Απίστευτα gadgets και αξεσουάρ ειδικά για εγκύους

Απίστευτα gadgets και αξεσουάρ ειδικά για εγκύους

Οι εννέα μήνες της εγκυμοσύνης είναι μια από τις πιο σημαντικές και γλυκές περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας, που απαρτίζεται από πολλές στιγμές τρυφερότητας, συγκίνησης αλλά και μεγάλης ταλαιπωρίας. Όσο και αν θέλουμε πάντα να θυμόμαστε την εγκυμοσύνη σαν κάτι ξεχωριστό, δίπλα στις «καλές» αναμνήσεις βρίσκονται κι αυτές που μας ταλαιπωρούν λίγο παραπάνω, με αποτέλεσμα ακόμα και τα πιο απλά και συνηθισμένα πράγματα νε μετατρέπονται σε μεγάλες περιπέτειες. Το ξύρισμα, η οδήγηση, ακόμα και η ξεκούραση είναι μερικά μόνο παραδείγματα που δείχνουν ότι τίποτα δεν είναι ίδιο με πριν! Γι’ αυτό, κάποια έξυπνα gadgets και αξεσουάρ υπόσχονται να κάνουν τη ζωή κάθε μέλλουσας μαμάς πολύ πιο εύκολη.

Αν περιμένετε το παιδί σας, σπεύστε να τα προμηθευτείτε. Διαφορετικά, αν η γυναίκα/ αδελφή ή κολλητή σας είναι έγκυος, βρήκατε τι δώρο θα της κάνετε.

1. Ειδική συσκευή επέκτασης για το ξύρισμα

Όταν η κοιλίτσα αρχίζει να «πετάγεται», οι κινήσεις μιας εγκύου αυτόματα περιορίζονται. Έτσι, το σκύψιμο δεν είναι εύκολο με αποτέλεσμα το ξύρισμα να γίνεται περιπέτεια. Επειδή όμως καμία γυναίκα δεν θέλει να γίνεται «γοριλάκι» ακόμα και κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης, αυτή η συσκευή θα σας απαλλάξει από τις τρίχες αλλά και την ταλαιπωρία. Απλώς τοποθετείτε το ξυραφάκι στην ειδική εσοχή και κάνετε κανονικά τη δουλειά σας.

Θα το βρείτε  εδώ

Τιμή: 26,50 ευρώ.

2. Ζώνη αυτοκινήτου για εγκύους

Αν συνεχίζετε να οδηγείτε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ειδική ζώνη ασφαλείας για εγκύους είναι ένα αξεσουάρ στο οποίο αξίζει να επενδύσετε. Πρόκειται για ένα μαξιλαράκι με ειδικό σύστημα κουμπώματος, που κρατά το κάτω μέρος της ζώνης αυτοκινήτου κάτω από την κοιλιά. Είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε σε περίπτωση ατυχήματος, η δύναμη να μην μεταφερθεί στην έγκυο και το έμβρυο αλλά στη μέση και τα πόδια.

Δείτε το online

Τιμή: 49 ευρώ.

3. Ειδικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης

Το ειδικό μαξιλάρι εγκυμοσύνης είναι ιδανικό για να κοιμάται άνετα η έγκυος, αφού της προσφέρει υποστήριξη στη μέση και προσαρμόζεται πανεύκολα στη στάση του σώματος. Είναι ιδανικό για να τη βοηθήσει να χαλαρώσει.

Τα καλά, όμως, δεν σταματούν εδώ: μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μαξιλάρι θηλασμού αφού το μωράκι σας έρθει στον κόσμο.

Βρείτε το εδώ και εδώ δείτε μια διαφορετική εκδοχή του.

Τιμή: σχεδόν 79 ευρώ.

4.  Περικάρπιο για την αντιμετώπιση της πρωινής ναυτίας

Σχεδόν όλες οι εγκυμονούσες γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο ενοχλητικές είναι οι πρωινές ναυτίες. Με την πίεση που ασκεί το «βραχιόλι» σε κάθε καρπό, καταφέρνει να σας ανακουφίσει από τις ζαλάδες σε λίγα μόλις λεπτά.

Αγοράστε το online

Τιμή: 10,80 ευρώ.

5. Ελαστική λωρίδα εγκυμοσύνης

 

Η ειδική ζώνη εγκυμοσύνης είναι ιδανική για δύο λόγους: πρώτον γιατί ανακουφίζει τους μύες της περιοχής και  δεύτερον γιατί έτσι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το αν θα ξεπροβάλλει η φουσκωμένη κοιλίτσα σας όταν «σηκώνονται» τα ρούχα αφού θα αχνοφαίνεται σαν φανελάκι. Επιπλέον, είναι τόσο ελαστική που μεγαλώνει όσο μεγαλώνει η κοιλιά και φυσικά το μωράκι σας.

Θα το δείτε εδώ. 

Τιμή: σχεδόν 14 ευρώ.

Εναλλακτικά, κυκλοφορεί και ελαστική ζώνη εγκυμοσύνης, που προσαρμόζεται εύκολα στο παντελόνι, με αντίστοιχη λογική. 

6. Μία αιώρα για τα… πόδια σας

Τα συνεχώς πρησμένα πόδια που πλέον καλούνται να σηκώσουν, εκτός από το βάρος της κατόχου τους, και το βάρος του μωρού, είναι καθημερινό πρόβλημα για μια έγκυο. Με την «έξυπνη» αιώρα γραφείου, μπορείτε να απλωθείτε… άνετα, ακόμα και όταν κάθεστε στο γραφείο, και να ανακουφίσετε τα κουρασμένα πόδια σας. Προσαρμόζεται εύκολα σε ψηλή και χαμηλή θέση, ανάλογα με το τι σας βολεύει.

Αγοράστε την online από εδώ.  

Τιμή: 26,50 ευρώ.

7. Μουσικό μενταγιόν

Το μουσικό μενταγιόν είναι ένα δώρο που σας βοηθά να «δεθείτε» με το μωρό σας ενώ βρίσκεται ακόμα στην κοιλιά σας. Ήδη από την εικοστή εβδομάδα το έμβρυο μπορεί να ακούσει και να αναγνωρίσει ήχους μέσα από την μήτρα. Το μενταγιόν έχει ενσωματωμένο ένα μικρό ξυλόφωνο με μια μπαλίτσα που «χορεύει» πάνω του. Ενώ κινείστε, το μωράκι σας ακούει τον ήχο του και χαλαρώνει.

Θα το δείτε εδώ

Τιμή: 21 ευρώ.

8. Στρώμα θαλάσσης ειδικά για εγκύους

Επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει και οι διακοπές είναι προ των πυλών, ένα καλοκαιρινό gadget για να χαλαρώσετε στην θάλασσα επιβάλλεται! Πλέον στην αγορά κυκλοφορεί ένα ειδικό στρώμα θαλάσσης για εγκύους με μια τρύπα στην περιοχή της κοιλιάς για να ξαπλώνετε πάνω του άνετα. Εκτός, όμως, από την παραλία, μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και στην άνεση του σπιτιού σας για να χαλαρώσετε ή να διαβάσετε το αγαπημένο σας βιβλίο χωρίς να καταβάλλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να βολευτείτε.

Θα το βρείτε διαδικτυακά εδώ.

Τιμή: σχεδόν 71 ευρώ.

v