Εκπτώσεις 2017: 10 κομμάτια έως 20 ευρώ που πρέπει να αποκτήσετε

Εκπτώσεις 2017: 10 κομμάτια έως 20 ευρώ που πρέπει να αποκτήσετε

Όλα αυτά που «χαζεύουμε» τόσους μήνες στις βιτρίνες, όλα αυτά που τόσο καιρό λέμε ότι χρειαζόμαστε, ώστε να ανανεώσουμε λίγο την γκαρνταρόμπα μας, γίνονται αυτές τις μέρες λίγο πιο προσιτά, χάρη στις χειμερινές εκπτώσεις που ξεκίνησαν την περασμένη Δευτέρα. Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος οι προσφορές στα περισσότερα καταστήματα ξεκινούν με μεγάλα ποσοστά που στις περισσότερες περιπτώσεις φτάνουν το 50%. Ανάμεσα σε αυτές ξεχωρίσαμε δέκα «διαμαντάκια» που δεν ξεπερνούν τα 20 ευρώ!

Δείτε τα κομμάτια που αξίζει να αποκτήσετε στις φετινές εκπτώσεις:

Υπέροχο midi φόρεμα με κέντημα και διαφάνεια, Zara

Μίνιμαλ και ρομαντικό, θηλυκό και ευκολοφόρετο, είναι το ιδανικό φόρεμα για κάθε σιλουέτα και για διάφορες περιστάσεις. Διατίθεται σε μαύρο χρώμα.

Δείτε το εδώ.

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Μπλούζα με μεταλλικές ρίγες, Lynne

Κομψή χωρίς να είναι υπερβολική, με διπλή φόδρα, V λαιμόκοψη και λάστιχο στο τελείωμα, συνδυάζεται τέλεια τόσο με μαύρο παντελόνι όσο και με τζιν.

Δείτε την εδώ.

Τιμή: 19,90 ευρώ.

Μάλλινο ημίπαλτο, Mango

Εξαιρετική επιλογή για όλες τις ώρες, με casual ή και λίγο πιο βραδινό ντύσιμο και σε φοβερή τιμή! Διατίθεται και σε μαύρο.

Δείτε το εδώ.

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Λεπτό πουλοβεράκι με σχέδια, Celestino

Ευκολοφόρετο και ιδιαίτερο, ιδανικό για το επόμενο play-date του παιδιού. Συνδυάζεται τέλεια με το τζιν και τα μποτάκια σας. Διατίθεται μόνο στο χακί χρώμα της φωτογραφίας.

Δείτε το εδώ.

Τιμή: 14,95 ευρώ.

Μακριά μάλλινη ζακέτα, H&M

Θα την αγαπήσετε γιατί θα σας ακολουθήσει σε κάθε σας έξοδο, πάνω από τζιν, κολάν, ακόμα και φόρμα με αθλητικά, ενώ είναι ακριβώς όσο ζεστή χρειάζεται. Είναι από βαμβάκι και πολυεστέρα, ενώ διατίθεται σε γκρι χρώμα.

Δείτε την εδώ.

Τιμή: 17,99 ευρώ.

Πουκάμισο με τύπωμα, Benetton

Ένα κομψό πουκάμισο, με διακριτικές λεπτομέρειες που το κάνουν πιο νεανικό, ιδανικό για απογευματινές βόλτες. Διατίθεται και σε άλλα χρώματα.

Δείτε το εδώ.

Τιμή: 14,98 ευρώ.

Δερμάτινα μποτάκια με κρόσια, Bershka

Σούπερ στιλάτα και ευκολοφόρετα, με το τζιν ή το κολάν σας, για τις μαμάδες που αγαπούν το boho look.

Δείτε τα εδώ.

Τιμή: 19,99 ευρώ.

Τζιν με χρυσές λεπτομέρειες, Pull&Bear

Αν θέλετε ένα λίγο πιο στιλάτο τζιν, για πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, μόλις το βρήκατε. Συνδυάζεται τέλεια με τα φαρδιά σας πουλόβερ, ενώ η γραμμή του κολακεύει κάθε σωματότυπο –δεν ονομάζεται τυχαία «mom fit».

Δείτε το εδώ.

Τιμή: 15,99 ευρώ.

Κολάν με leather εφέ, BSB

Ποια μαμά δεν λατρεύει τα κολάν; Απλά κάποιες φορές τα… βαριόμαστε λίγο. Όχι, όμως, όταν μπορούν να δώσουν μια πιο λαμπερή πινελιά στο στιλ μας!

Δείτε το εδώ.

Τιμή: 20,90 ευρώ.

v