Μπαμπάς σκορπίζει χαρά φτιάχνοντας κοστούμια για παιδιά σε αναπηρικά αμαξίδια!

Μπαμπάς σκορπίζει χαρά φτιάχνοντας κοστούμια για παιδιά σε αναπηρικά αμαξίδια!

Στην μακρινή μας Αμερική  όλοι, και πρώτα και καλύτερα τα παιδιά, ετοιμάζονται για το Halloween, σχεδιάζοντας τι θα ντυθούν. Ένας μπαμπάς από το Oregon, ο Ryan Weimer, ανέλαβε δράση και έφτιαξε μόνος του κοστούμια για τους δυο γιους του που, λόγω της πάθησής τους, είναι καθηλωμένοι σε αναπηρικά αμαξίδια.

Ο Keaton και ο Bryce, 10 και 4 ετών, απολαμβάνουν από μικρή ηλικία τους καρπούς της εφευρετικότητας του μπαμπά τους. Πριν δυο χρόνια, η οικογένεια αποφάσισε να προσφέρει την ίδια χαρά και σε άλλα παιδιά, ιδρύοντας μια μη κερδοσκοπική εταιρεία που φτιάχνει κοστούμια για παιδιά σε αναπηρικά αμαξίδια (Magic Wheelchair), με τη βοήθεια δωρεών και εθελοντών.

«Καμιά φορά, τα παιδιά με αναπηρίες έχουν σύντομη ζωή, γι’ αυτό πρέπει να δημιουργήσεις επικές αναμνήσεις!», λέει ο γλυκός μπαμπάς που, όχι μόνο συγκίνησε με την δημιουργικότητα και το μεράκι του, αλλά υπογράμμισε κάτι που, οι περισσότεροι, δεν είχαν μπει στον κόπο να σκεφτούν: η βιομηχανία παραγωγής παιδικών κοστουμιών, έχει ξεχάσει τα παιδιά με αναπηρίες.

Δείτε μερικά απ' τα DIY κοστούμια:

Πηγή: babble.com

v