12+1 ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα γονιών με τα μωρά τους!

12+1 ξεκαρδιστικά στιγμιότυπα γονιών με τα μωρά τους!

Μόνο όσοι έχουν μεγαλώσει παιδιά ξέρουν πως η καθημερινότητα εκτός από πάνες, κλάματα και φωνές, έχει πολύ γέλιο- σε σημείο που να αναρωτιόμαστε πώς ένα τόσο μικρό πλασματάκι μπορεί να μας προσφέρει, άθελά του, τόσα… χαχανητά. Βέβαια, σε κάποιες από αυτές, «συνεργοί» είναι είτε τα αδέλφια είτε ο μπαμπάς, που βλέπουν το μωρό σαν «παιχνίδι»- και τότε, όμως, τα μικρά ανθρωπάκια δείχνουν να το ευχαριστιούνται… Φυσικά, από τη «συνωμοσία» δεν λείπουν και οι φωτογράφοι που απαθανατίζουν τις στιγμές αυτές, αφού χωρίς τη δική τους συμβολή δεν θα μπορούσε να «μοιραστεί» το γέλιο! Εμάς μας θυμίζουν πολλά. Εσάς;

1. Μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις- όλοι οι γονείς ζουν καθημερινά τέτοιες στιγμές. Σας διαβεβαιώνουμε ότι σε λίγα χρόνια θα τις νοσταλγείτε…Χαρείτε τις όσο είναι καιρός!

2. Ένα κουκλάκι ανάμεσα στα υπόλοιπα, που δείχνει να έχει ξαπλώσει αναπαυτικά και να απολαμβάνει τη στιγμή. Ας ελπίσουμε μόνο, κάποιος πελάτης να μην το μπέρδεψε για εμπόρευμα!



3. «Μαμά, κοίτα τι βρήκα! Έχω δάχτυλα στα πόδια σαν κι εσένα! Ας προσπαθήσω να τα βάλω στο στόμα μου.» Η μανία των μωρών με τα δάχτυλα των ποδιών τους είναι γενική διαπίστωση…Ο συγκεκριμένος μπόμπιρας φαίνεται ότι ξετρελάθηκε με την ανακάλυψή του.



4. Όταν ο γιος σου φαίνεται ότι θα γίνει «μαγκάκι» μόλις μεγαλώσει. Υποπτευόμαστε ότι τα ζωγραφισμένα φρύδια, το μουστάκι και οι κοιλιακοί είναι «δουλειά» του μπαμπά.



5. Συμβουλή προς τις μαμάδες: μην ζητήσετε ποτέ από τον άντρα σας να ντύσει το παιδί! Για τους μπαμπάδες, αρκεί να επιλέξουν τα ρούχα ανάλογα με το φύλο του μωρού- μέχρι εκεί. Έτσι κι αλλιώς, εσείς θα κάνετε όλη τη δουλειά στο τέλος.

6. Τα λόγια είναι περιττά – και τα γέλια δεδομένα. Ας το παραδεχτούμε, κάποιες φορές είναι αστείο να πειράζουμε τα μωράκια μας.



7. Μια τρυφερή φωτογραφία που καταλήγει να είναι λίγο… βρώμικη. Το τατουάζ του μπαμπά απέκτησε ένα ακόμη χρώμα: το ανοιχτό καφέ!



8. Μπάνιο και παιχνίδι μαζί. Όπως αποδεικνύεται, τα κουκλάκια και τα παπάκια που επιπλέουν στο νερό δεν χρειάζονται αν μπορείς να μετατρέψεις τον αφρό σε… γενειάδα.



9. Τι είναι αυτό; Όποιος δεν κοίταξε καλύτερα μέχρι να καταλάβει ότι ανάμεσα στους μηρούς της μαμάς είναι τα ποδαράκια του μωρού της, μάλλον λέει ψέματα. Αν κρίνουμε απ’ τη σκηνοθεσία, μαντεύουμε πάλι ότι είναι «δουλειά» του μπαμπά.



10. «Μαμά, μου τέλειωσε το μπλοκ ζωγραφικής και είπα να κάνω την αδελφή μου πιο όμορφη!»: ένα «βασανιστήριο» που κάθε μικρότερο αδερφάκι έχει περάσει.



11. Το φάσκιωμα αλλιώς. Γιατί να παιδευόμαστε με την κουβερτούλα ενώ μπορούμε πολύ απλά να σηκώσουμε λίγο πιο ψηλά το φορμάκι του μωρού;



12. «Εδώ είμαι κι εγώ! Σας τρόμαξα;». αν κρίνουμε από τον ροζ φιόγγο, το μωράκι είναι μάλλον κορίτσι, κάτι που θέλησε να αλλάξει ο… επιτήδειος ζωγράφος.



13. Κάτι τέτοιες στιγμές, καταλαβαίνεις ότι το τεστ DNA είναι περιττό. Μπορεί η συγκεκριμένη φωτογραφία να μην είναι αστεία αλλά είναι τρισχαριτωμένη!



Πηγή: Boredpanda.com

v