Μαμά δωρίζει 500 λίτρα μητρικού γάλακτος αφού έχασε το μωρό της

Μαμά δωρίζει 500 λίτρα μητρικού γάλακτος αφού έχασε το μωρό της

Μια ακόμα απ’ αυτές τις ιστορίες που σου σπαράζουν και σου ζεσταίνουν την καρδιά ταυτόχρονα ήρθε πριν λίγες ημέρες στο φως της δημοσιότητας. Μία μητέρα από την Νεμπράσκα των H.Π.Α., έχασε το μωρό της και αποφάσισε να τιμήσει τη μνήμη του δωρίζοντας ποσότητα-ρεκόρ μητρικού γάλακτος στο Νοσοκομείο Παίδων της Ομάχα.

H Demi Frandsen έφερε στον κόσμο τον μικρό Leo δύο μήνες πριν το αναμενόμενο. Ο Leo έπασχε από γαστρόσχιση, μια κατάσταση που εμφανίζεται στα νεογνά, κατά την οποία το στομάχι και το έντερο βρίσκονται εκτός του κοιλιακού τοιχώματος του νεογνού. Δέκα μήνες μετά τον πρόωρο ερχομό του στον κόσμο, ο Leo έφυγε απ’ τη ζωή.

Η Demi δεν μπορούσε να κάνει πολλά για να τον βοηθήσει όσο εκείνος νοσηλευόταν. Παρά το ότι ο μικρός ασθενής δεν μπορούσε να καταναλώσει πολύ γάλα, η Demi συνέχιζε να αντλεί γάλα με το θήλαστρο και τότε της ήρθε η ιδέα:

Εφόσον ο Leo δεν μπορούσε να πιει το γάλα που αγόγγυστα αντλούσε η μαμά του, εκείνη θα το δώριζε.

Ξεκίνησε να ξυπνά κάθε τρεις ώρες για να χρησιμοποιήσει το θήλαστρο και να δωρίζει το γάλα της στο Νοσοκομείο Παίδων της Ομάχα.



Έτσι, λίγο-λίγο, η Demi κατέληξε να γίνει δωρίσει την μεγαλύτερη ποσότητα γάλακτος στην ιστορία τέτοιων δωρεών: σχεδόν 500 λίτρα μητρικό γάλα. Και, όχι, δεν μπορείς να πεις ότι αυτό είναι κάτι που θα έκανε ο οποιοσδήποτε.

Πηγή: hotmomsclub.com

v