6 βιβλία που πρέπει να διαβάσει κάθε έγκυος

6 βιβλία που πρέπει να διαβάσει κάθε έγκυος

Ποια γυναίκα που θα γίνει για πρώτη φορά μανούλα, δεν έχει άγχος για το πιο όμορφο αλλά και πιο δύσκολο των ταξίδι των εννέα μηνών που την περιμένει; Εννοείται ότι όλα τα βλέπεις στην πράξη, αλλά η αλήθεια είναι ότι ένα βιβλίο μπορεί να σε βάλει λίγο στο κλίμα και να σε προετοιμάσει τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά.

Αν περιμένετε το μωράκι σας, επιλέξτε ποια θα είναι η επόμενη αγορά σας ή αν έχετε φίλη έγκυο, δείτε ποιο θα είναι το δώρο που θα της πάρετε.

Θα βρείτε τα πάντα στη… «Βίβλο της εγκυμοσύνης»!

Αν είστε πιο πρακτικός τύπος, η Βίβλος της Εγκυμοσύνης θα σας δώσει όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε από τη στιγμή που θα μείνετε έγκυος μέχρι και τις πρώτες ανάγκες του νεογέννητου μωρού σας. Εκτός από τις συμβουλές, θα βλέπετε μέσα από τρισδιάστατες φωτογραφίες πώς μεγαλώνει το μωρό ανά εβδομάδα. Και κάτι πρωτοποριακό: για να μην μείνει στην «απ’ έξω» και ο μπαμπάς, ένα κεφαλαίο αφιερωμένο ειδικά σ’ εκείνον θα τον προετοιμάσει για τον νέο του ρόλο.

Βρείτε το εδώ από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Ένα διαφορετικό «Ημερολόγιο εγκυμοσύνης» που λέει αλήθειες!

Σίγουρα η εγκυμοσύνη είναι μια από τις πιο μαγικές εμπειρίες στη ζωή μιας γυναίκας, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα ρόδινα. Αυτοί οι εννέα μήνες έχουν τις κακές και τις καλές στιγμές τους, τα «πάνω» τους και τα «κάτω» τους. Στιγμές για τις οποίες δεν θα σου μιλήσει ο γυναικολόγος ή ο μαιευτήρας σου. Γι’ αυτό, η συγγραφέας- μαμά του βιβλίου αποφάσισε να συγκεντρώσει όλες τις μικρές «αλήθειες» που κάθε έγκυος περνάει.

Θα το αγοράσετε online από εδώ.

«Ένα παιδί γεννιέται» μέσα από εντυπωσιακές φωτογραφίες

Ίσως το πιο εντυπωσιακό βιβλίο για την ανάπτυξη του μωρού σας. Το «Ένα παιδί γεννιέται» είναι περισσότερο μια «οπτική περιπέτεια» και λιγότερο ένα βιβλίο. Μέσα από τις μοναδικές εικόνες του, θα δείτε πώς εξελίσσεται το έμβρυο μέρα με τη μέρα από τη σύλληψη μέχρι τον τοκετό. Επιπλέον, παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την εγκυμοσύνη και βοηθάει τη γυναίκα να κατανοήσει το θαύμα που δημιουργείται μέσα στο σώμα της.

Βρείτε το εδώ. 

«Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος»: Αναλυτικός οδηγός για αγχωμένες μαμάδες!

Όλες οι ερωτήσεις που «βασανίζουν» το μυαλό μιας εγκύου βρίσκουν την απάντησή τους σε ένα βιβλίο. Θα μάθετε αν επιτρέπεται το σεξ στην εγκυμοσύνη, τι πρέπει να τρώτε αυτούς τους εννέα μήνες και θα ενημερωθείτε για όλα τα «σοβαρά» θέματα του τοκετού. Από τον τρόπο που γίνεται η καισαρική και τι πρέπει να προσέξετε μέχρι και τον θηλασμό, θα λύσετε όλα τα μέχρι τώρα αναπάντητα ερωτήματά σας. Όπως αναφέρει ο εκδοτικός οίκος, το βιβλίο συνεχώς ανανεώνεται σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες της ιατρικής, κάτι που το κάνει ακόμα πιο αξιόπιστο.

Θα το αγοράσετε εδώ από τις εκδόσεις Διόπτρα. 

Η φροντίδα του μωρού σας  στις «Πρώτες μέρες με το μωρό μου»

 

Επειδή η πρακτικότητα είναι το ζητούμενο στη ζωή μιας νέας μητέρας, αυτό το βιβλίο θα σας λύσει τα χέρια για το πώς θα φροντίσετε το νεογέννητο μωράκι σας μόλις επιστρέψετε μαζί σπίτι. Μέσα σε 200 φωτογραφίες θα δείτε πώς πρέπει να αλλάζετε πάνες, τι να προσέξετε όταν το κάνετε μπάνιο αλλά και πώς να το ντύσετε. Ένα βιβλίο που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση και θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε την καινούρια καθημερινότητα της μητρότητας.

Θα το βρείτε online.

Και για κάτι πιο ανάλαφρο: «Τι τραβάμε κι εμείς οι μάνες!»

Για να ξεφύγετε λίγο από τις πρακτικές συμβουλές αλλά και για να γελάσετε, το «Τι τραβάμε κι εμείς ο μάνες» είναι η καλύτερη επιλογή. Όπως υποψιάζεστε από τον τίτλο, είναι ένα ανάλαφρο βιβλίο… βγαλμένο μέσα από τη ζωή κάθε μαμάς, που θα σας αναγκάσει να δείτε την «τρελή» καθημερινότητα των μανάδων μέσα από πολύ χιούμορ. Προετοιμαστείτε για πολύ γέλιο…

Θα το βρείτε διαδικτυακά εδώ. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v