10 ξεχωριστά δώρα για παιδιά!

10 ξεχωριστά δώρα για παιδιά!

Τα φετινά Χριστούγεννα πρωτοτυπήστε με ξεχωριστά δώρα. Για τους μικρούς φανς του Star Wars, επιλέξτε παιχνίδια, αξεσουάρ και video games εμπνευσμένα από την αγαπημένη τους ταινία και για τους μικρούς σινεφίλ, διαλέξτε μέσα από μια ποικιλία τίτλων ταινιών που αγαπήθηκαν. Στα καταστήματα Public θα βρείτε τα πάντα και θα καλύψετε όλα τα γούστα. Πάρτε ιδέες...

Για τους φανς του Star Wars

1. Πατίνι AS Star Wars

Για βόλτες παρέα με τους διαγαλαξιακούς ήρωες του Star Wars. Είναι πολύ ελαφρύ (2,5 κιλά) και διπλώνει εύκολα για να μπορείς να το παίρνεις παντού μαζί σου. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά και κατάλληλο για παιδιά 6 ετών και άνω.

2. Εκτοξευτής Nerf Star Wars Rogue One GlowStrike Hasbro

Eμφανίζεται στην ολοκαίνουρια ταινία του σύμπαντος του Star Wars, Rogue One, την πρώτη ανεξάρτητη ιστορία στο σύμπαν του Star Wars. Πρόκειται για έναν εκτοξευτή Nerf με τεχνολογία GlowStrike που εκτοξεύει βέλη τα οποία φωτίζουν όταν εκτοξευτούν.

3. Οι Φιγούρες Star Wars The Black Series

Αποτελούν την απόλυτη συλλογή για όλους τους φανατικούς του Star Wars. Πρόκειται για αρθρωτές φιγούρες μεγέθους 9,5 εκατοστών οι οποίες έχουν κατασκευαστεί με εκπληκτική λεπτομέρεια. Η Black Series περιλαμβάνει τους κλασσικούς χαρακτήρες των ταινιών, όπως τον Luke Skywalker, τον Chewbacca και άλλους.

4. Sphero Star Wars BB-8 & Force Band 

Aναπαριστά με μεγάλη ακρίβεια το ρομπότ της ταινίας, ενώ ελέγχεται είτε μέσω Force Band, είτε μέσω κινητού. Διαθέτει ειδική βάση ασύρματης φόρτισης και αυτονομία 60 λεπτών.

5. Puzzle 3D Star Wars Millennium Falcon 

Πρόκειται για ένα μεταλλικό puzzle του θρυλικού διαστημοπλοίου του Han Solo. Κόβεις τα επί μέρους κομμάτια και συναρμολογείς το διαστημόπλοιο ακολουθώντας τις παρεχόμενες οδηγίες.

6. 50 δοκιμασίες για να γίνεις Τζεντάι 

Περιλαμβάνει 50 δοκιμασίες. Αν καταφέρεις να ανταποκριθείς με επιτυχία στις αποστολές αυτές, που αποτελούνται από κουίζ, παιχνίδια και διασκεδαστικές προκλήσεις, τότε θα πάρεις επάξια τον τίτλο του ιππότη του τάγματος των Jedi και «may the force be with you»!

Για σινεφίλ

7. Ψυχρά κι Ανάποδα

Το Ψυχρά κι Ανάποδα της Walt Disney Animation Studios βασίζεται στο κλασσικό παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «Η Βασίλισσα του Χιονιού». Κέρδισε δύο Όσκαρ στις κατηγορίες καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και πρωτότυπου τραγουδιού. Στην ταινία, συνοδεύουμε την πριγκίπισσα Άννα και Έλσα στις περιπέτειές τους. 

8. Ξενοδοχείο για Τέρατα 2

Μετά την επιτυχία της πρώτης κινηματογραφικής περιπέτειας, το «Ξενοδοχείο για Τέρατα» επιστρέφει ακόμα πιο τρομακτικό και αστείο. Όλα δείχνουν να αλλάζουν προς το καλύτερο στο ξενοδοχείο του κόμη δράκουλα. Τα πάντα, όμως, θα κριθούν στο μεγάλο πάρτι για τα 5α γενέθλια του Ντένις. Τότε, τα πράγματα περιπλέκονται όταν εμφανίζεται ο προπάππους και συντηρητικός δράκουλας, Βλαντ πατέρας του δράκουλα.

9.  Τα Μυαλά που Κουβαλάς

Όπως όλοι μας έτσι και η Riley κατευθύνεται από τα συναισθήματά της – τη Χαρά, τον Φόβο, τον Θυμό, την Αηδία και τη Θλίψη. Τα συναισθήματα ζουν στο Κέντρο Ελέγχου στο μυαλό της και τη συμβουλεύουν στην καθημερινότητά της. Καθώς η Riley και τα συναισθήματά της αγωνίζονται να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση...

10.  Ψάχνοντας τη Ντόρι

H Ντόρι, σε μια κρίση μνήμης, θυμάται ότι έχει οικογένεια και παίρνει την απόφαση να την αναζητήσει. Μαζί με τα δύο ψάρια-κλόουν, τον Νέμο και τον Μάρλιν, ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι για να την βρει και όλοι μαζί καταλήγουν στο ινστιτούτο θαλάσσιας ζωής της ακτής Μοντερέι...

v