Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για κορίτσια

Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για κορίτσια

Τα φετινά Χριστούγεννα εκπλήξτε τη μικρή σας πριγκίπισσα χαρίζοντάς της ένα δώρο που δεν φαντάζεται… ένα δώρο βγαλμένο από τα όνειρά της! Είναι κοκέτα; Είναι παιχνιδιάρα; Είναι περιπετειώδης ή μήπως έχει φύση καλλιτεχνική; Όποιο κι αν είναι το στιλ της, παρακάτω θα δείτε τα δέκα δώρα που θα ενθουσίαζαν κάθε κορίτσι τα φετινά Χριστούγεννα!

Αστραφτερό φόρεμα με τούλι, από τα Η&Μ

Το ιδανικό φόρεμα για τις λαμπερές βραδιές των γιορτών ή για το επόμενο πάρτι, έχει όμορφα κεντημένο μπούστο, ανοιχτή πλάτη και πλούσιο ροζ τούλι. Ποιο κορίτσι δεν θα ενθουσιαζόταν;

Ηλικίες: Διατίθεται σε μεγέθη από 1 ½ έτους έως 10 ετών.

Τιμή: 39,99 ευρώ

Αναζητήστε το στα καταστήματα H&M ή αγοράστε το online από εδώ.

Μωράκι Nenuco Μαμ-Πιπί



Τα κορίτσια έχουν τρέλα με τα κουκλάκια-μωρά! Λατρεύουν να τα φροντίζουν, να τα νανουρίζουν και να κοιμούνται μαζί τους. Η δε Nenuco είναι αναμφίβολα το δημοφιλέστερο από όλα. Στην εκδοχή αυτή η Nenuco πεινάει και η μικρή σας πρέπει να την ταΐσει, ενώ στη συνέχεια πρέπει να τη φροντίσει ώστε να είναι καθαρή.

Ηλικίες: Από 4 ετών.

Τιμή: 39,99 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα παιχνιδιών.

Πιάνο με σκαμπό για μικρές σολίστ

Ένα πιάνο με μικρόφωνο και ειδικό σκαμπό για να κάθεται η μικρή σας είναι σίγουρα ένα δώρο που θα την ενθουσιάσει και θα αφυπνίσει την αγάπη της για τα μουσικά όργανα.

Ηλικίες: Από 4 ετών.

Τιμή: 39,99 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα Μουστάκας.

Τρισδιάστατο παζλ μπάλα-λάμπα Frozen



Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πολυ-δώρο αφού συνδυάζει την ψυχαγωγία που προσφέρει ένα παζλ και δη τρισδιάστατο, αποτελώντας ταυτόχρονα και είναι υπέροχο διακοσμητικό λαμπατέρ για το κοριτσίστικο δωμάτιο, με πρωταγωνίστριες τις λατρεμένες «παγωμένες» πριγκίπισσες. Τα καμπύλα, πλαστικά κομμάτια φτιάχνουν μια σταθερή μπάλα, χωρίς τη χρήση κόλλας. Στη συνέχεια, η μπάλα τοποθετείται πάνω στη βάση στήριξης με φως LED, το παιδί χτυπά παλαμάκια και το φως ανάβει!

Ηλικίες: Από 4 έως 9 ετών.

Τιμή: 24,99 ευρώ.

Αναζητήστε το στα καταστήματα παιχνιδιών.

Σταχτοπούτα με συλλεκτικό πριγκιπικό φόρεμα της Disney

Δεν είναι απλά μία Barbie –είναι η Σταχτοπούτα της Disney με ένα απίθανο, συλλεκτικό φόρεμα και υπόσχεται να κλέψει την καρδιά της μικρής σας και να γίνει η αγαπημένη της κούκλα!

Ηλικίες: Από 3 ετών.

Τιμή: 49,99 ευρώ.

Αναζητήστε την στα καταστήματα παιχνιδιών.

Στράτα μοτοσυκλέτα

Αυτό που χρειάζεται η μικρή σας μπουμπού κατά τα πρώτα χρόνια της ζωής της είναι ένα παιχνίδι που θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη της κιναισθητικής και σωματικής της νοημοσύνης. Αυτή η στράτα-μοτοσυκλέτα δεν διαθέτει πεντάλ, είναι αεροδυναμική, και εντελώς ασφαλής και άνετη, ιδανική για να μάθει το κοριτσάκι σας να ισορροπεί.

Ηλικίες: Από 1 έως 3 ετών.

Τιμή: 69,95 ευρώ.

Αναζητήστε την καταστήματα Imaginarium.

Παιδική σκηνή δωματίου «Πριγκίπισσα»

Ποιο κορίτσι δεν θα ήθελε να έχει το δικό της καταφύγιο στο σπίτι; Μία μικρή σκηνή που θα μπορεί να κρύβεται και να παίζει με τη φαντασία της. Η συγκεκριμένη είναι πολύ εύκολη στο στήσιμο, ενώ διαθέτει τσάντα φύλαξης και μεταφοράς. (Διαστάσεις: Διάμετρος 100 εκ και Υψος 135 εκ.)

Ηλικίες: Από 3 μέχρι 6 ετών.

Τιμή: 32 ευρώ.

Θα τη βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα toys.gr.

Κουκλοθέατρο με κούκλες

Ένα ακόμα πολυπόθητο παιχνίδι για το δωμάτιο της κόρης σας, ιδανικό για να ξετυλίξει το υποκριτικό της ταλέντο και να αφηγηθεί στα αδέρφια ή τους φίλους της τα αγαπημένα της παραμύθια. Η συσκευασία περιλαμβάνει το κουκλοθέατρο και ένα σετ με κούκλες –θα πρέπει να επιλέξετε εσείς ποιο θα είναι αυτό.

Ηλικίες: Από 3 ετών.

Τιμή: 29,99 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Μουστάκας, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.

Η πιο λαμπερή τσάντα πλάτης από τα Accessorize

Ένα λίγο πιο μεγάλο κορίτσι χρειάζεται σίγουρα μία όμορφα τσάντα για της βόλτες του. Βρήκαμε την πιο εντυπωσιακή, αλλά και παιχνιδιάρικη που θα… ζηλέψει και η μαμά!

Τιμή: 19,90 ευρώ.

Αναζητήστε τη στα καταστήματα Accessorize.

Eπιτραπέζιο STEM: Εργαστήριο Σαπουνιών

Για τις μικρές επίδοξες χημικούς αυτό είναι ένα «παιχνίδι» που συνδυάζει επιστήμη, τεχνολογία, αλλά και αισθητική. Με τα κατάλληλα υλικά και τις σχετικές οδηγίες, το παιδί θα μπορέσει να φτιάξει το δικό του σαπούνι, με το άρωμα και το χρώμα που έχει φανταστεί!

Ηλικίες: Από 8 ετών.

Τιμή: 11,90 ευρώ.

Θα το βρείτε στα καταστήματα Πλαίσιο, ενώ μπορείτε να το αγοράσετε online και από εδώ.

 

v