Πώς να φορέσω το μάξι φόρεμα

Πώς να φορέσω το μάξι φόρεμα

Στις καλοκαιρινές ενδυματολογικές μας επιλογές, τις πιο ανάλαφρες, δροσερές και αποκαλυπτικές,  περίοπτη θέση έχουν τα μάξι φορέματα που συναντούμε σε ένα μεγάλο πλήθος υφασμάτων, χρωματισμών, σχεδίων και γραμμών.

Αν το μάξι λουκ είναι αυτό που προτιμάτε, δείτε μερικές ιδέες για να το εφαρμόσετε πιο αποτελεσματικά.

Με σνίκερς

Αν είστε κάζουαλ τύπος και απολαμβάνετε το περπάτημα, συνδυάστε το χαλαρό μάξι φόρεμά σας με ένα ζευγάρι άνετα σνίκερς, πετυχαίνοντας, συγχρόνως, ένα στιλάτο λουκ και μια ξεκούραστη ημερήσια έξοδο.

 

Με τζιν τζάκετ

Είτε είναι μονόχρωμο είτε πιο παιχνιδιάρικο (π.χ. φλοράλ), το μάξι φόρεμά σας πηγαίνει, σίγουρα, υπέροχα με ένα κλασικό τζιν τζάκετ που αποτελεί σταθερή αξία και εγγυάται ένα στιλ νεανικό και άνετο.

Με ζώνη

 

Αν έχετε μέση δαχτυλίδι, το τέλειο μάξι λουκ για εσάς συμπληρώνεται από μία ζώνη που τραβά την προσοχή στην λεπτή σας φόρμα. Μπορείτε να τη συνδυάσετε με μία ωραία τσάντα και να επιλέξετε ένα φόρεμα με σκίσιμο για να τραβήξετε τα βλέμματα στα πόδια σας.

Με ψηλά τακούνια

Όταν η περίσταση είναι πιο “σοβαρή” και το φόρεμα ανάλογο, ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες συμπληρώνουν άριστα το μάκρος του ρούχου και δίνουν ύψος σ’ εσάς που τα φοράτε.

Με δερμάτινο τζάκετ

Για πιο σικ εμφανίσεις, εγγυημένες να τραβήξουν την προσοχή είτε η περίσταση είναι κάζουαλ είτε επίσημη, συνδυάστε το μάξι φόρεμά σας με ένα δερμάτινο τζάκετ στον χρωματισμό που σας αρέσει.

Στην παραλία

Στις διακοπές, πάλι, ένα αραχνοΰφαντο ή ελαφρύ φόρεμα είναι ο καλύτερός σας φίλος, αφού σας κρατά δροσερή μέσα στο καλοκαιρινό λιοπύρι χωρίς να υποβαθμίζεται το στιλάτο λουκ σας.

Με ασυμμετρίες

Αν είστε περήφανη για τα πόδια σας και θέλετε να εφαρμόσετε το μάξi στιλ χωρίς να τα κρύψετε εντελώς πίσω από ένα κομμάτι ύφασμα, τα ασύμμετρα φορέματα είναι η επιλογή που ψάχνετε. Μάξι πίσω και κοντύτερα μπροστά, αφήνουν τα πόδια σας ελεύθερα και κάνουν το περπάτημά σας... αρχοντικότερο!

Με σχέδια εμπριμέ

Η μεγάλη επιφάνεια ενός μάξι φορέματος προσφέρεται για πανέμορφα μεγάλα μοτίβα σε ποικίλους χρωματισμούς, εμπριμέ σχέδια που ζωντανεύουν το λουκ σας και συνδυάζονται μοναδικά με τα αξεσουάρ σας.

Με αξεσουάρ

Αν εφαρμόσετε το μάξι λουκ, επίσημο, κάζουαλ ή μποέμ και αναλόγως το χρώμα, το σχέδιο ή το κόψιμο του φορέματός σας, οι επιλογές σας σε αξεσουάρ μοιάζουν απεριόριστες. Αναδείξτε ένα μονόχρωμο φόρεμα με ένα-δύο εντυπωσιακά κοσμήματα και μία μοναδική τσάντα ή συμπληρώστε το πολύχρωμο μάξι σας με αξεσουάρ σε χρώματα που δένουν αρμονικά με την παλέτα του.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v