10 ατάκες μαμάδων που μιλούν στην καρδιά μας

10 ατάκες μαμάδων που μιλούν στην καρδιά μας

Παραδεχτείτε το: Η ζωή με τα παιδιά, πέρα από πολλή αγάπη και όμορφες στιγμές, περιλαμβάνει κάποιες φορές μυστικά και ψέματα. Μικρά, αθώα ψεματάκια που μοναδικό σκοπό έχουν να κάνουν τη ζωή μας λίίίγο πιο εύκολη –όπως π.χ. ότι είναι ώρα για ύπνο, ενώ ακόμα είναι σχεδόν απόγευμα (!). Όλες τα έχουμε κατά καιρούς πει και γι’αυτό δίνουμε όρκο σιωπής η μία με την άλλη, ότι δεν θα τα μαρτυρήσουμε πουθενά.

Κάθε φορά που είμαι στην κουζίνα και θέλω να φάω μία σοκολάτα, δυναμώνω το ραδιόφωνο για να μην ακούσουν τα παιδιά μου το σακουλάκι.

Τζοάννα
 
Κάτι που δεν περίμενα ποτέ ότι θα κάνω ως μαμά, είναι να τους λέω τόσα πολλά ψέματα προκειμένου να σταματήσουν να κλαίνε.

(πλέον καταλαβαίνω τους άντρες…)

Χριστίνα
 
Κάποιες μέρες επινοώ δικαιολογίες για να πάω στο σούπερ μάρκετ, προκειμένου να περιπλανηθώ για λίγη ώρα μόνη μου στους διαδρόμους.

Τατιάνα
 
Δεν είσαι μαμά αν το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σου δεν είναι γεμάτο με χαρτομάντηλα, χαρτοπετσέτες και υγρομάντηλα που έχεις σουφρώσει με το κιλό από ταβέρνες και εστιατόρια.

Έρικα
 
Μερικές φορές στο σούπερ μάρκετ κοιτάζω τα καρότσια άλλων γονιών για να δω αν αγοράζουν εξίσου ανθυγιεινά τρόφιμα για τα παιδιά τους όπως εγώ.

Λουίζα
 
Δεν είναι ότι έχω παραμελήσει τον εαυτό μου, αλλά έβαλα μάσκαρα σήμερα το πρωί πριν πάω τα παιδιά στο σχολείο και 6 διαφορετικοί άνθρωποι μου είπαν «Πω! Πω! Ομορφιές!!».

Κατερίνα
 
Κρυφές απολαύσεις μιας μαμάς: Κάθε φορά που βοηθάω το παιδί μου να τακτοποιήσει τα παιχνίδια και τις ζωγραφιές του, πετάω κάνα-δυό που δεν μου αρέσουν.

Μαρία
 
Σε 5 λεπτά ο άντρας μου θα έχει επιστρέψει. Ας προσποιηθώ ότι δεν μυρίζω τα κακά που μόλις έκανε το μωρό.

Ιωάννα
 
Μου έχει συμβεί να κλειδωθώ στο μπάνιο για να φάω ένα γλυκό.

Ελένη
 
Ήμουν πολύ καλύτερος γονιός πριν αποκτήσω παιδιά.

Σοφία

Πηγή: Buzzfeed.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v