2017 ιδέες και λύσεις για το γάμο σου!

2017 ιδέες και λύσεις για το γάμο σου!

Το 2016 το Douleutaras.gr βοήθησε περισσότερα από 1000 ζευγάρια να κάνουν την ημέρα του γάμου τους μοναδική. Mέσω της πλατφόρμας, οι μελλόνυμφοι καλούνται να περιγράψουν συνοπτικά τις κυρίαρχες ανάγκες και επιθυμίες τους, αναφορικά με τη διοργάνωση της εκδήλωσης τους. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, επιτυγχάνεται η άριστη αντιστοίχηση των αναγκών κάθε πελάτη με τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι αξιολογημένοι επαγγελματίες του Douleutaras.gr.

Τα παραπάνω μοναδικά δεδομένα σε συνδυασμό με την εμπειρία των αξιολογημένων επαγγελματιών της πλατφόρμας, αποτέλεσαν το κύριο έναυσμα για τη διεξαγωγή εκτεταμένης έρευνας προκειμένου να αποκαλυφθούν οι πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες των μελλόνυμφων! To αποτέλεσμα είναι ένας πλήρως ενημερωμένος γαμήλιος οδηγός που θα σε βοηθήσει να οργανωθείς και να δημιουργήσεις υπέροχες αναμνήσεις, χωρίς άγχος και απρόοπτα.


●    Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για τη διοργάνωση μίας γαμήλιας εκδήλωσης;

●    Ποια θα είναι τα κορυφαία γαμήλια trends της φετινής χρονιάς;

●    Ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνει το βασικό, premium και platinum πακέτο φωτογράφισης γάμου;

●    Πόσο θα κοστίσει το catering του γάμου μου;

●    Πώς θα διοργανώσω μία υπέροχη εκδήλωση χωρίς να ξεφύγω από τον προϋπολογισμό μου;

Θέλεις να μάθεις ποιες θα είναι οι κορυφαίες γαμήλιες τάσεις για το 2017 και να ανακαλύψεις μοναδικές ιδέες και λύσεις για να διοργανώσεις με επιτυχία το δικό σου γάμο;

«2017 ιδέες και λύσεις για το γάμου σου» βασίζονται στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και χαρίζουν αληθινή έμπνευση. Κατέβασε τον οδηγό, εντελώς δωρεάν και σχεδίασε τη γαμήλια εκδήλωση των ονείρων σου!

 

v