6 προϊόντα για το γυναικείο στήθος που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν

6 προϊόντα για το γυναικείο στήθος που δεν θα πιστεύετε ότι υπάρχουν

Πρέπει να το αποδεχτούμε και να προχωρήσουμε με τη ζωή μας. Το γυναικείο στήθος αποτελεί διαχρονικό φετίχ της καταναλωτικής κουλτούρας μας και δεν πρόκειται να φύγει απ’ το προσκήνιο όσες περιστασιακές μόδες κι αν βγουν για να τραβήξουν την προσοχή σε άλλα μέρη του σώματός μας. Ας παρηγορηθούμε με το γεγονός ότι όλη αυτή η επιφανειακή ενασχόληση με το στήθος μας βγάζει κάπου-κάπου και λίγο γέλιο...

1. Kush: Διαχωριστής στήθους

Απ’ ότι φαίνεται, κάποιος αποφάνθηκε ότι για τις ρυτίδες στο στήθος μας ευθύνεται ο τρόπος που κοιμόμαστε. Αν κοιμόμαστε πλάγια, το ένα στήθος πλακώνει το άλλο κι έτσι δημιουργούνται οι απεχθείς ρυτίδες. Η λύση; Ένα πλαστικό κυλινδρικό μαξιλαράκι που μπαίνει ανάμεσα στα στήθη και τα κρατάει στη φυσική τους θέση, κόντρα στην αναπόφευκτη, μα ρυτιδογόνα βαρύτητα.

2. Cuchini Invisinips: Θηλές τέλος

Δεν ξέρω κιόλας, ίσως υπάρχουν κάποιες εκεί έξω που νιώθουν άβολα όταν οι θηλές τους ξεχωρίζουν μέσα απ’ το ρούχο και θα ήθελαν να ξεφορτωθούν αυτόν τον καθημερινό βραχνά. Αυτές πρέπει να είχαν στο μυαλό τους οι ιθύνοντες της Cuchini όταν συνέλαβαν, κατασκεύασαν και έβγαλαν στην αγορά τα αυτοκόλλητα σκέπαστρα θηλών τους.

3. Bodyperks: Υπερήφανες θηλές

Υπάρχουν, βέβαια, και οι γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν απ’ το πλήθος, αλλά οι θηλές τους δεν είναι αρκετά μυτερές για να τραβήξουν τα βλέμματα. Με λίγα λόγια, δεν περνούν τον γολγοθά των προηγούμενων, αν και θα το ήθελαν. Γι’ αυτές, κάποιος έφτιαξε τις συνθετικές θηλές Bodyperks, οι οποίες μπαίνουν μέσα απ’ το σουτιέν ή το στενό ρούχο και μένουν πάντα τούμπανο.

4. F-Cup Cookies: Δαγκωνιά και πόντος

Αν πιστεύετε ότι με λίγο μεγαλύτερο στήθος η ζωή σας θα ήταν διαφορετική, αλλά δεν έχετε σκοπό να βάλετε νυστέρι, η λύση έρχεται από την Άπω Ανατολή και είναι εντελώς φυσική. Απ’ ότι φαίνεται, υπάρχει ένα φυτό που ευδοκιμεί στην Ταϋλάνδη, το οποίο ενισχύει την παραγωγή οιστρογόνων και ψιλοφουσκώνει το στήθος. Κάποιοι το πήραν και το έκαναν κουλουράκια. Αν δε δουλέψει, τουλάχιστον το απολαμβάνεις με τον καφέ.

5. Pangao Breast Enhancer: Αλλιώς, μασαζοσουτιέν

Θυμόμαστε όλες τα μασαζοκαλσόν και τους μασαζοκορσέδες και πόσο αποτελεσματικά ήταν. Γιατί, λοιπόν, αφού φροντίσαμε γλουτούς και κοιλίτσες να μην κάνουμε κάτι δραστικό και για το στήθος μας που χαλαρώνει χρόνο με το χρόνο; Αυτό σκέφτηκαν κάποιοι Κινέζοι κι έτσι εγένετο μασαζοσουτιέν, ένα επαναστατικό εργαλείο εκγύμνασης στήθους, που φοριέται παντού και δουλεύει μόνο του.

6. Βαφές για τις θηλές σας

Φαίνεται ότι οι γυναικείες θηλές είναι πολύ μεγαλύτερο ζήτημα απ’ ότι νομίζαμε. Δίπλα σ’ όλα τ’ άλλα επαναστατικά προϊόντα, λοιπόν, πριν από κάποια χρόνια έκαναν την εμφάνισή τους κάποιες βαφές που υπόσχονταν να δώσουν στις θηλές μας τη ζωντάνια που τους αξίζει με κάποιο απ’ τα πολλά φυσικά χρώματα που διέθεταν: μαύρο του κάρβουνου, κόκκινο του ηλιοβασιλέματος, καφέ της σταφίδας κλπ.

v