Άντρες και γυναίκες αλλάζουν ρόλους σε 10 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Άντρες και γυναίκες αλλάζουν ρόλους σε 10 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Κακά τα ψέματα, κάποιες συμπεριφορές αντρών και γυναικών είναι σχεδόν δεδομένες. Ο διαφορετικός τρόπος που αντιμετωπίζουν από τα πιο απλά πράγματα μέχρι τις πιο δύσκολες καταστάσεις το ίδιο! Κι όμως, όση απόσταση και να υπάρχει μεταξύ τους, τα δύο φύλα «μαζί δεν κάνουν και χώρια δεν μπορούν». Όμως, τι θα γινόταν αν άντρες και γυναίκες άλλαζαν θέσεις, έστω και για λίγο; Δέκα αστεία σκετσάκια μας δείχνουν πώς θα ήταν αν οι γυναίκες γίνονταν… άντρες και το αντίθετο! Συμφωνείτε;

1. Τα ψώνια για ένα ζευγάρι μπορεί να γίνουν σοβαρή αιτία διαπληκτισμών. Η ώρα περνάει, τα νεύρα κάνουν την εμφάνισή τους και… μάλλον αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα προς αναχώρηση.

 

2. Το γνωστό παιχνίδι «πού είναι το ένα- πού είναι το άλλο;» από την αντίθετη μεριά. Αλήθεια, αν ρωτούσατε τον άντρα σας πού είναι τα καλλυντικά σας, θα μπορούσε να σας βοηθήσει;

 

3. Όταν η μαμά αρρωσταίνει… βαριά , ο υγιής άντρας μπορεί (ίσως) να μπει για λίγο στη θέση της. Και τότε αρχίζουν τα δύσκολα!

 

4. Και σε ελεύθερη μετάφραση (από την αντίστροφη σκοπιά) : «Η μητέρα μου δεν κάνει έτσι τα γεμιστά.» Τι εννοεί: «Πρέπει να της δώσει τη συνταγή.»

 

5. Το φλερτ αντίστροφα. Αν και μάλλον αρκετές γυναίκες αρχίζουν να το εφαρμόζουν στην πράξη.


6. Να και ένα χαρακτηριστικό των αντρών που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν πολύ να έχουν (ή –για να είμαστε ακριβείς- να νομίζουν ότι το έχουν) : η ακαταμάχητη γοητεία! Το συναίσθημα του να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να σου αρέσει αυτό που βλέπεις πρέπει να είναι μοναδικό.


7. Η πρακτικότητα είναι κάτι που επιδιώκουν συνήθως οι άντρες, χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα για την ποιότητα που αγοράζουν. Ίσως θα έπρεπε να πάρουμε ένα μικρό «μάθημα» από εκείνους.


8. Η αμήχανη στιγμή που δεν θυμάσαι (ή μάλλον δεν αναρωτήθηκες ούτε εσύ ο ίδιος) τι τάξη πάει το παιδί σου… Τα λόγια είναι περιττά!


9. «Ξέρω αγάπη μου, ξέρω! Εμπιστεύσου με.» Ενδεχομένως πρόκειται για την πιο γνωστή αστεία ατάκα που χρησιμοποιείται σε ένα ζευγάρι σε στιγμές… πανικού.


10. Το σκηνικό κανονικά θα έπρεπε να συμπληρώνεται από πίτσες, σουβλάκια, μπύρες... Το νόημα, ωστόσο, παραμένει ίδιο.

Πηγή: Brightside.me

v