8 έξυπνα προϊόντα μακιγιάζ που κάθε γυναίκα χρειάζεται

8 έξυπνα προϊόντα μακιγιάζ που κάθε γυναίκα χρειάζεται

Για να αναδείξετε το μακιγιάζ σας, δεν χρειάζεστε πολλά προϊόντα ούτε ιδιαίτερη μαεστρία. Ευτυχώς για εμάς που δεν «κατέχουμε» την τέχνη της ομορφιάς, πλέον κυκλοφορούν στην αγορά έξυπνα προϊόντα μακιγιάζ που θα μας χαρίσουν επαγγελματικό αποτέλεσμα στο λεπτό.

Γι’ αυτό, κάντε ένα «ξεσκαρτάρισμα» στο νεσεσέρ σας, κρατήστε μόνο τα απαραίτητα και εμπλουτίστε το με οτκώ προϊόντα που θα αναδείξουν το μακιγιάζ σας.

1. Παλέτα κονσίλερ για κάθε εποχή του χρόνου

Αν το άσπρο και το πράσινο, σας κάνουν να λέτε «πώς θα βάλω τέτοια χρώματα στο πρόσωπό μου;», σας διαβεβαιώνουμε ότι δεν έχετε κάτι να φοβάστε. Τα διαφορετικά χρώματα αναμειγνύονται και καλύπτουν στο 100% σημάδια, κηλίδες και κοκκινίλες του προσώπου. Εκτός αυτού, δεν θα χρειαστεί να αγοράσετε άλλο κονσίλερ σε λίγο καιρό που το μαύρισμα θα έχει φύγει, αφού μπορείτε να «παίξετε» με τα χρώματα ανάλογα με την απόχρωση που θέλετε να πετύχετε.

Θα το βρείτε εδώ

Τιμή 4,50 ευρώ.

2. Διαφανής πούδρα

Η διαφανής πούδρα προσφέρει ματ αποτέλεσμα πάνω από το make up. Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό, είναι η ιδανική επιλογή για να μην γυαλίζει. Αφού ολοκληρώσετε το υπόλοιπο μακιγιάζ, εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα διάφανης πούδρας στο σημείο «Τ» του προσώπου (που συνήθως είναι πιο λιπαρό) και τα μήλα.

Αγοράστε την online εδώ

Τιμή: 6,30 ευρώ.

3. Ρουζ σε μπίλιες

Ενδεχομένως έχετε συνηθίσει το κλασικό ρουζ, όμως αυτή η «περίεργη» εκδοχή του προσφέρει καλύτερο αποτέλεσμα. Έτσι, το ρουζ δεν «πέφτει» πολύ και τα ατυχήματα με το έντονο ροζ αποφεύγονται ενώ στο τέλος αφήνει μια απαλή, ιριδίζουσα απόχρωση.

Θα το βρείτε εδώ. 

Τιμή: 17,50 ευρώ.

4. Σταθεροποιητής μακιγιάζ

Για να μην τρέχετε ανά μισάωρο στην τουαλέτα για να ανανεώσετε το μακιγιάζ, επενδύστε σε ένα σταθεροποιητικό σπρέυ μακιγιάζ, που θα το κρατήσει αναλλοίωτο για ώρες. Ειδικά για τους θερινούς μήνες που ο ιδρώτας είναι εχθρός της ομορφιάς μας, αποτελεί μια ιδανική επιλογή.

Δείτε μια οικονομική πρόταση εδώ

Τιμή: 11 ευρώ.

5. Δύο σε ένα: ρουζ και κραγιόν μαζί

Τρεις διαφορετικές αποχρώσεις και ανεξάντλητοι συνδυασμοί για τα χείλη και τα μάγουλα. Κάντε τα… μαγικά σας και αναμίξτε τα τρία χρώματα για να πετύχετε την απόχρωση που θέλετε. Ενδεχομένως, η τιμή του είναι λίγο «τσιμπημένη», όμως είναι ένα πολυμορφικό προϊόν, που λόγω των αμέτρητων αποχρώσεων που μπορείτε να φτιάξετε, θα «λιώσετε» χειμώνα- καλοκαίρι.

Θα το βρείτε εδώ.

Τιμή: 35, 20 ευρώ.

6. Κρέμα CC για τέλεια κάλυψη

Μετά την επιτυχία των γνωστών πλέον BB creams, ήρθαν οι… κρέμες CC. Είναι πιο ενισχυμένες από τις προκατόχους τους, καλύπτουν ομοιόμορφα την επιδερμίδα, ακόμα και τις πιο δύσκολες διχρωμίες, ενώ την ενυδατώνουν. Στα θετικά τους συγκαταλέγεται ότι, αν επιλέξετε αυτό το προϊόν, δεν χρειάζεστε πούδρα ή makeup, αφού τα κάνει όλα και συμφέρει.

Αγοράστε την online από εδώ.  

Τιμή online: 6 ευρώ.

7. Υγρό λάμψης μακιγιάζ

 



Για πιο… λαμπερές εμφανίσεις, αναδείξτε το μακιγιάζ σας με ένα ειδικό υγρό λάμψης. Προτιμήστε το ειδικά αν το δέρμα σας είναι ξηρό. Εξάλλου, η τιμή του είναι ανταγωνιστική.

Βρείτε το εδώ

Τιμή: 3,80 ευρώ.

8. Διπλή μάσκαρα

Για να μην «μπερδεύονται» οι βλεφαρίδες μεταξύ τους, προτιμήστε μια μάσκαρα με δύο βουρτσάκια. Στην πρώτη στρώση (με το άσπρο βουρτσάκι) θα βοηθήσει τις τρίχες να «κάτσουν» καλύτερα, ενώ τις θρέφει και στη δεύτερη εφαρμογή (με το μαύρο βουρτσάκι) θα τους δώσει το έντονο μαύρο για σαγηνευτικό αποτέλεσμα.

Θα την αγοράσετε online από εδώ.

Τιμή online: 12 ευρώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v