5 ξενοδοχεία all inclusive για ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές

5 ξενοδοχεία all inclusive για ξέγνοιαστες οικογενειακές διακοπές

Οι πρώτες άδειες έχουν ήδη βγει και όλοι αρχίζουμε να ονειρευόμαστε τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Ήλιος, φαγητό και θάλασσα για μικρούς και μεγάλους αλλά και παιχνίδι για τα πιτσιρίκια είναι ό,τι χρειαζόμαστε για να χαλαρώσουμε και να «γεμίσουμε μπαταρίες» μακριά από την πόλη και τις υποχρεώσεις της δουλειάς. Για να συνδυάσετε τα γούστα μικρών και μεγάλων και να μην μείνει κανείς παραπονεμένος, πολύ καλή επιλογή είναι τα ξενοδοχεία που περιλαμβάνουν πακέτα διακοπών με όλες τις παροχές: γεύματα, πισίνες και πολλές δραστηριότητες για παιδιά.

 

Είναι αυτονόητο ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι η κρίση μας έχει επηρεάσει λίγο-πολύ όλους, ωστόσο αν έχετε τη δυνατότητα να κακομάθετε λίγο τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, μπορείτε να τα προτιμήσετε. Αν υπολογίσετε το ποσό που θα ξοδεύατε για ένα «συμβατικό» ξενοδοχείο, τα γεύματα που θα καταναλώνατε έξω και τα έξοδα για τις δραστηριότητες των παιδιών, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας συμφέρει, αφού τα all inclusive πακέτα περιλαμβάνουν διατροφή (πρωινό-μεσημεριανό- βραδινό), κατανάλωση ποτών και πρόγραμμα δραστηριοτήτων για παιδιά.

1. Kalogria Beach Hotel στην Καλογριά Πελοποννήσου

Ένα οικογενειακό ξενοδοχείο δίπλα σε μια φυσική όαση ομορφιάς για να χαλαρώσετε με τα παιδιά. Το οικογενειακό πακέτο που προσφέρει περιλαμβάνει τα πάντα. Πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, καφέ μέχρι το μεσημέρι και κατανάλωση ποτών από τις 5.30 το απόγευμα και μετά. Τα… καλά, όμως, δεν σταματούν εδώ. Το ξενοδοχείο διαθέτει πισίνες για μεγάλους, μία παιδική, νεροτσουλήθρες για απεριόριστο παιχνίδι αλλά και mini club με δραστηριότητες αποκλειστικά για τα πιτσιρίκια. Αν είστε αθλητικοί τύποι, μπορείτε να παίξετε βόλευ, τένις ή και μπάσκετ στις εγκαταστάσεις του. Εκτός από τις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα, μπορείτε να χαλαρώσετε στις ξαπλώστρες που προσφέρει το ξενοδοχείο στην όμορφη παραλία της Καλογριάς χωρίς επιπλέον κόστος.

Ενδεικτικά, από τα μέσα έως το τέλος Ιουλίου, ένα τετράκλινο δωμάτιο για δύο ενήλικες και δύο παιδιά κοστίζει 140 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.  

2. AKS Porto Heli 

Σε απόσταση 2,5 με 3 ώρες από την πρωτεύουσα θα βρεθείτε στο ξακουστό Πόρτο Χέλι και στο ξενοδοχείο AKS. Χτισμένο δίπλα στη θάλασσα και με εύκολη πρόσβαση στην παραλία, το ξενοδοχείο υπόσχεται να σας χαρίσει μοναδικές διακοπές με το all inclusive πακέτο του. Περιλαμβάνει όλα τα γεύματα της ημέρας, σνακ, παγωτά, καφέ και αναψυκτικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ οργανώνονται αποκλειστικά προγράμματα για τα πιτσιρίκια στο mini club, που μπορούν, εκτός αυτών, να απασχοληθούν στην παιδική χαρά που διαθέτει ο χώρος και αλλά και την πισίνα του ξενοδοχείου.

Αν προτιμήσετε να προπληρώσετε όλο το ποσό, το κόστος της κάθε διανυκτέρευσης ανέρχεται στα 209 ευρώ για μέσα με τέλη Ιουλίου. Διαφορετικά, η τιμή του φτάνει τα 240 ευρώ το βράδυ.

Για διαθεσιμότητα, κρατήσεις και περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ

3. Lakopetra Beach στη Λακόπετρα Αχαΐας 

Στην Λακόπετρα της Πελοποννήσου μπορείτε να περάσετε τις οικογενειακές σας διακοπές με εξαιρετικά συμφέροντα πακέτα. Πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό περιλαμβάνονται στην τιμή ενώ κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει μπουφές με σνακ και λαχταριστές λιχουδιές για τα παιδιά. Οι μεγάλοι μπορείτε να… ευχαριστηθείτε θαλάσσιες βόλτες με τα μη μηχανοκίνητα θαλάσσια σπορ που παρέχονται στην τιμή του πακέτου ενώ τα παιδιά από 3 έως 12 ετών μπορούν να διασκεδάσουν με τις ώρες στον παιδότοπο της Grecoland με την παρέα ειδικών παιδαγωγών αλλά και να «πλατσουρίσουν» και να ευχαριστηθούν παιχνίδι στην πισίνα και τη νεροτσουλήθρα.

Αν έχετε όρεξη για εξερεύνηση, μπορείτε να «πεταχτείτε» μέχρι την Αρχαία Ολυμπία ή να επισκεφθείτε το μοναδικό δάσος της Φολόης, μια περιοχή που προστατεύεται από το δίκτυο Natura 2000.

Στα τέλη Ιουλίου η τιμή ανά διανυκτέρευση διαμορφώνεται στα 170 ευρώ για μια οικογένεια με δύο παιδιά.

Για το ακριβές κόστος για τις συγκεκριμένες ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν, δείτε εδώ.

4. Meli Palace στο Σίσι Κρήτης

Αν ανήκετε και εσείς στους «φανατικούς» της Κρήτης μπορείτε να περάσετε τις διακοπές σας χαλαρώνοντας σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της Ελλάδας. Λίγο έξω από το χωριό Σίσι, που βρίσκεται στο Νομό Λασιθίου, θα μείνετε στο ξενοδοχείο Meli Palace που θα σας… γοητεύσει με τις παροχές αλλά και τις τιμές του. Στο πακέτο περιλαμβάνονται κυριολεκτικά τα πάντα! Όλα τα γεύματα της ημέρας, ποικίλες δραστηριότητες για τα παιδιά, παιδότοπος, παιδική πισίνα είναι μερικές από τις επιλογές που θα έχουν για να περάσουν τις διακοπές τους.

Για οικογενειακό δωμάτιο τεσσάρων ατόμων, η διανυκτέρευση κοστίζει 210 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες , ανάλογα με τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν  θα βρείτε εδώ. 

5. Louis Colossos Beach Hotel στην Ρόδο 

Αν θέλετε να φύγετε αρκετά μακριά από την Αθήνα, η Ρόδος είναι η κατάλληλη επιλογή για να χαλαρώσετε. Το ξενοδοχείο Louis Colossos Beach Hotel βρίσκεται κοντά στην αμμώδη παραλία της Καλλιθέας. Πρωινό, μεσημεριανό, σνακ και λιχουδιές για τα παιδιά το απόγευμα, όλα περιλαμβάνονται στην τιμή του πακέτου. Για τα πιτσιρίκια, φυσικά υπάρχει η παιδική χαρά, η παιδική πισίνα με υδάτινα παιχνίδια και οι δραστηριότητες που διοργανώνονται αποκλειστικά για την… καλοπέρασή τους! Αν επιλέξετε την Ρόδο για τις διακοπές σας, ξέρετε πού να μείνετε.

Ενδεικτικά, για ένα πακέτο all inclusive η τιμή για δύο ενήλικες και ένα παιδί για διαμονή στα τέλη Ιουλίου ξεκινά από 169 ευρώ το βράδυ.

Για διαθεσιμότητα μπορείτε να δείτε εδώ. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v