Άνοιξε σήμερα ένα φανταστικό πάρκο αφιερωμένο στα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά!

Άνοιξε σήμερα ένα φανταστικό πάρκο αφιερωμένο στα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά!

Οι αστείοι, μαγικοί, απίστευτοι κόσμοι της φαντασίας του Ευγένιου Τριβιζά που έχουν συντροφεύσει γενιές και γενιές παιδιών παίρνουν σάρκα και οστά στην συμπρωτεύουσα, σε ένα θεματικό, εντυπωσιακό πάρκο που σήμερα ανοίγει τις πύλες του και σας περιμένει!

Διαδραστικό, ψυχαγωγικό και ευρωπαϊκών προδιαγραφών, το πάρκο ονόματι «Οι μυστικοί κόσμοι του Ευγένιου Τριβιζά», εκτείνεται σε έναν χώρο περίπου 2.000 τ.μ. στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στο Περίπτερο 1 της Έκθεσης και θα παραμείνει ανοιχτό έως τον Φεβρουάριο! 

«Οι λάτρεις των παραμυθιών του Ευγένιου Τριβιζά, ανεξαρτήτως ηλικίας, θα «επιβιβαστούν» στο «Εξπρές των Ονείρων», γνωστό επίσης και ως «Τρένο που πάει παντού», και με συνεπιβάτες τον δαιμόνιο δημοσιογράφο Πίκο Απίκο, την Πουπού την αλεπού, την Καιτούλα την κοκέτα την κοτούλα , τη Λιλή την παρδαλή λεοπάρδαλη και άλλους, θα απολαύσουν μια καταιγιστική διαδρομή σε χώρες άγνωστες και ζούγκλες μακρινές, θα ακούσουν συναρπαστικές ιστορίες, θα λύσουν αξεδιάλυτα μυστήρια και θα αψηφήσουν τις ραδιουργίες της Δόνας Τερηδόνας, τις απειλές της μάγισσας Φρικαντέλας και τις παγίδες που στήνει, σε κάθε τους βήμα, ο Ρούνι Ρούνι το ύπουλο κακό γουρούνι», μας ενημερώνει το site του πάρκου και μας κάνει να θέλουμε να μετακομίσουμε στη Θεσσαλονίκη για λίγο! 

Το πάρκο θα είναι ανοιχτό:

Δευτέρα-Πέμπτη: 09.00-14.00

Παρασκευή: 9.00-14.00 και 18.00-21.00

Σάββατο: 11.00-19.00

Κυριακή: 11.00-15.00

*Ειδικά για τις 26 και 28 Οκτωβρίου θα ισχύσει το παρακάτω ωράριο λειτουργίας : 

Τετάρτη 26 Οκτ. :  09:00 - 14:00 και 18:00 - 21:00

Παρασκευή  28 Οκτ. : 11:00 - 19:00

Εισιτήρια:

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 6 ευρώ. Για τους μαθητές η τιμή ανέρχεται στα 5 ευρώ, ενώ το οικογενειακό εισιτήριο (2 ενήλικες και 2 παιδιά) στοιχίζει 18 ευρώ. Διατίθενται επιπλέον ειδικά εισιτήρια για ανέργους, ενώ δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά κάτω των τριών ετών.

Μάθετε περισσότερα στη σελίδα του πάρκου στο Facebook αλλά και στην ιστοσελίδα του.

Πηγή: in.gr

v