Το παραμύθι της «Μικρής Ευχής» ζωντανεύει στο Athens Heart

Το παραμύθι της «Μικρής Ευχής» ζωντανεύει στο Athens Heart

Από 15 έως 31 Δεκεμβρίου, το παραμύθι της μικρής «Ευχής» ζωντανεύει στο athensheart mall, σε ένα μαγικό, χριστουγεννιάτικο σκηνικό γεμάτο νεράιδες και μάγους, που βοηθούν τα παιδιά να βρουν τα μαγικά αστέρια των ευχών και να κερδίσουν πολλά δώρα από τα καταστήματα του athensheart!

Δική μας Ευχή, να μοιραστούμε απλόχερα τη μαγεία των Χριστουγέννων ενισχύοντας το έργο του Make-A-Wish Greece (Κάνε μια ευχή Ελλάδος). Με τη δική σας πολύτιμη βοήθεια μπορεί να μειωθεί ο χρόνος αναμονής για την εκπλήρωση ακόμα περισσότερων ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες!

Επίσης οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν στον παιδότοπο Volta Fun Town με τρενάκι, καρουζέλ, τραμπολίνο, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας VRide και  πολλά άλλα και όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους στον πάγο στο μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο της Αθήνας από την Ice Arena.

Χαλαρώστε και αφεθείτε στην όμορφη ζεστή ατμόσφαιρα. Απολαύστε τον καφέ σας, κάνετε τις αγορές σας με άνεση, επισκεφτείτε το bazaar του Make a Wish        ( Κάνε μία ευχή Ελλάδος), λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς  και στις καθημερινές κληρώσεις για δώρα, παρακολουθήστε μουσικές εκδηλώσεις και εκθέσεις εικαστικών.



Σας περιμένουμε όλους, με δωρεάν είσοδο για όλες τις εκδηλώσεις που αφορούν «Τα Χριστούγεννα της "Ευχής"» και δωρεάν parking για δύο ώρες.

Πρόγραμμα δραστηριοτήτων – «Τα Χριστούγεννα της Ευχής»

Καθημερινές: 17:00- 21:00.

Σάββατα-Κυριακές:  11:00-19:00.

Ζήστε με την καρδιά σας τα Χριστούγεννα στο Athensheart mall!

Διεύθυνση: Πειραιώς 180, Κόμβος Χαμοστέρνας. 

Facebook: AthensHeart Εμπορικό Κέντρο

Instagram: athensheart mall

Twitter: ATHENSHEARTMALL

 

v