10 εξαιρετικά δώρα για παιδικά πάρτι έως 15 ευρώ

10 εξαιρετικά δώρα για παιδικά πάρτι έως 15 ευρώ

Αν το παιδί σας βρίσκεται σε σχολική ηλικία το πιθανότερο είναι ότι σχεδόν όλα τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα έχετε να πάτε σε ένα (ενίοτε και περισσότερα) παιδικά πάρτι. Αυτό, πέρα από τον ενθουσιασμό που προκαλεί στο παιδί και μια ευκαιρία για έξοδο που δίνει στη μαμά, στην πράξη μεταφράζεται και σε ένα επιπλέον έξοδο για δώρα, το οποίο όταν πολλαπλασιάζεται επί τον αριθμό των συμμαθητών του παιδιού… δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο!

Αυτό δεν σημαίνει ούτε ότι θα στερήσετε στο παιδί τη χαρά του πάρτι, αλλά ούτε ότι χρειάζεται κάθε φορά να ξοδεύετε μία περιουσία για να πάρετε ένα αξιοπρεπές δώρο στον εορτάζοντα. Σημαίνει, όμως, καλό ψάξιμο. Το κάναμε εμείς για εσάς, προκειμένου να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε δώρα για την επόμενη πρόσκληση, τα οποία μάλιστα χωρίσαμε και σε ηλικιακές ομάδες!

Για παιδιά 3-5 ετών

Peppa Pig Μαγνητικός Πίνακας Αριθμοί



Για το παιδί που μόλις ξεκίνησε το σχολείο και σιγά-σιγά γνωρίζει τον μαγικό κόσμο των αριθμών, αυτός ο μαγνητικός πίνακας θα αποτελέσει την καλύτερη αρχή.

Τιμή: 10,99 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Djeco ζωγραφική βήμα-βήμα 'Εικόνες με σχήματα'



Ένα εξαιρετικό καλλιτεχνικό παιδί για να μάθει το παιδί σιγά-σιγά να σχεδιάζει τα βασικά σχήματα και να χρωματίζει μέσα στις γραμμές, με το οποίο μπορεί να απασχολείται για ώρες.

Τιμή: 14,50 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Πυτζάμες Star Wars, από τα H&M



Ποιο αγόρι δεν λατρεύει τα Star Wars και δεν θα ήθελε να κοιμάται στα… άστρα!

Τιμή: 14,99 ευρώ.

Αγοράστε τις online από εδώ.

Για παιδιά 5-7 ετών

Τάγκραμ μαγνητικό με κάρτες σχεδίων, από την Djeco



Το πανέξυπνο αυτό παιχνίδι περιλαμβάνει 7 ξύλινα στοιχεία και 25 κάρτες με σχέδια που θα πρέπει να συνθέσει το παιδί, χρησιμοποιώντας αυτά τα στοιχεία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα «κολλήσουν» και οι γονείς με αυτό.

Τιμή: 12,50 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Επιτραπέζιο παιχνίδι «Ποιός είμαι;», από την Haba



«Ποιος είμαι ή τι αντικείμενο είμαι; Είμαι ένας εξερευνητής, ένα λιοντάρι ή ένα ποτιστήρι;» Σε κάθε γύρο ένας παίκτης στηρίζει μια τυχαία κάρτα στο κεφάλι του και μετά προσπαθεί μέσα σε δέκα ερωτήσεις που κάνει στους υπόλοιπους παίκτες να καταλάβει ποιος ή τι είναι! Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό, κλασικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια.

Τιμή: 14,50 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Περούκα, μάσκα και κιθάρα, από τα H&M



Θέλετε να χαρίσετε στην φίλη της κόρης σας ένα δώρο που θα την ξετρελάνει; Μόλις το βρήκατε! Τα κορίτσια λατρεύουν τις μεταμφιέσεις και τα παιχνίδια ρόλων και αυτό το παιχνίδι θα τις κάνει να νιώσουν σαν ροκ σταρς! Το μόνο «πρόβλημα» είναι ότι θα χρειαστεί να πάρετε άλλο ένα σετ και για την κόρη σας.

Τιμή: 14,99 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

DIY ηλιακό σύστημα, από τα Flying Tiger

Ένα παιχνίδι που δίνει μία πρώτη ιδέα του πλανητικού μας συστήματος, καθώς το παιδί καλείται να τοποθετήσει τους πλανήτες γύρω από τον ήλιο, καθορίζοντας μάλιστα τις τροχιές τους και τις αποστάσεις τους.

Τιμή: 7 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Flying Tiger.

Για παιδιά 7-10 ετών

Επιτραπέζιο Βοο... Μην Το Πεις



Σκοπός αυτού του παιχνιδιού είναι να καταφέρει το παιδί μέσα σε ένα λεπτό να δώσει στην ομάδα του να καταλάβει ποια είναι η κρυμμένη λέξη, χωρίς όμως να χρησιμοποιήσει τις πέντε «απαγορευμένες» λέξεις. Είναι ιδανικό για όλη την οικογένεια!

Τιμή: 11,99 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Επιτραπέζιο Jolly Roger, από την Κάισσα



Για αγόρια που λατρεύουν τις πειρατικές ιστορίες, αυτό το επιτραπέζιο θα κορυφώσει την αγωνία! Σε αυτό οι πειρατές βρίσκουν τον φοβερό θησαυρό του Captain Flint και ο καθένας μάχεται για να φτάσει πρώτος. Όλοι θέλουν να γίνουν αρχηγοί –ποιος θα τα καταφέρει;

Τιμή: 11,99 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

Ηλιακό ρομπότ 6 σε 1



Ένα απίθανο παιχνίδι φυσικής, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να κατανοήσουν την έννοια αλλά και τις δυνατότητες της ηλιακής ενέργειας κατασκευάζοντας 6 διαφορετικά ρομπότ. Για την κατασκευή σας θα χρειαστούν ανακυκλώσιμα υλικά: πλαστικά μπουκάλια, κουτάκια αναψυκτικών, παλιά cd κ.λ.π. Αφού το κατασκευάσουν θα το τοποθετήσουν στον ήλιο και θα το δουν να… κινείται!

Τιμή: 12 ευρώ.

Αγοράστε το online από εδώ.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v