Πάρτι για πριγκίπισσες: 12 ιδέες για να χαρίσετε στην κόρη σας το πάρτι των ονείρων της

Πάρτι για πριγκίπισσες: 12 ιδέες για να χαρίσετε στην κόρη σας το πάρτι των ονείρων της

Όλα τα κορίτσια λίγο-πολύ κάποτε «κολλήσαμε» με το γοβάκι της Χιονάτης, το στέμμα κάθε πριγκίπισσας, τα ροζ φρου-φρου και τις χρυσόσκονες κάποιας animation Υψηλότητας. Δεν άλλαξαν πολλά από τότε κι έτσι, τα μικρά κοριτσάκια του σήμερα συνεχίζουν να επιμένουν στο ροζ νεραϊοδό-πριγκιπικό στιλ που δεν λυπάται τα στρας και τα στολίδια!

Αν τα γενέθλια της κόρης σας κοντοζυγώνουν και τυχαίνει να ανήκει στην κατηγορία των κοριτσιών που λατρεύουν τις πριγκίπισσες, έχουμε μερικές ιδέες για το πάρτι της που σίγουρα θα την ενθουσιάσουν. Ιδού:

Ένα πριγκιπικό τοστάκι, θα πάρετε;

Κι επειδή είναι μάλλον απίθανο να διαθέτετε την υπομονή και τη δεξιοτεχνία για δώσετε το σχήμα με ένα μαχαιράκι, μπορείτε να προμηθευτείτε μεταλλικό κουπ-πατ σε σχήμα κορώνας από εδώ

Καλαμάκια αντάξια της Υψηλότητας των καλεσμένων σας

Μπορείτε είτε να κόψετε χαρτονάκια σε σχήμα κορώνας και να τα πασπαλίσετε με χρυσόσκονη, είτε να βρείτε στο βιβλιοχαρτοπωλείο της γειτονιάς σας πριγκιπικά αυτοκόλλητα. 

Φτιάξτε μια κορώνα για τις μικρές καλεσμένες 

Δεν θα χρειαστείτε πολλά, μόνο μεταλλικές στέκες ή λάστιχο και αρκετά ρολά από χαρτί υγείας. Δείτε εδώ πώς να φτιάξετε τα στέμματα. 

Πριγκιπικό ποπ-κορν

Ποιο κοριτσάκι δεν θα ενθουσιαζόταν αν το ποπ-κορν του πάρτι ήταν ροζ; Δείτε εδώ αναλυτικά πώς να το φτιάξετε.

Πίτσα α λα βασιλικά

Δεν θα χρειαστεί να κοπιάσετε ιδιαίτερα ούτε να είστε δεξιοτέχνες. Απλά να βάλετε λίγη φαντασία στη διακόσμηση. 

Μπουρμπουλήθρες κανείς;

Με χρωματιστά σύρματα για πίπα (που θα βρείτε στα καταστήματα με γραφική ύλη), φτιάξτε ραβδάκια σε σχήμα αστεριού ή καρδιάς, γεμίστε ένα βαζάκι με σαπουνόνερο και, αν ο καιρός είναι καλός, αφήστε τα κορίτσια να φτιάξουν φούσκες στο μπαλκόνι.

Την (πριγκιπική) δροσιά του να 'χετε

Φορέστε στα μπουκαλάκια με το νερό ή τον χυμό που θα προσφέρετε στα παιδιά ένα φουστανάκι από κομμάτια τούλι που μπορείτε απλώς να συρράψετε.

Το κατάλληλο σερβίτσιο

Αγοράστε ροζ πιρουνάκια και κουταλάκια και κολλήστε τους πάνω αυτοκόλλητα που μοιάζουν με πολύτιμους λίθους απ' αυτά που λατρεύουν να βάζουν στα τετράδιά τους οι μικρές μαθήτριες.

Κορώνα στο ποτήρι μου

Σε πλαστικά ροζ ποτηράκια κολλήστε αυτοσχέδιες ή αγοραστές κορώνες για να συμπληρωθεί το πριγκιπικό σερβίτσιο.

Σε βλέπω στο (χρυσό) ποτήρι μου

Ψεκάστε με μια κόλλα σε spray (όπως αυτή) τα πλαστικά ποτηράκια, πασπαλίστε τα χρυσόσκονη, αφήστε τα να στεγνώσουν πάνω σε μια πετσέτα και... έτοιμα!

Ένας θρόνος για κάθε βασίλισσα

Ντύστε τις καρέκλες σας με τούλι ή φτιάξτε απλά έναν μεγάλο φιόγκο από κορδέλες ή/και τούλι και διακοσμήστε τις, για να μεταμορφωθούν σε θρόνο.

Ροζ ροφήματα σε στιλάτα ποτήρια

Αγοράστε πλαστικά... κολωνάτα ποτήρια (μπορείτε, για παράδειγμα, να βρείτε μερικά εδώ) και με την μέθοδο που δείξαμε προηγουμένως κάντε τα να φαίνονται ακόμη πιο πριγκιπικά. Σερβίρετε εκεί χυμούς ή smoothies με βάση ροζ φρούτα και όλα τα κοριτσάκια θα μείνουν ευχαριστημένα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v