Τι μαρτυρά για την προσωπικότητά σας το αγαπημένο σας χρώμα

Τι μαρτυρά για την προσωπικότητά σας το αγαπημένο σας χρώμα

Εντάξει, μπορεί να μη μας τα λένε όλα σαν τα άστρα, αλλά τα αγαπημένα μας χρώματα έχουν ένα χαρακτηριστικό που τους δίνει άλλη αξία: αποτελούν δική μας επιλογή κι αυτό ίσως να λέει κάτι περισσότερο από μια ξερή ημερομηνία. Για να δούμε, λοιπόν, τι «καπνό φουμάρετε» αν το αγαπημένο σας χρώμα είναι το…

Μπλε

Είστε χαλαρή, ψύχραιμη και γεμάτη υπομονή. Αγαπάτε το χρώμα του ουρανού και της θάλασσας, ένα χρώμα που εκπέμπει γαλήνη και μία αίσθηση αρμονίας στους γύρω σας, τέτοια, που τους παρασέρνει στη φάση σας.

Κόκκινο

Είστε τολμηρή, γεμάτη ενέργεια και αυτοπεποίθηση και σας αρέσει να τραβάτε την προσοχή. Επιλέγετε συχνά το χρώμα του πάθους, επειδή μαγνητίζει τα βλέμματα κι εκπέμπει το δυναμισμό και την τάση σας να ζείτε στα όρια.

Πράσινο

Είστε αξιόπιστη, ευγενής κι εκλεπτυσμένη, αλλά και αθεράπευτα αφοσιωμένη στο κυνήγι της «ισορροπίας» και της ασφάλειας. Μοιραία, σας αρέσει το χρώμα που κυριαρχεί στη φύση, όπου όλα τα στοιχεία συνυπάρχουν αρμονικά.

Κίτρινο

Είστε αισιόδοξη, ιδεαλίστρια και διατηρείτε ατόφια τη ζωηρή φαντασία που είχατε παιδί. Το χρώμα της λιακάδας σάς ταιριάζει απόλυτα, αφού το πνεύμα σας είναι ελεύθερο και η διάθεσή σας για περιπέτεια άσβεστη, ώστε, αν χρειαζόταν, θα πετούσατε μέχρι τον ήλιο.

Λευκό

Είστε οργανωτική, μινιμαλίστρια και λάτρης της απλότητας και της αυθεντικότητας. Προτιμάτε το λευκό κι ας μην είναι ακριβώς χρώμα, επειδή, όπως το φυσικό φως, κάνει τα πάντα να μοιάζουν φωτεινότερα και ομορφότερα, να πλησιάζουν το «τέλειο».

Μαύρο

Είστε εσωστρεφής και ρεαλίστρια με έντονη ροπή προς την καλλιτεχνική έκφραση. Επιμένετε να βλέπετε τα πάντα μέσα απ’ το πρίσμα του σκεπτικισμού κι επιλέγετε το χρώμα του σκότους επειδή, όπως απορροφά το φως, έτσι σηκώνετε στις πλάτες σας τα βάρη των γύρω σας.

Ροζ

Είστε στοργική, τρυφερή και προστατευτική, όσο και αποφασισμένη να ζήσετε σε ένα περιβάλλον που σας το ανταποδίδει και σας στηρίζει. Το χρώμα της παιδικότητας σας γοητεύει, επειδή η ζωή ενός ενήλικα είναι κάθε άλλο παρά βατή και θωρακισμένη.

Μωβ

Είστε ονειροπόλα κι ευαίσθητη με κοφτερό χιούμορ και αλλεργία σε οτιδήποτε πρακτικό. Το χρώμα του μυστικισμού είναι απόλυτα συμβατό με την αγάπη σας για την ουτοπία, το εκκεντρικό σας γούστο και την κυκλοθυμικότητα που σας κάνει να ξεχωρίζετε απ’ το σωρό.

Πορτοκαλί

Είστε αξιαγάπητη, πληθωρική και γεμάτη από ενέργεια και αστείρευτη διάθεση για καλή ζωή. Το πορτοκαλί είναι το χρώμα της πολυτέλειας και των νιάτων, άρα και το δικό σας, αφού όλοι περνούν καλά μαζί σας κι επιζητούν τη συντροφιά σας, ακόμη κι αν δεν σας παίρνουν πολύ στα σοβαρά.

Γκρι

Είστε μετρημένη, εγκρατής και... δουλευταρού, όσο και αναποφάσιστη με έντονη ροπή προς τον κυνισμό. Το γκρι, αυτό το κάτι-σαν-χρώμα που λειτουργεί άψογα ως φόντο, εκφράζει αυτήν ακριβώς την τάση σας να μένετε μακριά και πίσω απ’ τα τεκταινόμενα, σε απόσταση ασφαλείας.

Καφέ

Είστε αυτάρκης, πειθαρχημένη και ώριμη, ένας άνθρωπος που έχει «ψηθεί» στη ζωή και παραμένει όρθιος και στωικός. Το χρώμα της γης, της ακλόνητης μητέρας της ζωής, είναι αυτό που αντικατοπτρίζει τον τρόπο που σας βλέπουν οι άλλοι, ως κολώνα και πηγή δύναμης.

Είναι αυτονόητο ότι τίποτα από αυτά δεν είναι απόλυτο. Ωστόσο, τέτοιου είδους «μικρά» πράγματα μπορεί να... προδίδουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα μας, ακόμα και αν φαίνονται ασήμαντα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v