8 πρωτότυπα δώρα για τις δασκάλες των παιδιών έως 20 ευρώ

8 πρωτότυπα δώρα για τις δασκάλες των παιδιών έως 20 ευρώ

Η σχολική χρονιά φτάνει αισίως στο τέλος της και μαζί μ’ αυτήν, τα παιδιά θα αποχαιρετίσουν για τρεις μήνες τη δασκάλα τους. Είτε πρόκειται για τη δασκάλα του νηπιαγωγείου, για την μουσικό στο ωδείο ή την κοπέλα που του κάνει Αγγλικά, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το παιδί θα σας ζητήσει να την ευχαριστήσετε. Κι αυτό γιατί, όσο και αν παραπονιέται όλη την χρονιά για το διάβασμα ή τις εργασίες που του βάζει, είναι πολύ πιθανό τώρα να του λείψει- τουλάχιστον μέχρι να αρχίσουν και επίσημα οι διακοπές. Διαλέξτε παρέα με το παιδί ένα ξεχωριστό δώρο που το πιθανότερο είναι ότι θα τη συγκινήσει. Δείτε οκτώ ιδέες και αποφασίστε από κοινού με το παιδί σε ποια θα καταλήξετε.

 

1.Ένα χαρούμενο βραχιόλι 

Προτιμήστε ένα προσωποποιημένο δώρο που θα της μείνει και θα το ευχαριστηθεί. Ένα χαρούμενο, ανοιξιάτικο βραχιόλι στο οποίο μπορείτε να χαράξετε ό,τι θέλετε! Από μια ειδική αφιέρωση, ευχή ή το όνομα της δασκάλας.

Δείτε το εδώ

Τιμή: 12 ευρώ.

Αντίστοιχα, μπορείτε να της κάνετε δώρο ένα κολιέ με τ’ όνομά της. Παραγγείλτε το online από εδώ. (Τιμή: 21 ευρώ) 

2. Μπρελόκ με αφιέρωση

Ένα δώρο που η αγαπημένη δασκάλα του παιδιού θα έχει πάντα μαζί της: ένα μπρελόκ με χαραγμένη την αφιέρωση: «Στη δασκάλα μου με αγάπη.»

Μπορείτε να το δείτε εδώ

Τιμή: 14 ευρώ.

3.  «Θυμάσαι; Οι αναμνήσεις μιας δασκάλας»

Επειδή λογικά μία από τις αδυναμίες της δασκάλας θα είναι το διάβασμα, ένα λογοτεχνικό βιβλίο με αντικείμενο τις… αναμνήσεις μιας δασκάλας από τις σχολικές αίθουσες. Θα ταυτιστεί, θα συγκινηθεί και ενδεχομένως θα είναι το πρώτο βιβλίο που θα διαβάσει φέτος στην παραλία.

Δείτε το εδώ

Τιμή: 9,90 ευρώ.

4.Ένα μοναδικό νεσεσέρ

Οι περισσότερες γυναίκες κουβαλούν ένα μικρό νεσεσέρ στην τσάντα τους με όλα τα’ απαραίτητα! Το συγκεκριμένο έχει πολύχρωμες ζωγραφιές, μαζί με ονομαστική αφιέρωση. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, θα μπορεί να το χρησιμοποιεί και ως κασετίνα μόλις ξαναρχίσουν τα μαθήματα.

Τιμή: 15 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

5. Σετ περιποίησης σώματος από τα Body Shop

Αν θέλετε να επιλέξετε ένα πιο… γυναίκειο δώρο, μπορείτε να καταλήξετε σε ένα σετ δώρου με αφρόλουτρο, κρέμα σώματος και σφουγγάρι. Μπορεί να σας φαίνεται ασυνήθιστο για δασκάλα, αλλά είναι κάτι που σίγουρα θα της αρέσει.

Τιμή: 10,50 ευρώ.

Βρείτε το εδώ.

6. Το βαλιτσάκι της… δασκάλας

Το σετ περιλαμβάνει ένα διακοσμητικό βαζάκι με την επιγραφή «Το να διδάσκεις σημαίνει να αγγίζεις για πάντα μια ψυχή…», ένα σαπούνι με αληθινό πίνακα και ένα πλεκτό μολύβι. Όλα αυτά σε ένα όμορφο βαλιτσάκι που θα μπορεί να το χρησιμοποιεί και σαν μπιζουτιέρα.

Τιμή: 18 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ

Και αν θέλετε να δημιουργήσετε…

 

7. Μία κούπα έργο τέχνης!

Για την συγκεκριμένη πρόταση θα χρειαστείτε απλώς μία πυρίμαχη κούπα και ανεξίτηλους μαρκαδόρους σε διαφορετικά χρώματα. Αρχικά, αφήνετε το παιδί να ζωγραφίσει ή να γράψει μια αφιέρωση πάνω στην κούπα (Στην αγαπημένη μου δασκάλα…) και την αφήνετε να στεγνώσει. Έπειτα, την τοποθετείτε σε ένα ταψί και την «ψήνετε» στον φούρνο στους 160 βαθμούς για μισή περίπου ώρα. Αφού βεβαιωθείτε ότι έχει κρυώσει και στεγνώσει, το δώρο σας είναι έτοιμο!

Τιμή: Κούπα (2 ευρώ)  και το κόστους για δύο ανεξίτηλους μαρκαδόρους είναι 2,6 ευρώ. Σύνολο: 4,6 ευρώ.

8. Ή μια ιδιαίτερη γλάστρα!

Τα λουλούδια είναι ένα από τα διαχρονικά δώρα που κάνουν οι μαθητές στις δασκάλες τους. Για να πρωτοτυπήσετε, όμως, μπορείτε να διακοσμήσετε τη γλάστρα που θα τα τοποθετήσετε παρέα με το παιδί. Προμηθευτείτε με μια απλή κεραμική γλάστρα και με ακρυλικές μπογιές (τέμπερες) και έπειτα αφήστε το παιδί να δημιουργήσει. Σε μια επιφάνεια που δεν θα φοβάστε να λερωθεί, αναποδογυρίστε τη γλάστρα και από πάνω ρίξτε τα διάφορα χρώματα. Η διαδικασία είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα εντυπωσιακό. Διαφορετικά, το παιδί μπορεί να τη ζωγραφίσει όπως θέλει, με τις μπογιές που έχει ήδη για το μάθημα των Καλλιτεχνικών του σχολείου. 

Όταν τελειώσει, μεταφυτεύστε ένα φυτό που θα έχετε προμηθευτεί απ’ το ανθοπωλείο της γειτονιάς σας ή κόψτε ένα απ’ το μπαλκόνι σας. Η πιο όμορφη γλάστρα είναι έτοιμη να την προσφέρετε!



Τιμή: Γλάστρα (0,80 ευρώ) και τέμπερες (από 3,30 ευρώ η καθεμιά). Οι τιμές για τα φυτά κυμαίνονται από 2,5 ευρώ. Δείτε περισσότερα εδώ.    

v