5 χειμωνιάτικα καφέ για να περάσουν καλά... μικροί και μεγάλοι

5 χειμωνιάτικα καφέ για να περάσουν καλά... μικροί και μεγάλοι

Μπορεί το κρύο να έχει κάνει δυναμικά την εμφάνισή του τις τελευταίες μέρες, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να καθόμαστε (μόνο) στη ζεστή ατμόσφαιρα του σπιτιού μας. Μπορούμε να περάσουμε καλά και έξω, και μάλιστα παρέα με τα παιδιά. Δείτε 5 ζεστούς χώρους, όπου εσείς θα χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ σας και τα παιδιά δεν πρόκειται να βαρεθούν ή να γκρινιάξουν ούτε λεπτό.

Ζήστε οικογενειακώς ένα… παραμύθι στο Fairytale 

Χωρίς καμία αμφιβολία είναι ένας χώρος που θα μείνει αξέχαστος σε μικρούς και μεγάλους. Η διακόσμησή του είναι παραμυθένια και η ατμόσφαιρα είναι κάτι πολύ παραπάνω από φιλική και ζεστή. Ο χώρος που απασχολούνται τα παιδιά είναι ξεχωριστός, ωστόσο θα μπορείτε να έχετε οπτική επαφή μαζί τους ενώ πίνετε καφέ ή τρώτε λαχταριστά σνακ.

Διεύθυνση: Κορυτσάς 3, Γλυκά Νερά. 

Τηλέφωνο: 210665 9290. 

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ

Monday café, Ηλιούπολη



Monday café για τους μεγάλους και Little Monday για τα πιτσιρίκια που θέλουν να εκτονώσουν την ενέργειά τους στο παιχνίδι. Μια καφετέρια με ζεστή ατμόσφαιρα και παρεΐστικη διάθεση για τους γονείς και ξεχωριστό χώρο απασχόλησης για τα παιδιά. Αν κι εσείς θέλετε να παίξετε ενώ πίνετε τον καφέ σας, μπορείτε να περάσετε την ώρα σας με επιτραπέζια παιχνίδια.

Μάλιστα, κάποιες μέρες οργανώνονται ειδικά προγράμματα για παιδιά με θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική αλλά και μαγειρική.

Περισσότερες πληροφορίες θα δείτε στη σελίδα του café στο Facebook.

Διεύθυνση: Ανδρέα Παπανδρέου 22, Ηλιούπολη.

Τηλέφωνο: 2130407836.

Κιμωλία Family Café στο Αιγάλεω

Εδώ, οι μεγάλοι πίνουν τον καφέ τους και οι μικροί ζωγραφίζουν, φτιάχνουν καtaσκευές και γράφουν στον μεγάλο μαυροπίνακα με κιμωλία –όχι το μάθημα της ημέρας- αλλά ό,τι άλλο θέλουν. Τις καθημερινές το καφέ είναι ανοιχτό από τις 5.30 το απόγευμα ενώ τα Σαββατοκύριακα λειτουργεί από τις 10 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 51, Αιγάλεω.

Τηλέφωνο: 2114073808.

Κρίνος Café στα Βόρεια

*Φωτογραφία: athensvoice.gr

Στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρείτε το bistro Κρίνος, που αναλαμβάνει να σας… κολάσει με τα γλυκά του. Φημίζεται για τους γλυκούς αλλά και αλμυρούς λουκουμάδες του και για όλα τα παραδοσιακά γλυκά του. Όσο εσείς γλυκαίνεστε, τα παιδιά μπορούν να παίζουν στον κλειστό παιδότοπο που βρίσκεται μέσα στην καφετέρια.

Δείτε περισσότερα εδώ

Διεύθυνση: Δεκελείας 108, Νέα Φιλαδέλεφεια.

Τηλέφωνο: 2102513220.

Little Cook για μικρά και μεγάλα παιδιά

*Φωτογραφία: xmaslife.gr

Αν βρεθείτε στο κέντρο για ψώνια, μία βόλτα μέχρι το Little Cook θα σας πείσει ότι υπάρχει ένας άλλος κόσμος, βγαλμένος από παραμύθια, μέσα στην Αθήνα. Η διακόσμηση είναι ονειρική και σας εγγυόμαστε πως δεν θα εντυπωσιάσει μόνο τα παιδιά, αλλά και εσάς. Φημίζεται για τα γλυκά του, γι’ αυτό αν κάνετε δίαιτα δεν θα σας το προτείναμε. Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα στον εσωτερικό χώρο, επομένως αν ψάχνετε μια άκαπνη καφετέρια για να πάτε με τα παιδιά είναι ιδανική επιλογή- δείτε εδώ κι άλλα καφέ στα οποία απαγορεύεται το κάπνισμα. 

Ο χώρος ανοίγει καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ.

*Υ.Γ: Κάποιες φορές, υπάρχει ουρά και αναμονή λόγω της πολυκοσμίας, οπότε ίσως πρέπει να πάρετε τηλέφωνο πριν φτάσετε.  

Διεύθυνση: Καραϊσκάκη 17, Ψυρρή, Αθήνα.

Τηλέφωνο: 2103214144.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v