4 μαγαζιά με μπουφέ στην Αθήνα για να χορτάσετε οικογενειακώς

4 μαγαζιά με μπουφέ στην Αθήνα για να χορτάσετε οικογενειακώς

Μπορεί τα οικονομικά μας να είναι περιορισμένα, όμως πού και πού πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας να ένα δώρο: να μην μαγειρέψουμε και να απολαύσουμε νόστιμο και οικονομικό φαγητό εκτός σπιτιού. Εξάλλου, η κρίση δεν θέλει μιζέρια, αλλά καλοπέραση! Δείτε τέσσερα value for money εστιατόρια με fix μενού ή μπουφέ για όλα τα γούστα, όπου μπορείτε να φάτε και να χορτάσετε οικογενειακώς- και με το παραπάνω.

1. Κεφτές και δε φταις….


 *Φωτογραφία: exodos24.gr

Σ’ αυτό το μαγαζί, δεν φταις αν φας πολύ! Θεωρείται ένα από τα καλύτερα value for money εστιατόρια της Αθήνας και όχι άδικα. Σε ένα μαγαζί που κυριολεκτικά βρέχει κεφτέδες, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 47 πιάτα και να φάτε απεριόριστα! Το καλό δεν τελειώνει εδώ… Εκτός από το φαγητό, προσφέρεται απεριόριστη κατανάλωση μπύρας ή τσίπουρου. Επιπλέον, τα παιδιά μέχρι οκτώ ετών δεν πληρώνουν καθόλου αλλά καταναλώνουν όσο θέλουν. Λόγω της… δικαιολογημένης πολυκοσμίας, προτιμήστε να κλείσετε τραπέζι στο τηλέφωνο 2112160000.

Πού θα πάτε: Ελευθερίου Βενιζέλου 91, Νέα Σμύρνη.

Τιμές: 12 ευρώ άτομο με απεριόριστη κατανάλωση φαγητού και ποτού (μπύρα ή τσίπουρο). Τα παιδιά μέχρι 8 ετών δεν πληρώνουν τίποτα!

Δείτε περισσότερα εδώ

Ωράριο λειτουργίας: Καθημερινά από τις 5 μ.μ. έως τη 1 π.μ. και Σαββατοκύριακα ανοιχτά από τις 2 μ.μ.

2. Δεν πετάγεστε μέχρι… «Το νησί;» 

Οι λάτρεις των θαλασσινών δεν χρειάζεται να αδειάσουν την τσέπη τους για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους μεζέδες. Κι αυτό γιατί ένα νησί στο Αιγάλεω και την Πετρούπολη υπόσχεται να φέρει την θάλασσα στο πιάτο τους σε προσιτές τιμές. Το μενού περιλαμβάνει μια ποικιλία ορεκτικών με άρωμα θάλασσας, όπως οι χταποδοκεφτέδες και τα αχνιστά μύδια, τρεις σαλάτες ενώ στα κυρίως, εκτός από τα αμιγώς θαλασσινά πιάτα, περιλαμβάνονται μπριζολάκια και μπιφτεκάκια, αν στην παρέα υπάρχει κάποιος κρεατοφάγος.

Η απεριόριστη κατανάλωση ποτού ισχύει για συγκεκριμένη μάρκα (ελληνικής) μπύρας και κρασί, ούζο και τσίπουρο (όλα χύμα).


Πού θα πάτε: Μαυροκορδάτου 1 , Αιγάλεω και Κώστα Βάρναλη 62 & Δωδεκανήσου 106, Πετρούπολη.

Τιμές: 13 ευρώ ανά άτομο και 6,50 ευρώ για τα παιδιά.

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά από τη 1 μ.μ

Δείτε αναλυτικά ποια πιάτα ανήκουν στην προσφορά εδώ .

3.  Kowloon για τους λάτρεις του κινέζικου…



Βρήκαμε πού θα πάτε το μεσημέρι της Κυριακής. Ο μπουφές του Kowloon στη Γλυφάδα είναι η ιδανική επιλογή μετά τον πρωινό καφέ σας στα Νότια. Ορεκτικά, σαλάτες, σούπες, κυρίως πιάτα, sushi για τους πιο… ψαγμένους σας περιμένουν να τ’ απολαύσετε κάθε Κυριακή από τη 1 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. Και επειδή ένα γλυκάκι είναι απαραίτητο μετά το φαγητό, σας καθησυχάζουμε λέγοντάς σας ότι και το επιδόρπιο περιλαμβάνεται στην τιμή.

Πού θα πάτε: Κύπρου 78, Γλυφάδα.

Τιμές: 14,90 ανά άτομο και 9,90 ευρώ τα παιδιά μέχρι 12 ετών.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

4. Ελληνικές γεύσεις από τον Πλακιά μετά μουσικής…



Για όσους επιμένουν ελληνικά, μια βόλτα μέχρι το Περιστέρι επιβάλλεται! Εκεί σας περιμένει καθημερινά μια εξαιρετική προσφορά με απεριόριστη κατανάλωση φαγητού, ενώ κάποιες μέρες μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας, υπό τους ήχους ρεμπέτικης μουσικής. Το μενού περιλαμβάνει τα κλασικά ορεκτικά της ταβέρνας (μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την μελιτζάνα του Πλακιά), σαλάτες και κρεατικά. Το χύμα κρασί (λευκό ή ροζέ) και η μία μπύρα ανά άτομο περιλαμβάνεται στην  τιμή, όχι όμως και τα αναψυκτικά.

Πού θα πάτε: Ζαλοκώστα 34, Περιστέρι.

Τιμές: 13 ευρώ ανά άτομο με δύο ευρώ παραπάνω τις ημέρες με ζωντανή μουσική. Τα παιδιά έως 8 ετών πληρώνουν τη μισή τιμή.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Πέμπτη  από τη 1 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα, Παρασκευή και Σάββατο από τη 1 μ.μ. μέχρι τις 1.30 π.μ. Και Κυριακή από 1 μ.μ.- 5.30 μ.μ. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ

v