Πρόωρα δίδυμα κρατιούνται χέρι-χέρι αμέσως μετά τον τοκετό!

Πρόωρα δίδυμα κρατιούνται χέρι-χέρι αμέσως μετά τον τοκετό!

Πολλοί υποστηρίζουν ότι τα δίδυμα αδέλφια επικοινωνούν μ' ένα δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Ένα συγκινητικό βίντεο έρχεται ν' αποδείξει τον ισχυρισμό τους, και μάλιστα με πρωταγωνιστές όχι δύο παιδιά, όπως θα περιμέναμε, αλλά δύο πρόωρα νεογέννητα αδελφάκια. Συγκεκριμένα, λίγες μέρες πριν, η Arhea Jackson- Rushford, από την Αυστραλία έφερε στον κόσμο την Kristiana και τον Kristian, που γεννήθηκαν μόλις μετά από 28 εβδομάδες κύησης. Τα μωράκια ζύγιζαν λιγότερο από ένα κιλό το καθένα και, απ' ότι φαίνεται, τα καταφέρνουν μια χαρά!

Το αξιοπερίεργο, ωστόσο, είναι το ότι, όταν τα πήρε αγκαλιά ο μπαμπάς τους, εκείνα όχι απλά άγγιξαν το ένα το άλλο, αλλά κρατήθηκαν χέρι-χέρι! Τη μοναδική αυτή στιγμή κατέγραψε η κάμερα και πλέον το συγκινητικό βίντεο έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, με πάνω από δέκα εκατομμύρια προβολές.

Τα μωρά είναι σήμερα δεκαοκτώ ημερών και η μητέρα τους δηλώνει τρισευτυχισμένη που τα κατάφεραν και που ακόμα αγωνίζονται! «Σήμερα όλα είναι πιθανά και οι γονείς που αντιμετωπίζουν μία αντίστοιχη κατάσταση πρέπει να παίρνουν δύναμη και να σκέφτονται ότι και η δική τους περιπέτεια θα έχει την ίδια, ευτυχή κατάληξη!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Μία από τις πιο συγκινητικές φωτογραφίες που έχουμε δει ποτέ!

Η μητέρα με τα πρόωρα παιδιά της.

Και στην αγκαλιά του μπαμπά.

Τα μωράκια βγήκαν νικητές!

Αυτό είναι το θαύμα της ζωής!

Πηγή: boredpanda.com

 

v