Έγκυος πολεμά γενναία τον καρκίνο του μαστού και φωτογραφίζεται γυμνή

Έγκυος πολεμά γενναία τον καρκίνο του μαστού και φωτογραφίζεται γυμνή

Πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της το 2014, η Αυστραλή Kimi Maxwell έμαθε το πιο δυσάρεστα νέα της ζωής της: εμφάνισε καρκίνο του μαστού.

Η γενναία μαμά, όμως, δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να διακόψει την εγκυμοσύνη της, παρά αποφάσισε να δώσει τη μεγάλη μάχη. Αφού υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή -ενώ ήταν ακόμα έγκυος- πόζαρε για μία σειρά ωμών φωτογραφιών που δείχνουν πώς η ίδια ανάρρωνε, ενώ ταυτόχρονα η κοιλίτσα της μεγάλωνε. Σε μία από τις απίστευτες ασπρόμαυρες φωτογραφίες που βλέπετε παρακάτω, η Kimi παίρνει μια ισχυρή πόζα, γράφοντας «επέζησα» στο στήθος της, καθώς και «το ίδιο και εγώ» στην κοιλιά της.

«Αντίθετα με ό,τι φοβούνταν οι περισσότεροι, η Kimi κατάφερε να δώσει τη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού ενώ ήταν ακόμα έγκυος. Η θετική της ενέργεια και η δύναμή της την κάνουν να λάμπει μέσα από αυτές τις φωτογραφίες, είπε η φωτογράφος Nikki Holmes. «Σκοπός της, με την γυμνή αυτή φωτογράφιση, ήταν να αφυπνίσει και να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο».



Αφού η Kimi έφερε στον κόσμο το υγιέστατο κοριτσάκι της, αποφάσισε να ποζάρει και μαζί του, σε μία ακόμα δυνατή φωτογραφία με πρωταγωνίστριες τις δύο νικήτριες. Αυτή τη στιγμή, η γενναία μαμά είναι καλύτερα στην υγεία της και έχει σχεδόν ολοκληρώσει τα χειρουργεία αποκατάστασης.



«Έδωσε τη μάχη της με το κεφάλι ψηλά και δεν την άκουσα ποτέ να παραπονιέται. Έδειξε απίστευτη δύναμη», είπε η Nikki στην Daily Mail. «Στόχος της Kimi είναι να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο και σίγουρα το καταφέρνει με αυτές τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του πλανήτη. Νιώθω πραγματικά τρομερή περηφάνια και τιμή που έπαιξα τον ρόλο μου σε αυτό.»

Πηγή: popsugar.com

v