10 καυτά sex tips που θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή

10 καυτά sex tips που θα απογειώσουν την ερωτική σας ζωή

Για να κάνετε την ερωτική σας ζωή πιο «πικάντικη» δεν χρειάζεται πολλή προσπάθεια! Δεν θα σας προτείνουμε περίεργα sex toys, ακροβατικά με τα οποία μπορεί να θρηνήσετε... θύματα ή να στύψετε το μυαλό σας για να σκεφτείτε την πιο πρωτότυπη στάση που θα σας απογειώσει με τον σύντροφό σας. Οι πιο kinky συμβουλές, σε συνδυασμό με τέσσερις πρωτότυπες στάσεις, θα ανεβάσουν τη λίμπιντο και των δύο στα... ύψη!

1. Ξεχάστε το κρεβάτι!

Αν ρωτήσετε ποιες είναι οι φαντασιώσεις των αντρών, θα δείτε ότι σ' αυτές δεν περιλαμβάνεται το σεξ στο κρεβάτι. Επεκταθείτε σε άλλα μέρη και έπιπλα του σπιτιού: στον πάγκο της κουζίνας, το μπάνιο, ακόμα και σε μια καρέκλα. Θα κάνουν τη διαφορά!

2. Μην υποτιμάτε τα «γρήγορα»

Το σεξ με τον σύντροφό σας δεν χρειάζεται να είναι πάντα προγραμματισμένο ή να γίνεται μόνο βράδυ. Δοκιμάστε «ένα στα γρήγορα» πριν φύγετε το πρωί για τη δουλειά. Την ώρα που θα κάνει μπάνιο, μπείτε μαζί του στη ντουζιέρα και φτιάξτε του τη μέρα.

3. Δώστε... μάχη!

Απλώς μην ενδώσετε κατευθείαν. Σε όλους τους άντρες αρέσει να κυνηγούν το θήραμά τους, και με το να μην υποκύψετε αμέσως, του έχετε ήδη ανεβάσει την όρεξή! Αν μάλιστα, εκείνος επιμένει, μπορείτε να γίνετε λίγο πιο βίαιη και να στήσετε έναν αναίμακτο καυγά. Στο τέλος, αφήστε τον να νικήσει και απολαύστε την... ήττα σας.

4. Δείτε μαζί αισθησιακές ταινίες!

Εννοείται, όχι κάποια κλασική ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά. Σ' αυτή την περίπτωση, οι αισθησιακές ταινίες θ' ανεβάσουν τη διάθεση και των δύο, όσο και αν αυτό σας εκπλήσσει. Χρησιμοποιήστε τις επικουρικά ή προσπαθήστε να αντιγράψετε κάποιες από τις στάσεις που σας εμπνέουν.

5. Περιορίστε τον!

Πείτε στον σύντροφό σας να ξαπλώσει και δέστε τα χέρια του στις άκρες του κρεβατιού. Μην μείνετε, μόνο εκεί όμως. Βασανίστε τον! Μην τον φιλήσετε ακόμα και αν σας ικετεύει, παρά μόνο όταν το θελήσετε εσείς. Εξάλλου, εσείς έχετε τον έλεγχο τώρα!

Ή Δέστε του τα μάτια...

Για να κάνετε τα προκαταρκτικά ακόμα πιο... μυστηριώδη, μη διστάσετε να του δέσετε τα μάτια μ' ένα μαντίλι. Μετά, πείτε του να «μαντέψει» ποια εσώρουχα φοράτε –αν φοράτε – και αν δεν βρει τη σωστή απάντηση, αποφασίστε ποια θα είναι η τιμωρία του. Πάντως το σεξ με κλειστά μάτια σίγουρα θα του μείνει αξέχαστο...

6. Προετοιμάστε το έδαφος από την έξοδό σας

Η ιδανική συμβουλή για να καταλήξει μια ρομαντική, ερωτική έξοδος σε ένα καυτό βράδυ είναι να προετοιμάσετε το έδαφος όσο ακόμα είστε έξω. Φιλήστε παθιασμένα τον σύντροφό σας εκεί που δεν θα το περιμένει ή, όταν βέβαια αυτό είναι εφικτό, πιάστε τον στα πιο ευαίσθητα σημεία του για να του φτιάξετε από πριν τη διάθεση.

Και οι στάσεις...

 7. Ο άντρας από πάνω, αλλιώς!

Αν ο σύντροφός σας θέλει να έχει τα ηνία, δοκιμάστε μια καινούρια στάση που θα τον κάνει ευτυχισμένο και που σε σας θα προσφέρει μεγάλη απόλαυση. Αρχικά, βάλτε ένα μαξιλάρι στην περιοχή της κοιλιάς και ξαπλώστε μπρούμυτα. Μετά, πείτε του να στηριχθεί στα χέρια του και σιγά- σιγά να μπει μέσα σας. Μετακινήστε την λεκάνη σας ανάλογα με το σημείο που σας προσφέρει καλύτερη διείσδυση.

Η προσθήκη του μαξιλαριού θα κάνει τη διαφορά και για τους δυο σας. 

8. Εσείς ανάποδα!

Δοκιμάστε μια διαφορετική στάση για να τον εκπλήξετε με την φαντασία σας! Πείτε του να ξαπλώσει κανονικά με ανοιχτά πόδια και μετά ανεβείτε πάνω του. Πιαστείτε από τα πόδια του και βρείτε το σημείο που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Παράλληλα, εκείνος, θα μπορεί να θαυμάζει και να αγγίζει το πίσω μέρος του σώματός σας, επομένως η απόλαυση θα είναι διπλή...

9. Αισθησιακά στο μπάνιο

Αν έχετε δοκιμάσει ποτέ το σεξ στη θάλασσα, θα ξέρετε ότι το υγρό στοιχείο προσθέτει πάντα επιπλέον αισθησιασμό. Πάρτε κρασί, ανάψτε κεριά για να κάνετε πιο ερωτική την ατμόσφαιρα και γεμίστε την μπανιέρα με ελάχιστο νερό. Έπειτα, πείτε στο σύντροφό σας να κάτσει μέσα και μετά καθίστε και εσείς πάνω στο... επίμαχο σημείο λυγίζοντας τα πόδια σας στο πλάι. Παράλληλα, αφήστε το νερό να τρέχει και απολαύστε μια από τις πιο υγρές, αλλά «καυτές» ερωτικές στάσεις.

10. Πρόσωπο με πρόσωπο στο πλάι

Μια από τις πιο απλές αλλά απολαυστικές στάσεις για να μην καταφύγετε πάλι στο κλασικό ιεραποστολικό! Ξαπλώστε και οι δύο στο πλάι πρόσωπο με πρόσωπο και «τυλίξτε» με το αριστερό σας πόδι την δεξιά πλευρά του. Ακόμα και αν είναι ένα εξαιρετικά απλό κόλπο, θα σας προσφέρει βαθιά διείσδυση και μεγάλη ικανοποίηση.

 

v