10 καταπληκτικά παιχνίδια για να κάνουν τα παιδιά... τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους!

10 καταπληκτικά παιχνίδια για να κάνουν τα παιδιά... τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής τους!

Οι διαφημίσεις παιχνιδιών, εν όψει των Χριστουγέννων, έχουν ήδη ξεκινήσει και το παιδί σας έχει σίγουρα αρχίσει να σκέφτεται για το δώρο που θα ζητήσει φέτος από τον Άη Βασίλη. Το πιθανότερο είναι ότι έχει νοητά ετοιμάσει μία ολόκληρη λίστα με παιχνίδια, εκ των οποίο ο αγαπημένος Άγιος θα κληθεί να διαλέξει. Ας μην τον ταλαιπωρήσουμε… Στο παιδί σας αξίζει ένα φανταστικό παιχνίδι, κάποιο που θα το κάνει να ξεφωνίσει από ενθουσιασμό και θα του προσφέρει πολλές ώρες ψυχαγωγίας. Ξεχωρίσαμε τα 10 εντυπωσιακότερα παιχνίδια που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά…

Furreal Δράκος Torch My Blazin’ Dragon

Αν υπάρχει ένα παιχνίδι με το οποίο έχουν ξετρελαθεί αγόρια και κορίτσια τον τελευταίο καιρό, αυτό είναι τα λούτρινα ζωάκια της σειράς Furreal Friends, τα λεγόμενα «Ζωάκια Φιλαράκια». Πρόκειται για μικρά χαριτωμένα κουκλάκια, το κάθε ένα εκ των οποίων εκπροσωπεί ένα ζωάκι με διαφορετική ιδιότητα. Κανένα, όμως, δεν μπορεί να συγκριθεί με τον φανταστικό δράκο, ο οποίος βγάζει φωτιά από το στόμα του, με την οποία ψήνει την αγαπημένη του λιχουδιά, ενώ αλληλεπιδρά με το παιδί σαν κανονικό ζωάκι.

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 4 ετών.

Τιμή: 99 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Ρομποτ Program-A-Bot

Ο λόγος για ένα εντυπωσιακό προγραμματιζόμενο ρομπότ με πλήκτρα στην πλάτη, το οποίο κινείται, βγάζει ήχους, ακολουθεί τα χέρια του παιδιού όταν χτυπά παλαμάκια, και αποφεύγει τα εμπόδια που βρίσκει μπροστά του.

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 5 ετών.

Τιμή: 34,90 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Εργαστήριο Αρωμάτων

Με αυτό το εξαιρετικό STEM παιχνίδι (STEM κατά το Science, Technology, Engineering and Mathematics), το παιδί μπορεί να συνδυάσει φίλτρα σε διάφορες αναλογίες και έτσι να φτιάξει το δικό του άρωμα που θα το κάνει να ξεχωρίζει.

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 8 ετών.

Τιμή: 11,90 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Barbie σπιτάκι – βαλιτσάκι με κούκλα

Ποιο κορίτσι δεν θα ξετρελαινόταν με αυτό το φορητό σπίτι της Barbie, το οποίο μπορεί εύκολα να πάρει μαζί στο σπίτι της φίλης της ή της γιαγιάς; Περιλαμβάνει κρεβατοκάμαρα, κουζίνα και καθιστικό, καθώς και μία Barbie σε ρόλο νοικοκυράς!

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 3 ετών.

Τιμή: 49,97 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

View-Master Virtual Reality Starter Pack

Ποιος ξεχνά το φανταστικό View Master που είχαμε στην δεκαετία του ’80. Σχεδόν 40 χρόνια μετά, μπορείτε πλέον να χαρίσετε στο παιδί σας τη μοναδική εμπειρία του να βλέπει εικόνες σε περιβάλλον 360 μοιρών με το View Master εικονικής πραγματικότητας.

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 7 ετών.

Τιμή: 14,44 δολάρια.

Θα το βρείτε στο Amazon.

Disney Princess Τουαλέτα Ομορφιάς

Ένα όμορφο έπιπλο για το δωμάτιο του κοριτσιού, το οποίο θα την κάνει να νιώσει… πριγκίπισσα της Disney. Στη συσκευασία περιλαμβάνονται ακόμα ένα σκαμνί, δύο μπουκαλάκια αρώματος, κολιέ, στέκα, τρία δαχτυλίδια, βραχιόλι, μία μικρή χτένα και μία μεγάλη χτένα.

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 3 ετών.

Τιμή: 59,99 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Ηot Wheels Star Wars Carships

Τα Hot Wheels σχεδιάζουν διαστημόπλοια Star Wars για απίστευτη ταχύτητα και απόδοση! Τα λεγόμενα Carships™ συνδυάζουν τα χαρακτηριστικά των διάσημων διαστημόπλοιων με την ταχύτητα των Hot Wheels® πάνω στην πίστα. Στο εν λόγω σετ, που καλεί το παιδί στον Αγώνας των Επαναστατών, παρουσιάζεται το Death Star™ στο κέντρο μίας πίστας-ιστού που κάνει τα οχήματα Carships™ να «πετάνε», χάρη στο μοχλό εκτόξευσης.

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 5 ετών.

Τιμή: 79,97 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Trolls, Κεφάλι Ομορφιάς Με Αξεσουάρ

Είδατε την ταινία Trolls; Αν ναι, τότε αποκλείεται να μην συμπαθήσατε την πανέμορφη Poppy, η οποία σε αυτό το παιχνίδι περιμένει το παιδί για να της φτιάξει αμέτρητα χτενίσματα! Πρόκειται για ένα κεφάλι ομορφιάς με αληθινά μαλλιά και πολλά αξεσουάρ (χτενάκια, κλιπ μαλλιών) για να διακοσμήσει τα μαλλιά της Poppy!

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 3 ετών.

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Τηλεκατευθυνόμενο Robot Σκύλος Teksta



Αν το παιδί σας ζητά πεισματικά σκυλάκι… μόλις το βρήκατε! Ο ρομπότ σκύλος Teksta περπατάει, σταματάει, κάθεται και εκτελεί απίθανα θεαματικά κόλπα και τούμπες στον αέρα! Με τις εκφράσεις του μπορεί να δείξει στο παιδί πώς αισθάνεται, π.χ. κουνάει την ουρά του και τα αυτιά του, όταν χαίρεται που το βλέπει και περπατάει προς το μέρος του όταν το φωνάξει. Μάλιστα, υπάρχει διαθέσιμη δωρεάν εφαρμογή για περισσότερα κόλπα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιδί σας θα το λατρέψει!

Ιδανικό για ηλικίες άνω των 5 ετών.

Τιμή: 59,99 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

Βαλιτσάκι-τρόλεϋ Μικρή Γιατρός

Αν η μικρή σας αγαπά την παιδική σειρά της Μικρής Γιατρού, αυτό το βαλιτσάκι-φορητό ιατρείο, το οποίο μάλιστα περιέχει σειρήνα, αλλά και ασύρματη συσκευή επικοινωνίας, οθόνη καρδιογράφου με στηθοσκόπιο, ωτοσκόπιο και θερμόμετρο, είναι ό,τι πρέπει για να γιατρεύει τα παιχνίδια της όπου κι αν βρίσκεται. Περιλαμβάνει ακόμα φορείο και πλευρική θέση ασθενούς (η Αρνίτσα δεν περιέχεται), ρυθμιζόμενη σκάλα, συρτάρι αποθήκευσης και αυτοκόλλητα.

Τιμή: 75,89 ευρώ.

Θα το βρείτε εδώ.

 

v