Πακέτα προσφοράς από τη Pharmasept για την περιποίηση του παιδιού σας!

Πακέτα προσφοράς από τη Pharmasept για την περιποίηση του παιδιού σας!

Η Pharmasept σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε τα γνωστά προΐόντα βρεφικής περιποίησης σε εκπτωτικά πακέτα που συμφέρουν!

1. Νέο πακέτο Pharmasept Baby Care 



Το πακέτο περιέχει:

Pharmasept Baby Mild Bath 300ml

Φυσικό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια ή σαπούνι, που καθαρίζει απαλά σώμα και μαλλιά. Εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από ερεθισμούς και χαρίζει στην επιδερμίδα τη σωστή ενυδάτωση και απαλότητα ώστε να αποφεύγεται η ξηροδερμία. Παράλληλα, χάρη στο ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα αποτελεί ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού αλλά και των ατόμων με υπερευαίσθητη επιδερμίδα.

Κλινικά μελετημένο στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Pharmasept Baby Extra Calm Cream 150ml

Προστατευτική κρέμα για κάθε αλλαγή της πάνας με απαλή υποαλλεργική σύνθεση σχεδιασμένη για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού. Η σύνθεσή της με 5% οξείδιο του ψευδαργύρου δημιουργεί ένα αδιάβροχο φιλμ προστασίας στην επιδερμίδα που την προφυλάσσει από τη διαβροχή και τις μολύνσεις. Παράλληλα, τα φυτικά συστατικά της ανακουφίζουν άμεσα από συγκάματα και κοκκινίλες, ενυδατώνουν σε βάθος και χαρίζουν μοναδική απαλότητα.

Κλινικά μελετημένη στο Iταλικό ινστιτούτο Farcoderm.

2.  Νέο πακέτο Pharmasept Kid Care 

Το πακέτο περιέχει:

Pharmasept Baby Mild Bath 300ml

Φυσικό βρεφικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια ή σαπούνι, που καθαρίζει απαλά σώμα και μαλλιά. Εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα, ενυδατικούς παράγοντες και βιταμίνες, προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα από ερεθισμούς και χαρίζει στην επιδερμίδα τη σωστή ενυδάτωση και απαλότητα ώστε να αποφεύγεται η ξηροδερμία. Παράλληλα, χάρη στο ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα αποτελεί ιδανική επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού αλλά και των ατόμων με υπερευαίσθητη επιδερμίδα.

Κλινικά μελετημένο στο Νοσοκομείο Αττικόν.

Pharmasept X-lice Cologne 100ml

Προληπτική αντιφθειρική λοσιόν καθημερινής χρήσης με ευχάριστο άρωμα. Προστατεύει από τις ψείρες, εμποδίζει την εξάπλωση από άτομο σε άτομο και περιποιείται τα μαλλιά.


Εξαιρετικά αποτελεσματική σύνθεση με 8% IR 3535 και φυτικά αιθέρια έλαια που προστατεύουν από τις ψείρες έως και 6 ώρες, σε συνδυασμό με πρωτεΐνες μεταξιού που περιποιούνται και θρέφουν τα μαλλιά. Έχει ευχάριστο άρωμα, δεν λαδώνει τα μαλλιά και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Ιδανικό κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς ή την κατασκήνωση. Κατάλληλο για παιδιά από 2 ετών και άνω.

Αριθμός έγκρισης Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων: ΤΠ19- 0206

 

v