5+1 συμβουλές για να πάρεις τέλεια δώρα σε όλους!

5+1 συμβουλές για να πάρεις τέλεια δώρα σε όλους!

Στην μαμά σου:

Όσο και αν η κλασική φράση των μαμάδων είναι «αχ παιδί μου, δεν έπρεπε», ξέρεις ότι καταβάθος τρελαίνονται από την χαρά τους να τους παίρνεις δώρα και να τους δείχνεις ότι τις σκέφτεσαι.  Βρες κάτι στο στυλ της και να είσαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσει, όχι όμως για αυτό που της πήρες αλλά γιατί της το πήρες εσύ.

 

 

 

Στην κολλητή σου:

Η φιλία είναι κάτι μοναδικό. Όσα χρόνια και αν περάσουν πρέπει να την φροντίζεις και να την κρατάς στη ζωή σου σαν κάτι ξεχωριστό. Και τα Χριστούγεννα, που ίσως να έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, μην παραμελήσεις να περάσεις λίγο από αυτόν με την κολλητή σου. Βγείτε μαζί για ένα κρασί, για ένα φαγητό, για τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σας, και βρες την ευκαιρία να της πάρεις κάτι όμορφο και να περάσεις μαζί της ποιοτικές και χαρούμενες στιγμές.  

Στον φίλο σου:

Αν είναι τα πρώτα σας Χριστούγεννα μαζί, τότε καταλαβαίνουμε το άγχος σου να του πάρεις κάτι που να του αρέσει και να είναι το στυλ του. Ακόμα και αν είστε χρόνια μαζί, επίσης πρέπει να βρεις κάτι πρωτότυπο που να μην του έχεις ξαναπάρει τα προηγούμενα χρόνια. Και στις δύο περιπτώσεις, σου προτείνουμε να πας σε ένα εμπορικό κέντρο, όπου οι επιλογές σου θα είναι πολλές, πόσο μάλλον όταν μπορείς να τα βρεις όλα σε ένα μέρος και ακόμα πιο φθηνά, όπως στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen Athens.

Στο παιδί σου ή στο βαφτιστήρι σου:

Τα παιδιά αγαπούν τα Χριστούγεννα,  αγαπούν την παραμυθένια ιστορία του Άϊ Βασίλη, αγαπούν τα στολισμένα τοπία και φυσικά αγαπούν τα δώρα. Η συμβουλή μας: Σκέψου σαν παιδί και θα βρεις τα ιδανικά δώρα που θα αγαπήσουν.

Στον μπαμπά σου:

Η αδυναμία των μπαμπάδων για τις κόρες τους, δεν κρύβεται. Βάλε την προσωπική σου νότα στο δώρο που θα του πάρεις και φρόντισε να ταιριάζει στο στυλ και στην προσωπικότητά του. Ίσως να ψάξεις και περισσότερο από τους υπόλοιπους αλλά στο τέλος είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Σε σένα:

Ωραία είναι τα δώρα για τους άλλους, αλλά αξίζεις και εσύ να πάρεις κάτι για τον εαυτό σου.

Κάτι που θα σε κάνει να υποδεχθείς την νέα χρονιά με ανανεωμένη διάθεση και στυλ.
Έχεις βρει τι θα βάλεις την Παραμονή Πρωτοχρονιάς; Κάνε την έρευνά σου όσο διαλέγεις τα δώρα για τους αγαπημένους σου και πάρε ό,τι σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα και άνετα.

Αν θέλεις να δεις ακόμα περισσότερες προτάσεις για δώρα, κάνε κλικ εδώ και ανακάλυψε τον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων στον απόλυτο προορισμό shopping.

*Όλα τα προτεινόμενα προϊόντα είναι από τα καταστήματα του εκπτωτικού χωριού McArthurGlen

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v