10 δώρα ιδανικά για κάθε δραστήριο παιδί!

10 δώρα ιδανικά για κάθε δραστήριο παιδί!

Κάποια παιδιά ευχαριστιούνται με την ψυχή τους παιχνίδια μίμησης, επιτραπέζια με κάρτες ή είδη ζωγραφικής. Άλλα, αντιθέτως, έχουν μέσα τους ένα μικρό διαβολάκι που συνέχεις τους ψιθυρίζει «Μην κάθεσαι καθόλου! Σήκω, τρέχα, χοροπήδα!». Αν το παιδί σας ανήκει σ’ αυτή τη δεύτερη κατηγορία αεικίνητου, υπερδραστήριου πιτσιρικιού που έχει σκουλήκια στα οπίσθια, τότε τα παρακάτω δώρα θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.

Διαλέγετε και παίρνετε:

Τραμπολίνο για ατέλειωτο χοροπηδητό

Aντί να χοροπηδάει στο κρεβάτι ή το στομάχι σας, αγοράστε ένα μικρό τραμπολίνο για να πραγματοποιεί εκεί τους σάλτους του.



Μπορείτε να το βρείτε εδώ και εδώ, ενδεικτικά. 

Δίσκος ισορροπίας για να μείνει μια (;) στιγμή ακίνητο

Αν δεν έχετε ήδη δει αυτό το gadget/ παιχνίδι, δώστε του μια ευκαιρία! Πρόκειται για έναν δίσκο, πάνω στον οποίο πρέπει να διατηρήσει ο «παίκτης»/ χρήστης την ισορροπία του και, πιστέψτε μας, δεν είναι καθόλου εύκολο!



Θα βρείτε εδώ πολλές επιλογές, σε πολλές τιμές. 

(Ασφαλή) πατίνια για νήπια που βιάζονται να μεγαλώσουν

Στα δραστήρια παιδιά αρέσουν τα παιχνίδια/ οχήματα. Αν το δικό σας παιδί λατρεύει τα πατίνια, τα ποδήλατα κι όλα τα συναφή, αλλά είναι αρκετά μικρό ακόμα για τέτοια, επικίνδυνα «σπορ», τότε αυτά τα (σταθερά) πατίνια είναι αυτό που ψάχνετε.



Μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Τέρμα, μπάλα και γάντια τερματοφύλακα για μικρούς ποδοσφαιριστές

Αν ο γιος ή η κόρη σας είναι μεγάλοι φανς του ποδοσφαίρου, κάντε τους την χάρη και αγοράστε τους ένα ποδοσφαιρικό σετ που σίγουρα θα «λιώσουν» -τις μέρες που έχει καλό καιρό.



Δείτε εδώ μια πρόταση για παιδικό τέρμα, εδώ για γάντια (μικρού) τερματοφύλακα κι εδώ για μπάλα.

Ποδοσφαιράκι ή μπιλιάρδο ή bowling

Αν το μικρό σας διαβολάκι δεν συμβιβάζεται με παιχνίδια «καθιστά», αγοράστε του ένα παιχνίδι που θα τον κρατάει σε εγρήγορση, χωρίς να χρειάζεται κυνηγητό σε όλο το σπίτι. Ένα μίνι ποδοσφαιράκι, ένα μπιλιάρδο ή ένα σετ για bowling είναι ιδανικά γι’ αυτόν τον σκοπό.



Ποδοσφαιράκι θα βρείτε εδώ  και μίνι μπιλιάρδο εδώ

Δείτε εδώ ένα «κοριτσίστικο» σετ bowling κι εδώ ένα «αγορίστικο». 

Ένα hula hoop ή ένα σκοινάκι για αεικίνητα κορίτσια

Επειδή η υπερκινητικότητα δεν είναι σε καμία περίπτωση παράσημο μόνο των αγοριών, μπορείτε να αγοράσετε στην κόρη σας ένα στεφάνι ή ένα σκοινάκι που, με χαμηλό κόστος, θα την κάνουν χαρούμενη και θα ανταποκριθούν στις προτιμήσεις της.



Δείτε εδώ μια πρόταση αγοράς για στεφάνι κι εδώ για σχοινάκι.

Σετ τοξοβολίας που θα το κάνει να «κολλήσει»

Η τοξοβολία επιδρά με μαγικό τρόπο στα παιδιά και τα κατακτά σχεδόν όλα. Αγοράστε τόξο, βέλη και στόχο σε σετ και αφήστε τα παιδιά να «κολλήσουν» με την ησυχία τους.



Δείτε, για παράδειγμα, αυτό.

Τεράστια φούσκα (που δεν σπάει)

Νομίζεις ότι θα σπάσει, αλλά δεν σπάει. Μοιάζει λίγο με μπαλόνι, λίγο με μπάλα και πολύ με φούσκα. Δεν ενδείκνυται για μικρά σπίτια, αλλά είναι σίγουρα ένα επιτυχημένο δώρο.



Θα τη βρείτε εδώ

Nerf για ατελείωτο κυνηγητό

Όσο κι αν ψάξαμε δεν το βρήκαμε στην Ελλάδα, αυτό όμως δεν πρέπει να σας πτοήσει, καθώς το άκρως αξιόπιστο Amazon το προσφέρει. Το σετ είναι για δύο παίκτες και περιέχει «θώρακα» με επιφάνεια πάνω στην οποία κολλάνε οι σφαίρες από φελιζόλ, ούτως ώστε οι παίκτες να μετράνε πόντους νίκης –κι ευστοχίας.



Μπορείτε να το παραγγείλετε από το Amazon.

Σετ ντραμς για παιδιά που έχουν τον ρυθμό μέσα τους

Δεν θα προτείναμε μια μικρή κιθάρα ή ένα μουσικό κουτί σε γονείς με παιδιά που δεν κάθονται σε μια θέση. Τα ντραμς, όμως, είναι το μουσικό όργανο των υπερκινητικών, επομένως αν διαθέτετε ανοχή στη φασαρία, το συνιστούμε χωρίς δεύτερη σκέψη.



Μπορείτε να τα βρείτε εδώ  ή εδώ, οικονομικότερα. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v