Πώς να κυριαρχήσετε στο σεξ

Πώς να κυριαρχήσετε στο σεξ

Είναι αλήθεια ότι η σεξουαλική ζωή δύο ανθρώπων εντός γάμου περνά από πολλά κύματα, ώσπου ατονεί σε βαθμό που να χρειάζεται άμεσα μια τονωτική ένεση ερωτισμού. Για πολλές γυναίκες, ένας τρόπος να συμβεί αυτό είναι να πάρουν την πρωτοβουλία και ν’ αναλάβουν έναν πιο ενεργητικό ρόλο -να κυριαρχήσουν, με λίγα λόγια, παίρνοντας τα ηνία στο σεξ και ανανεώνοντας έτσι το ενδιαφέρον του συζύγου τους (αλλά και το δικό τους) για όσα θα έπρεπε να διαδραματίζονται στην κρεβατοκάμαρά τους. Αν, λοιπόν, αυτό είναι κάτι που θα θέλατε να δοκιμάσετε, ορίστε μερικές βασικές οδηγίες.

Κάντε πάντα την αρχή

Μιας και είστε εκείνη που θέλει να κυριαρχήσει, τι πιο φυσιολογικό απ’ το να δείξετε τις προθέσεις σας με μικρές αναπάντεχες κινήσεις που αιφνιδιάζουν τον σύντροφό σας, αλλά, ταυτόχρονα, ενεργοποιούν τη λίμπιντό του;

Φιλήστε ή αγγίξτε τον σε σημεία και στιγμές που δεν το περιμένει, χωρίς να δίνετε συνέχεια ή μιλήστε για σεξ με ανύποπτες αφορμές για να ξαναμπείτε στο μυαλό του με τον τρόπο που εσείς επιθυμείτε. Έτσι, τη στιγμή που θέλετε να προχωρήσετε κάντε πρώτη το επόμενο βήμα κι αναγκάστε τον να σας ακολουθήσει.

Απαιτήστε αυτό που θέλετε

Για να κυριαρχήσετε στο συζυγικό κρεβάτι δεν είναι ανάγκη να δέσετε τον σύζυγό σας ή να φορέσετε δερμάτινα αξεσουάρ και φίμωτρα. Όλα είναι θέμα ύφους, γι’ αυτό φροντίστε να είστε εκείνη που δίνει τις «εντολές», δηλαδή απαιτήστε ξεκάθαρα αυτό που θέλετε από εκείνον με τόνο που δεν σηκώνει αντιρρήσεις ή διαπραγματεύσεις.

Δώστε του να καταλάβει ότι ο δικός του οργασμός εξαρτάται απ’ τον δικό σας, θέτοντας τις προτεραιότητες και καθορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα επιτευχθεί η σεξουαλική σας αφύπνιση.

Ντυθείτε «κυρίαρχος»

Όχι, δε χρειάζεται να δείχνετε κακιά, ούτε αδυσώπητη ή αμείλικτη, αφού  αυτά εμπίπτουν σε πιο προχωρημένες περιπτώσεις ερωτικής κυριαρχίας. Πρέπει, όμως, να δείχνετε σαν μια γυναίκα με απόλυτη εμπιστοσύνη στη σεξουαλικότητά της, που ξέρει τι θέλει απ’ τον άντρα, αλλά και πώς θα το πάρει χωρίς πολλά πολλά.

Με λίγα λόγια, μία φινετσάτη γόβα στιλέτο είναι άκρως απαραίτητη και πολλές φορές φτάνει από μόνη της (χωρίς τίποτε άλλο, δηλαδή ή με κάποιο statement κόσμημα) για να βάλει τον σύζυγο σε μουντ «υποτακτικού». Σε κάθε περίπτωση, το ντύσιμό σας καλό θα ήταν να μην είναι το καθημερινό, σπιτικό σας, αλλά κάτι πιο «καλό», είτε βραδυνό είτε κάτι που θα φορούσε μία γυναίκα ισχυρή.

«Αγριέψτε» εσείς την ερωτική πράξη

Αν είχατε συνηθίσει να είστε έρμαιο στα χέρια του άντρα σας και ν’ αφήνετε εκείνον να καθοδηγεί την ερωτική πράξη και να κάνει τις απαραίτητες... αγριάδες, αντιλαμβάνεστε ότι αυτό πρέπει ν’ αλλάξει άρδην. Είστε πλέον η ισχυρή του ντουέτου γι’ αυτό και την... ερωτική βία θα την ασκήσετε εσείς, εκτός κι αν απαιτήσετε το ανάποδο.

Εμπλουτίστε το νέο σας ρόλο με δαγκωματιές και μαλλιοτραβήγματα, πάντα σε βαθμό που του δείχνετε ότι το απολαμβάνετε, αλλά δεν αποσπάτε την προσοχή του από εσάς (δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο στον πόνο) και το σεξ. Ένα χαλαρό δέσιμο (για αρχάριους, δηλαδή) είναι πολλές φορές αποτελεσματικό και έχει έξτρα αφροδισιακή επίδραση.

Μάθετε να τον αποπλανείτε

Δεν χρειάζεται πολλές εξηγήσεις: η γυναίκα που σαγηνεύει τον άντρα και τον οδηγεί στο κρεβάτι φέρνοντάς τον σε ερωτική διάθεση με τους τρόπους της, έχει εκ των πραγμάτων το πάνω χέρι. Εμφανιστείτε μπροστά του γυμνή όταν δεν το περιμένει ή γδύστε τον εσείς, είτε αργά είτε βίαια, αναλόγως την ατμόσφαιρα που θέλετε να δημιουργήσετε. Βάλτε του το αγαπημένο του ποτό και αυτοϊκανοποιηθείτε μπροστά του ή μιλήστε του για τις φαντασιώσεις του. Δείξτε του με κάθε τρόπο ότι γνωρίζετε πολύ καλά πως θα απολαύσετε το σεξ και εσείς και εκείνος, αρκεί να σας ακολουθήσει χωρίς αντιρρήσεις.

v