12 πρακτικά gadgets που θα λύσουν τα χέρια των γονιών στις διακοπές

12 πρακτικά gadgets που θα λύσουν τα χέρια των γονιών στις διακοπές

Οι διακοπές με τα παιδιά, εκτός από παιχνίδι, χαρά και γέλιο, σημαίνουν και αυτοκίνητο γεμάτο με πολλά μπαγκάζια: τα παιχνίδια για την παραλία, το καθισματάκι για το αυτοκίνητο μέχρι και το κρεβατάκι του για το ξενοδοχείο, είναι μερικά μόνο παραδείγματα. Επειδή όλα αυτά δυσκολεύουν τη ζωή των γονιών, ψάξαμε και βρήκαμε 10 απίθανα και χρήσιμα gadgets που θα κάνουν τις διακοπές σας παιχνιδάκι.

Δείτε, εξοπλιστείτε και βάλτε μπρος για τον προορισμό σας.

1. Βαλίτσα- καρέκλα

Μια «έξυπνη» κατασκευή που θα σας γλιτώσει από την… γκρίνια του παιδιού όταν κουράζεται στο ταξίδι. Μακάρι να κυκλοφορούσε και για μεγάλους.

Αγοράστε το online από εδώ

Τιμή: 45,10 ευρώ.

2. Τσάντα- αλλαξιέρα

 

Σε πολλές ταβέρνες/ εστιατόρια δεν έχουν ειδικό χώρο για ν’ αλλάζετε το μωρό. Η συγκεκριμένη «έξυπνη» τσάντα α λά Μαίρη Πόπινς που γίνεται αλλαξιέρα με μια μόνο κίνηση, σας επιτρέπει ν’ αλλάζετε άνετα την πάνα του παιδιού ακόμα και όταν βρίσκεστε στην παραλία.

Θα την βρείτε online

Τιμή: 55,10 ευρώ.

3. Ειδικό στόμιο που μετατρέπει κάθε μπουκάλι σε μπιμπερό

Για να μην κουβαλάτε πολλά μπιμπερό μαζί σας, ένα ειδικό στόμιο θα κάνει ακόμα και ένα πλαστικό μπουκάλι kid-friendly. Είναι εξαιρετικά οικονομικό και σας γλιτώνει από το κουβάλημα πολλών διαφορετικών μπιμπερό. 

Παραγγείλτε το online.

Τιμή: 6,30 ευρώ.

4. Φορητό κρεβάτι ταξιδίου - τσάντα για το μωρό 2 σε 1

Για να είστε ήσυχη ότι το μωρό θα έχει πάντα το κρεβατάκι του, προμηθευτείτε μια τσάντα ταξιδίου που γίνεται κανονικό κρεβάτι. Έτσι εξοικονομείτε χώρο και μπορείτε να μεταφέρετε πανεύκολα το παιδί ενώ κοιμάται.

Βρείτε το εδώ. 

Τιμή: 75 ευρώ.

5. Φουσκωτό κρεβατάκι για το camping

Αν τα παιδιά είναι μεγάλα και έχετε στο πρόγραμμα των διακοπών το camping, επιλέξτε ένα βολικό φουσκωτό κρεβάτι που ταιριάζει στην ηλικία τους.

Θα το βρείτε διαδικτυακά -και ελληνικά- εδώ και εδώ το μοντέλο της φωτογραφίας 

*Κατάλληλο για ηλικίες από 3 έως 8 ετών.

Τιμή: 40 και 60 ευρώ αντίστοιχα. 

6. Γιο- γιο ταξιδιού

Τα ταξίδια απαιτούν αρκετές ώρες μακριά από το δωμάτιο και την άνεση της… τουαλέτας. Με το γιο-γιο ταξιδίου, το παιδί έχει πάντα την τουαλέτα του μαζί κι εσείς απλώς πετάτε την πλαστική σακούλα αφού το χρησιμοποιήσει.

Βρείτε το εδώ.

Τιμή: 17,60 ευρώ.

7. «Καρεκλάκι» φαγητού για την ταβέρνα

Για να κάνετε το φαγητό στην ταβέρνα πιο εύκολο (οι περισσότερες ταβέρνες δεν διαθέτουν καρεκλάκια φαγητού), προμηθευτείτε με την έξυπνη υποστήριξη φαγητού. Έτσι το μωρό δεν χρειάζεται να κάθεται πάνω σας ενώ και εκείνο αλλά και εσείς τρώτε.

Αγοράστε το από εδώ . Μια πιο οικονομική – και ελληνική- εκδοχή του θα βρείτε εδώ.

Τιμή: 26,20 και 14,90 ευρώ αντίστοιχα.

8. Υποστήριξη κεφαλιού για το αυτοκίνητο

 

Για να κοιμάται ελεύθερα το παιδί στο αυτοκίνητο την ώρα του ταξιδιού, με ένα ειδικό υποστηρικτικό gadget κεφαλιού θα κάνει τον… ύπνο του δικαίου και εσείς δεν θα φοβάστε μήπως χτυπήσει. 

Παραγγείλτε το online από εδώ. 

Τιμή: 17 ευρώ.

9. Σωσίβιο Swim Trainer

Ο πιο εύκολος τρόπος για να εξοικειωθούν τα παιδιά με τη θάλασσα και να αναπτύξουν τις κινήσεις τους χωρίς περιορισμό μέσα στο νερό. Η διαφορά του με το κλασικό σωσίβιο είναι ότι επιτρέπει στο παιδί να κουνάει ελεύθερα τα πόδια του, χωρίς να τα κρατάει ακινητοποιημένα όπως τα κλασικά σωσίβια, ενώ διαθέτει ειδικά μαξιλαράκια που φουσκώνουν για να προσαρμόζονται στο σώμα του.
Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 21 ευρώ.

10. Φορητό παιδικό γραφείο για καλλιτεχνικές δημιουργίες

Το παιδί μπορεί να δημιουργεί, να γράφει και να ζωγραφίζει ενώ είστε στο αυτοκίνητο, στην παραλία ή στο εστιατόριο. Επιπλέον, θα έχει όλα τα απαραίτητα καλλιτεχνικά υλικά του μαζεμένα, χωρίς να μπερδεύονται με τα υπόλοιπα παιχνίδια του.

Παραγγείλτε το από εδώ, χωρίς την γραφική ύλη (τιμή: 18,95 ευρώ)  και από εδώ , με όλα τα απαραίτητα υλικά (τιμή: περίπου 22,50 ευρώ)

11. Κάθισμα μέσης για να μην κουράζονται οι γονείς

Αυτό το έξυπνο κάθισμα θέση επιτρέπει στους γονείς να μεταφέρουν το παιδί  χωρίς όμως να επιβαρύνουν τη μέση τους. Αν αναλογιστούμε ότι σε ένα ταξίδι που οι μετακινήσεις είναι περισσότερες και η διάθεση των μικρών για αγκαλιές ακόμα περισσότερη (ειδικά όταν κουράζονται), η αξία του για τους γονείς είναι σημαντική!

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 58 ευρώ.

12. Μπανιέρα αποκλειστικά για το μωρό!

Μ’ αυτή την φορητή μπανιέρα, ο κίνδυνος να ακουμπήσει το μωράκι σας στα τοιχώματα της μπανιέρας του ξενοδοχείου/ δωματίου όπου θα μείνετε, εξαλείφεται (όσο καθαρό και αν είναι ένα δωμάτιο, τα παιδιά είναι πάντα πιο ευαίσθητα στα μικρόβια).

Αποκτήστε την online από εδώ.

Τιμή: 35 ευρώ.

v