48 λεπτά ποιοτικού χρόνου: Πώς μπορείς να τα αξιοποιήσεις στο μέγιστο;

48 λεπτά ποιοτικού χρόνου: Πώς μπορείς να τα αξιοποιήσεις στο μέγιστο;

To 48 είναι κάτι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που πιστεύαμε. Δεν είναι απλώς ένας τυχαίος αριθμός -είναι ο ποιοτικός χρόνος που περνάει μια οικογένεια μαζί: μόλις 48 λεπτά τη μέρα, βάσει έρευνας που έκανε η Focus Bari (12/2016) για λογαριασμό της Vodafone, για τις συνήθειες της ελληνικής οικογένειας.

Το μυαλό μας έχει την τάση να πηγαίνει πάντα στα πιο εκκεντρικά πράγματα κι όμως, ξεχνάμε συχνά να αναζητήσουμε τα μικρά, τα αληθινά. Το 48 δεν είναι απλώς ένας αριθμός. Είναι η καθημερινότητά μας. 

Είναι, η… μικροποσότητα χρόνου που μπορούν να διαθέσουν οι μαμάδες κι οι μπαμπάδες στο σημαντικότερο επίτευγμα της ζωής τους: την οικογένειά τους.

48 λεπτά είναι όλος κι όλος ο ποιοτικός χρόνος που περνάει μια οικογένεια παρέα, κάνοντας πράγματα που αγαπά και την ενώνουν. Είναι το λιλιπούτειο μερίδιο χαλάρωσης και διασκέδασης που αναλογεί στους Έλληνες γονείς για να ακούσουν, να μιλήσουν, να να γελάσουν, να παρηγορήσουν, να παίξουν, να κάνουν βόλτες, να αγκαλιάσουν και να φιλήσουν τα παιδιά τους.

Όταν ο χρόνος τρέχει κι εμείς τρέχουμε να τον προλάβουμε, πρέπει να αξιοποιούμε κάθε στιγμή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο –ειδικά όταν αυτό που διακυβεύεται είναι οι κοινές στιγμές με τα παιδιά μας, μακριά από διαβάσματα, άγχη και καθημερινό πανικό. Η Vodafone μας το επισημαίνει με έναν ξεχωριστό τρόπο και μας παροτρύνει να απολαμβάνουμε στο μέγιστο τον ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας, δίνοντάς μας επιπλέον επιλογές για να τον αξιοποιήσουμε όπως εμείς θέλουμε.

Θέλουμε να πάμε σινεμά; Θέατρο; Να απολαύσουμε ένα γεύμα όλοι μαζί; Στο Vodafone Thank you, το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προνομίων, θα βρούμε την οικογενειακή προσφορά που μας ταιριάζει για να απολαύσουμε μοναδικές στιγμές και ξεχωριστές εξόδους με την οικογένειά μας.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v