6 υπέροχοι χώροι με φαγητό για τους μεγάλους και παιχνίδι για τα παιδιά!

6 υπέροχοι χώροι με φαγητό για τους μεγάλους και παιχνίδι για τα παιδιά!

Όσο ακόμα ο κρύος καιρός δεν επιτρέπει πολύωρες υπαίθριες βόλτες σε πάρκα και παιδικές χαρές, κάποιοι από τους ωραιότερους χώρους της πόλης περιμένουν κάθε Κυριακή (και όχι μόνο) τις οικογένειες για απολαυστικά γεύματα και άφθονο παιχνίδι, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, υπό την καθοδήγηση έμπειρων ανιματέρ. Το κόστος τους είναι ίσως λίγο τσιμπημένο, ωστόσο υπολογίστε ότι σε πολλές περιπτώσεις πρόκειται για μπουφέ, ενώ σε αυτό περιλαμβάνεται και η παροχή της ολοήμερης απασχόλησης των παιδιών. Δείτε, λοιπόν, πού αξίζει να κλείσετε τραπέζι κάποια από τις επόμενες Κυριακές:

Bella Vespa για ιταλικό με παιδότοπο, στη Γλυφάδα

Στιλάτο, χαλαρό, με όμορφη μουσική και έναν φωτεινότατο παιδότοπο, δεν είναι τυχαίο ότι το Bella Vespa από τη στιγμή που άνοιξε είναι μονίμως γεμάτο. Μεγάλο ατού του φυσικά, το εκπληκτικό φαγητό, με τη γνήσια ιταλική πίτσα και τα ολόφρεσκα ζυμαρικά, τα οποία έτσι κι αλλιώς λατρεύουν τα παιδιά. Αξίζει να αναφερθεί ότι στον παιδότοπο υπάρχει και εξειδικευμένη παιδαγωγός.

Οι τιμές του Bella Vespa ανέρχονται στα 35-45  ευρώ κατ’άτομο, για ένα πλήρες γεύμα, ωστόσο μπορείτε να επωφεληθείτε από το μειωμένο σε κόστος μενού που προσφέρεται έως τις 12 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο του Dine Athens Restaurant, στα 30 ευρώ κατ’άτομο. Μάθετε περισσότερα για το Bella Vespa εδώ.

Bella Vespa: Κύπρου 11, Γλυφάδα, τηλ.: 210 8982880.

Παιδικές Κυριακές στο Hard Rock Cafe, στο Μοναστηράκι

Δεν είναι μόνο ο εντυπωσιακός χώρος και το λαχταριστό μενού που κάνουν τα παιδιά να λατρεύουν το Hard Rock Cafe. Είναι και το ότι κάθε Κυριακή από τις 12.30 έως τις 15.30, στον χώρο βρίσκονται οι παιδαγωγοί της Nannuka, οι οποίοι ψυχαγωγούν τα παιδιά και τα απασχολούν δημιουργικά, μαθαίνοντάς τους πώς να φτιάχνουν τις δικές τους χειμωνιάτικες κατασκευές!

Ο 1ος όροφος του Hard Rock Cafe διατίθεται για παιδικά και εφηβικά πάρτυ, ενώ με την εγγραφή στο παιδικό πρόγραμμα Roxtars, που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή, οι μικροί επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δωρεάν λαχταριστό παγωτό Kids Hot Fudge Sundae, στην επόμενη επίσκεψή τους στο Cafe. Για ένα πλήρες γεύμα υπολογίστε περί τα 20-25 ευρώ κατ'άτομο. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Hard Rock Cafe: Αδριανού 52, Μοναστηράκι, τηλ. 210 3245170.

Κυριακάτικο brunch στο Κτήμα Αριάδνη με δραστηριότητες για τα παιδιά, στη Βαρυμπόμπη

Ένας γευστικότατος μπουφές περιμένει όλη την οικογένεια στο Κτήμα Αριάδνη, κάθε Κυριακή από τις 10:30 το πρωί. Στο όμορφο, εξοχικό περιβάλλον, τα παιδιά μπορούν να ψυχαγωγούνται δημιουργικά σε ξεχωριστό χώρο, ειδικά διαμορφωμένο για εκείνα, παρουσία διασκεδαστών-εμψυχωτών, ενώ οι γονείς θα απολαμβάνουν αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, αλλά και καφέ ή τσάι.

Το κόστος του μπουφέ για ενήλικες και εφήβους είναι 15 ευρώ, για παιδιά από 5-12 ετών είναι 6 ευρώ, ενώ για παιδιά μικρότερα των 5 ετών είναι δωρεάν. Στην τιμή περιλαμβάνεται και η ψυχαγωγική απασχόληση των παιδιών, η οποία ολοκληρώνεται στις 16:00. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Κτήμα Αριάδνη: Χαλκίδος 90, Βαρυμπόμπη, τηλ. 210 8169857.

Μπουφέ και άφθονο παιχνίδι στο Cafezoe του Athenaeum Intercontinental, στον Νέο Κόσμο

Στις 12:30 ανοίγει ο μεσημεριανός μπουφές του Cafezoe και καλεί τις οικογένειες σε ένα πλούσιο γεύμα με ποικιλία σε ορεκτικά, ζεστά και κρύα πιάτα, και λαχταριστά γλυκά. Για τα παιδιά υπάρχει παιδότοπος, με παιδαγωγούς που αναλαμβάνουν να τα απασχολήσουν δημιουργικά. Το κόστος του μπουφέ είναι στα 39,5 ευρώ κατ’άτομο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Για παιδιά από 6 έως 12 ετών υπάρχει έκπτωση 50%, ενώ για μικρότερα των 6 ετών είναι δωρεάν. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Cafezoe: Λεωφ. Συγγρού 89-93, Νέος Κόσμος, 210 9206000.

La Suite Lounge, στο St George Lycabettus, για σιντριβάνι σοκολάτας, παιχνίδι και προβολές

Στον 6ο όροφο του St George Lycabettus τα πρωινά της Κυριακής σας περιμένει πλούσιος μπουφές με φρέσκους χυμούς, σαλάτες, ζεστά και κρύα σνακς, ένα ολοκαίνουργιο Yogurt Bar και το περίφημο σιντριβάνι σοκολάτας που θα ξετρελάνει τα παιδιά. Ακόμα περισσότερο, όμως, θα τα ενθουσιάσει το πρόγραμμα της ομάδας Nannuka με πολύ παιχνίδι, εκπαιδευτικές δραστηριότητες και εκπλήξεις. Μάλιστα, από τις 4:00 έως τις 6:00, γονείς και παιδιά μπορούν να περάσουν στην αίθουσα προβολών για παιδικές ταινίες και ποπ κορν. Ο μπουφές ανοίγει στις 12:00, με κόστος 22 ευρώ για τους ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών. Μάθετε περισσότερα εδώ.

La Suite Lounge: Κλεομένους 2, Κολωνάκι, τηλ. 210 7416000.

Premium μπουφέ στο Byzantino, στο Hilton

Ένας τεράστιος μπουφές με μοναδικές γεύσεις, ειδικός μπουφές για παιδιά, ειδικά διαμορφωμένος παιδότοπος και ανιματέρ για την ψυχαγωγία τους, περιμένει τις οικογένειες κάθε Κυριακή στο Byzantino, σε ένα πολυτελές περιβάλλον για γκουρμέ γούστα.

Ο μπουφές ανοίγει στις 12:30, ενώ το πρόγραμμα του ανιματέρ ξεκινά στη 1:00 και διαρκεί έως τις 4:30. Το δε κόστος για ενήλικες και παιδιά άνω των 11 ετών είναι 45 ευρώ κατ’άτομο, ενώ για παιδιά από 6 ετών είναι ακριβώς το μισό. Δεν υπάρχει χρέωση για παιδιά κάτω των 6 ετών. Για να εξασφαλίσετε το τραπέζι σας θα χρειαστεί να κάνετε κράτηση. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Byzantino: Βασιλίσσης Σοφίας 46, Αθήνα, τηλ. 210 7281000.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v