Παιδικό πάρτυ: 15 πρωτότυπα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους

Παιδικό πάρτυ: 15 πρωτότυπα δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους

Ετοιμάζετε πάρτι για να γιορτάσετε την επέτειο της γέννησης του μικρού σας; Στη λίστα όλων των άλλων που πρέπει να κάνετε (τούρτες, φαγητό, στολισμός κ.λπ.) προστίθενται και τα αναμνηστικά δωράκια για τους μικρούς καλεσμένους. Συγκεντρώσαμε μερικές πρωτότυπες ιδέες για δωράκια διαφορετικά που (σίγουρα) θα αρέσουν στα πιτσιρίκια.

Ένα πουγκάκι... τρίλιζα

Αγοράστε από ένα κατάστημα με είδη δώρων ή αξεσουάρ μερικά πουγκάκια, σχεδιάστε πάνω τους μια τρίλιζα με μαύρο μαρκαδόρο και βάλτε μέσα σε πετρούλες με ένα ζωγραφισμένο Χ και τρεις με ένα ζωγραφισμένο Ο. Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε κουμπιά ή βόλους δύο διαφορετικών χρωμάτων.

Ένα γλαστράκι για κάθε παιδάκι

Εμφυσήστε στους μικρούς σας καλεσμένους την αγάπη για τα φυτά, προσφέροντάς τους ένα μικρό γλαστράκι για να το... υιοθετήσουν.

Ή ένα ψαράκι για κάθε παιδάκι

Αν οι καλεσμένοι σας είναι λίγοι και ξέρετε πάνω-κάτω τις μαμάδες, ζητήστε την γνώμη τους κι αν είναι σύμφωνες, αγοράστε ένα χρυσόψαρο για κάθε παιδάκι.

Σε ποιο παιδί δεν αρέσει αυτό το παιχνίδι;

Αν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα ή αν το πάρτυ γίνεται σε αρκετά κλειστό κύκλο, τότε μπορείτε να κάνετε δώρο στα παιδάκια ένα ξύλινο αλογάκι με κοντάρι. Μπορείτε να το βρείτε εδώ ή εδώ.

Κεράστε μια υγιεινή λιχουδιά

Αντί για καραμελάκια και σοκολατάκια, κεράστε τα παιδιά ένα... διαφορετικό παγωτό χωνάκι, με φρούτα, ξηρούς καρπούς και κομμάτια μαύρης σοκολάτας.

Το θέμα είναι το σωστό marketing...

Στην ίδια λογική, κι αν έχετε αρκετό μεράκι, μπορείτε να φτιάξετε μίνι αερόστατα με υγιεινές λιχουδιές, χρησιμοποιώντας πολύχρωμα καλαμάκια, κυπελάκια και μπαλόνια.

Βάλτε ένα μπαλόνι σε κάθε δωράκι

Ό,τι κι αν επιλέξετε να βάλετε στο σακουλάκι σας, ένα μπαλόνι με ήλιον είναι σίγουρο ότι θα το απογειώσει.

Το πιο καλοκαιρινό δωράκι

Το αναμνηστικό σας δώρο, μπορεί να έχει άρωμα καλοκαιριού και αμμουδιάς! Γεμίστε ένα κουβαδάκι με οικονομικά παιχνιδάκια παραλίας και προσφέρετέ το στους μικρούς επίδοξους λουόμενους.

DIY πεταλούδα με λιχουδιές

Είτε επιλέξετε να δώσετε στα παιδιά «απαγορευμένες» λιχουδιές λόγω της ημέρας, είτε επιμείνετε υγιεινά, μπορείτε να βάλετε το δωράκι-σνακ σε ένα σακουλάκι το οποίο θα «δέσετε» με χρωματιστά σύρματα για πίπα (μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα με γραφική ύλη), κάνοντάς το να μοιάζει με πεταλουδίτσα.

Ένα αυτοκινητάκι για τα αγοράκια

Μπορείτε να δέσετε ένα μπαλονάκι σε κάθε μινιατούρα για να κάνετε ακόμη πιο ελκυστικό το δώρο σας.

Hula Hoop που όλοι αγαπήσαμε για τα κορίτσα

Αντίστοιχα, για τα κοριτσάκια, μπορείτε να αγοράσετε από ένα hula hoop, που σίγουρα θα ξυπνήσει τη μικρή αθλήτρια μέσα τους. Μπορείτε να τα βρείτε σε καταστήματα με είδη γυμναστικής, σε κάποια παιχνιδάδικα ή να τα παραγγείλετε από εδώ.

Μπουκαλάκια με ανεμόμυλους

Μικρά, γυάλινα μπουκαλάκια διακοσμημένα με ένα ανεμόμυλο φτιαγμένο από τα χεράκια σας (δείτε εδώ πώς να τον φτιάξετε) μπορούν να γίνουν ιδανικό δωράκι για το παιδικό πάρτι.

Ένα κουβαδάκι πλαστελίνες

Γεμίστε μικρά κουβαδάκια με το αγαπημένο παιχνίδι κάθε παιδιού που σέβεται τον εαυτό του: πλαστελίνες, αυτοκολλητάκια, κηρομπογιές και μπλοκ!

Οικονομικό, διασκεδαστικό και καλοκαιρινό δώρο: Φούσκες

Δεν θα σας κοστίσει καθόλου ακριβά και είναι βέβαιο ότι όλα τα παιδιά θα το εκτιμήσουν.

Ένα cd με δικές σας μουσικές επιλογές

Αν έχετε ταλέντο dj, μην το αφήσετε να πάει χαμένο! Φτιάξτε μια λίστα με 10-15 τραγουδάκια που αγαπάτε εσείς και τα παιδιά σας, γράψτε την σε μερικά cd ή σε στικάκια (αν έχετε τη δυνατότητα να αγοράσετε και να δωρίσετε τόσα usb) και μοιράστε τη στον κόσμο. 

Μπορείτε να δείτε εδώ τις επιλογές μας για τραγούδια που ξετρελαίνουν τα παιδιά χωρίς να είναι παιδικά κι εδώ μερικά πρωτότυπα τραγούδια, αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο από τα «Ζουζούνια».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v