστατώνεσαι, αλλά όχι. Δεν λειτουργεί. 

6. Όταν ξεσηκώνεις ιδέες για στάσεις από άρθρα

Όλοι έχουμε διαβάσει (και κάποιοι έχουμε γράψει) άρθρα με ιδέες για καινούριες στάσεις. Κάποιες είναι βολικές, αποτελεσματικές και πρωτότυπες. Άλλες είναι απλά αδύνατο να πραγματοποιηθούν αν τουλάχιστον ο ένας εκ των δύο συμμετεχόντων δεν έχει κάποιου είδους ακροβατική εμπειρία.

7. Μετά το σεξ: Ένας γλυκός, αψεγάδιαστος άγγελος ξεκουράζεται 

'Η λαχανιάζει ιδρωμένος σαν ποδοσφαιριστής. Ή προσπαθεί να φτύσει την τούφα με τα μαλλιά που έχει χωθεί στο στόμα του. Ή κοιμάται με ορθάνοιχτο το στόμα. 

Πηγή: Buzzfeed

 

 

v