10 ολόσωμες φόρμες που πρέπει να αποκτήσετε

10 ολόσωμες φόρμες που πρέπει να αποκτήσετε

Τα τελευταία χρόνια η μόδα μας εκπλήσσει ευχάριστα και οι… στιλάτες επιλογές μας έχουν αυξηθεί κατά πολύ. Ανάμεσα σ’ αυτές έχουν κάνει δυναμική εμφάνιση οι ολόσωμες φόρμες, που όλο και περισσότερες γυναίκες δείχνουν να προτιμούν. Ο λόγος; Είναι αεράτες, είναι κάτι ανάμεσα σε φόρεμα (χωρίς να αποκαλύπτεις πολλά) και παντελόνι (χωρίς να ζεσταίνεσαι τις μέρες που το θερμόμετρο φτάνει τους 40 βαθμούς) ενώ μπορούν να «καμουφλάρουν» αρκετά τα περιττά κιλά. Αν δεν έχετε ήδη μία την γκαρνταρόμπα σας, δείτε δέκα στιλάτες επιλογές που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη όλο το καλοκαίρι.

1. Denim φόρμα από την Buldoza

Για όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στη δουλειά μέχρι την απογευματινή σας έξοδο, επιλέξτε μια άνετη και απλή denim φόρμα που δένει χιαστί στον λαιμό. Για vintage στιλ, μπορείτε να την συνδυάσετε με μια μπαντάνα στα μαλλιά ή ένα εντυπωσιακά σκουλαρίκια

Τιμή: 49,95 ευρώ.

Θα την βρείτε online εδώ.

2. Ολόσωμη φόρμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες στο χρώμα του πάθους από την Asos

Η ακόμα πιο φαρδιά γραμμή της στο κάτω μέρος και οι «φραμπαλάδες» στο μπούστο, «καμουφλάρουν» την περιφέρεια, τονίζουν το μπούστο και έτσι σας αδυνατίζουν.

Τιμή: 31 ευρώ.

Αγοράστε την από εδώ.

3. Φουλ στα φλοράλ από τα H&M

Το έχουμε ξαναπεί: καλοκαίρι χωρίς φλοράλ δεν γίνεται. Αν πιστεύετε ότι είναι αρκετά τολμηρή επιλογή, απλώς φροντίστε να την συνδυάσετε με πιο «ήπια» αξεσουάρ ή παπούτσια.

Θα την βρείτε εδώ.

Τιμή: 49 ευρώ.

4. Ολόσωμη, «έξυπνη» φόρμα από τα Zara

Δεν είναι δύο διαφορετικά «κομμάτια» αλλά ένα ενιαίο. Το κάτω μέρος είναι ακόμα πιο φαρδύ ενώ η μπλούζα έχει βολάν, ελαφρώς ανοιχτή πλάτη και αφήνει τους ώμους να φαίνονται. Αν σας αρέσει το αυστηρό στιλ, προτιμήστε τη. 

Τιμή: 39,95 ευρώ.

Θα την δείτε εδώ.

6.  Λινή φόρμα από τα Zara

Για πιο ρομαντική διάθεση, επιλέξτε μια λινή φόρμα με κέντημα στο τελείωμα, βαθύ ντεκολτέ και μανίκι «καμπάνα». Μοιάζει περισσότερο με φόρεμα και είναι μια πολύ ασφαλής επιλογή. Ωστόσο, ενδείκνυται κυρίως για μινιόν σιλουέτες.

Τιμή: 49,95 ευρώ.

Αγοράστε την από την ιστοσελίδα του καταστήματος.

7. Στράπλες φόρμα για επίσημες περιστάσεις από την Asos

Για την βραδινή σας έξοδο, μία στράπλες, ψηλόμεση φόρμα που θα συνδυάσετε με ψηλά πέδιλα είναι η ιδανική επιλογή. Το nude χρώμα είναι ό,τι πρέπει αν έχετε μαυρίσει από την ηλιοθεραπεία. 

Τιμή: 39,45 ευρώ.

Αγοράστε την online από εδώ.

8. Ολόσωμη φόρμα με ζώνη και βαθύ ντεκολτέ από την Buldoza

Μια από τις πιο «σικ» στιλιστικές επιλογές. Το βαθύ ντεκολτέ θα τονίσει το μπούστο σας ενώ η ζώνη θα τονίσει τη μέση και θα επιμηκύνει τα πόδια σας. Κυκλοφορεί και σε μαύρο για τις λάτρεις του κλασικού.  

Τιμή: 49,95 ευρώ.

Αγοράστε την από εδώ.

9. Έντονα γεωμετρικά σχέδια με αντίθεση χρωμάτων από τα H&M

Η… γεωμετρία είναι στη μόδα και δίνουν πιο ανάλαφρο look, γι’ αυτό προτιμήστε τα. Μην φοβηθείτε τα έντονα σχέδια, δεν θα προσθέσουν επιπλέον πόντους. Αντίθετα, θα κρύψουν τις περιοχές που δεν θέλετε να τονίσετε.

Τιμή: 18 ευρώ.

Βρείτε την online. 

10.  Ρίγες για μπόχο εμφάνιση από τα Bershka

Αφήστε τις ρίγες να… μιλήσουν πάνω σας και να σας δώσουν στιλ! Φορέστε την με ένα πουγκάκι επίσης με μπόχο επιρροές που θα συμπληρώσει ιδανικά το σύνολο.

Τιμή: 30 ευρώ.

Βρείτε την εδώ. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v