6 παιδότοποι για μικρούς που μπορούν να περάσουν καλά και οι μεγάλοι

6 παιδότοποι για μικρούς που μπορούν να περάσουν καλά και οι μεγάλοι

Το Σαββατοκύριακο έχει (σχεδόν) φτάσει και αν προβληματίζεστε για το πού μπορείτε να χαλαρώσετε ενώ τα παιδιά παίζουν, σας έχουμε 6 προτάσεις που συνδυάζουν όλα τα γούστα: τους πιο ξεχωριστούς παιδότοπους με ωραίο καφέ για τους γονείς. Σίγουρα θα σκέφτεστε ότι οι περισσότεροι παιδότοποι έχουν έναν χώρο καφετέριας, όμως σας θυμίζουμε ότι στις περισσότερες περιπτώσεις μοιάζουν περισσότερο με κυλικείο. Γι’ αυτό, «κακομάθετε» λίγο τον εαυτό σας, χωρίς να παραμελήσετε την ανάγκη των παιδιών για παιχνίδι.

1. Enjoy family στο Παλαιό Φάληρο

Παιχνίδια ρόλων, θέατρο, μαγειρική και κηπουρική είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες που περιμένουν τα παιδιά! Καφές, γλυκό, σνακ αλλά και cocktails περιμένουν τους γονείς που δικαιούνται κάποιες στιγμές χαλάρωσης σε έναν χώρο με ιδιαίτερο design. Αν βρεθείτε στον χώρο από τις 9 μέχρι τις 2 το μεσημέρι Δευτέρα με Παρασκευή, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας μόνο με 3 ευρώ.



Δείτε περισσότερα εδώ.

*Η συμμετοχή στα προγράμματα κοστίζει 5 ευρώ ενώ τις μέρες που δεν διοργανώνεται κάποια δραστηριότητα, δεν υπάρχει χρέωση για το παιδί. 

Διεύθυνση: Αλκυόνης 25, Παλαιό Φάληρο. 

Τηλέφωνο: 2109814140. 

2. Oliver  Family House στη Γλυφάδα

Ένας πολυχώρος, πρωτοποριακός για τα ελληνικά δεδομένα, που συνδυάζει την δημιουργική απασχόληση των παιδιών με την χαλάρωση των γονιών. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια των παιδιών αφού ειδικοί παιδαγωγοί αναλαμβάνουν να σας ξεκουράσουν ενώ χαλαρώνετε. Ακόμα και στην περίπτωση που θέλετε να κάνετε τα ψώνια σας, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημα του χώρου, που διαθέτει έξυπνα προϊόντα για όλη την οικογένεια. Και αν πεινάσετε, συνεχίζετε τσιμπολογώντας ένα κρύο σνακ ή απολαμβάνοντας ένα από τα κυρίως πιάτα της κουζίνας. Εννοείται ότι για τα παιδιά που είναι σίγουρο ότι θα πεινάσουν μετά από κάποια ώρα, υπάρχει ειδικό παιδικό μενού!



Η χρέωση για τη συμμετοχή στα παιχνίδια είναι 4 ευρώ/ παιδί.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του Oliverfamilyhouse στο Facebook.

Διεύθυνση: Λεωφ. Δημ. Αγγέλου Μεταξά 37, Γλυφάδα.

Τηλέφωνο: 2108986066.

3. Μικροί Ήρωες στον Χολαργό

Οι «Μικροί Ήρωες» στεγάζονται σε μια ατμοσφαιρική μονοκατοικία που έχει χωριστεί στα δύο: η μισή είναι αφιερωμένη στον… καφέ σας και η άλλη μισή στην απασχόληση των παιδιών. Συνδυάζει την επιμόρφωση με τη διασκέδαση, οργανώνοντας ξεχωριστά εργαστήρια για παιδιά! Περιβάλλεται από κήπο, όπου υπάρχει η δυνατότητα οι γονείς να πιουν καφέ εφόσον το επιτρέπει ο καιρός.

*Ο παιδότοπος είναι ανοιχτός από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 9.30 το βράδυ.

Η χρέωση για τη συμμετοχή στο παιχνίδι είναι 5 ευρώ (στην τιμή περιλαμβάνεται ποπ κορν και χυμός).

Διεύθυνση: Υμηττού 35, Άνω Χολαργός.

Τηλέφωνο: 2106533631.

4. Art4Fun: παιχνίδι για τα παιδιά και… beaute για τη μαμά!

Στον συγκεκριμένο χώρο μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ σας ενώ τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά αλλά και να συμμετέχετε σε κάποιες από τις δραστηριότητες. Παράλληλα, σας προσφέρεται ακόμα μια δυνατότητα, αν θέλετε να φροντίσετε λίγο παραπάνω τον εαυτό σας και ο χρόνος σας είναι περιορισμένος. Στο διάστημα που ειδικοί παιδαγωγοί προσέχουν τα παιδιά σας, εσείς μπορείτε να κάνετε το beaute σας στο συνεργαζόμενο κέντρο ευεξίας Bella Donna που βρίσκεται ακριβώς δίπλα.

Για να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα που οργανώνονται δείτε εδώ.



Αν επισκεφθείτε τον χώρο και σας αρέσει, έχετε τη δυνατότητα να επωφεληθείτε των προσφορών του και να «βγάλετε» κάρτα εισόδου που καλύπτει την συμμετοχή σε δημιουργικά εργαστήρια διάρκειας 10 ωρών και κοστίζει 90 ευρώ. Εναλλακτικά, επιλέξτε την μηνιαία κάρτα εισόδου με κόστος 50 ευρώ για απεριόριστες επισκέψεις και ατελείωτο παιχνίδι!

Δείτε περισσότερα εδώ

*Ο χώρος μένει ανοιχτός καθημερινά από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ ενώ τα Σαββατοκύριακα ανοίγει και το πρωί, από τις 11π.μ. μέχρι τις 3 μ.μ.

Διεύθυνση: Ολύμπου 25, Χαλάνδρι.

Τηλέφωνο: 2106835494.

 5. Απολαύστε… Καφέ σαν παραμύθι!

Ακόμα ένας χώρος που φροντίζει τα παιδιά να διασκεδάσουν ποιοτικά ενώ εσείς απολαμβάνετε τον καφέ σας. Κουκλοθέατρο, κατασκευές και ιδιαίτερα παιχνίδια θα ενθουσιάσουν τα παιδιά ενώ εσείς πίνετε τον καφέ σας είτε στον ιδιαίτερα εσωτερικό διακοσμημένο χώρο είτε στην αυλή, αν προλάβετε τα κρύα.



*Το κόστος για τη συμμετοχή στο παιχνίδι είναι 5 ευρώ με χυμό ή κέικ. 

Ωράριο λειουργίας: Καθημερινά από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Θα δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ομάδα του καφέ στο Facebook.

Διεύθυνση:Μιλτιάδου 14, Περιστέρι.

Τηλέφωνο: 2110125399.

6. Fairytale Family

Ένα all- day καφέ όπου διασκεδάζουν μικροί και μεγάλοι και κανείς δεν μένει παραπονεμένος! Το μαγαζί διαθέτει δύο χώρους για δημιουργική απασχόληση, ο ένας απευθύνεται σε παιδιά μέχρι 3 ετών και ο άλλος σε πιτσιρίκια από 3 ετών και πάνω. Εκεί, τα παιδιά μπορούν να παίξουν με τα πιο γνωστά παιχνίδια: με τουβλάκια, επιτραπέζια, φιγούρες lego και άλλα. Παράλληλα, στη «γωνιά δημιουργικής απασχόλησης» διοργανώνονται δραστηριότητες συγκεκριμένες μέρες και ώρες μέσα στη βδομάδα. 



Αν τα παιδιά δεν θέλουν να φύγουν και εσείς πεινάσετε, ρίξτε μια ματιά στο μενού εδώ.

*Η είσοδος και το παιχνίδι είναι δωρεάν, επομένως επιβαρύνεστε με την κατανάλωση φαγητού και ποτού που θα κάνετε.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην αντίστοιχη ομάδα στο Facebook.

Διεύθυνση: Κορυτσάς 3, Γλυκά Νερά.

Τηλέφωνο: 2106659290.

 

v